146

мангоджери

преди 11 години

Преди месец се завърнах от Гърция, бях за няколко няколко седмици в една фирма. Всички работници работеха на 4-дневка, и ми споделиха, че взимат 700 евро заплата. Направете сравнение с българските заплати и тогава говорете кой ще празнува бедна Коледа. Престанете за заблуждавате хората, обслужвайки интересите на спонсорите си!

145

Анонимен

преди 11 години

Ревльовци като не ви харесва къде бяхте като ви краднаха и е.аха.Византииците за най малкото скачат и протестират а вие *** се криета зад пердето и гледате какво прави комшията за да може ако се наложи да клепате.Аз на мойте работници съм дал заплатите още в понеделник вместо на 30ти.А утре по бут.ракия,бут шампанско и 100кинта.Така е при мен от 92ра за 17 души работници ама бачкат хората за разлика от вас

144

НМ(народна милиция)

преди 11 години

Според мен тази статия може само да дразни бедния Български народ.

143

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯТова, че репортелите тук са го преписали и превели по този начин нищо не означава.Съветвам те да не вярваш на числа, споменати в този сайт.В Гръцкия източник се казва "за рпазниците".

142

Анонимен

преди 11 години

А на нашите управляващи, депутати, партийни величия от всички партии и др. подобни, дали ще им стигнат 150 ерво да се наплюскат за празника?Нека им е сладко, ама може и да им приседне!

141

Анонимен

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ150 евро за празниците много ли са ти?Подаръци за майка, татко, жената, децата, за работното място.Разходи за пътуването на гости за Коледа и Нова година.Храна, шампанско, вино.Фойерверки, елха, коледна украса.

140

az

преди 11 години

150 evro.... milichkite!! a za nashite pensioneri deto karat s tolkova pari 2 meseca?? Da syjalim gyrcite!

139

Анонимен

преди 11 години

Тъжна Коледа ни чака, братя българи!Някои може и в чужбина да я посрещат, но повечето от нас и на Коледа ще ядем постни зелеви сърми и боб.За тези, които не знаят - на Бъдни вечер се яде постно, а на следващия ден - на Коледа се яде месо.

138

анонимен

преди 11 години

българина и толкова няма да има..нали над 400 фирми забавят заплатите на работниците си .даже и с почти половин година на места..а за тия пък които са безработни от години заради възрастта си .млади или много стари да не говорим..БЪЛГАРСКИТЕ ОЛИГАРСИ И УПРАВНИЦИ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ..И НЕ ВЯРВАТ НА СЪЛЗИТЕ НА БЕДНИЯ БЪЛГАРИН

137

ЯНИ ПЕТРАКИС

преди 11 години

ВУЛГАРИ--НЯМА ДА РИВЕТИ..И ЗА ВАС ША ИМА.МПОИКО СТЕ ВИ ДАДЕ МАМУЛЯ СИ ДА ГО ЯДЕТЕ . :)))

136

Ср.Йосич

преди 11 години

Няма лошо да се сравнявате със Стамболов,но се молете да не свършите като него,че хич не е хубаво.

135

Анонимен

преди 11 години

НИЕ СМЕ ОТ 89 ГОДИНА ТАКА ДРУГАРЧЕТА ГЪРЧЕТА. БЕЗ РАБОТА БЕЗ ПАРИ И СЪС МУТРЕНСКИ ПРАВИТЕЛСТВА. ПРИ ВАС ПОНЕ МУТРИ НЯМАТЕ. НО ПЪК ИМАТЕ СЪЩИТЕ АЙДУЦИ КОИТО СА КРАДНАЛИ ЗА ВАША СМЕТКА КАКТО И НАЩЕ АЙДУЦИ ОТКРАДНАХА ВСИЧКО КОЕТО НАРОДА БЕШЕ ИЗГРАДИЛ. ВИЕ ПОНЕ НЕ СТЕ ГРАДИЛИ НИЩО А СТЕ ЛЕЖАЛИ ПО КОРЕМ. РАБОТЕХА ВИ ИМИГРАНТИТЕ И ЯДЕХТЕ НА ГОТОВО.14 И 15 ЗАПЛАТА ВИ ДАВАХА И СИ ЖИВУРКАХТЕ КАТО В РАЯ. НО ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА СЕ ПЛАЩА СМЕТКАТА И ЩЕ ЗАТЯГАТЕ КОЛАНИТЕ ДО СКЪСВАНЕ. КАКТО НИЕ ГИ ЗАТЯГАМЕ 23 ГОД

134

проста емвтка

преди 11 години

Аз съм горд работещ българин!Щастлив съм, че имам работа!Ученето ми не беше напразно!Имам 2 деца и безработна образована жена.Взимам 480 лева заплата, което за нашия град си е доста.ОБАЧЕ, като си платя сметките, ми остават по 2 лева на човек от семейството на ден за храна.Тъжно ми става като наближат празници.

133

Анонимен

преди 11 години

До имигрант, 147Защото турските *** вършат същата работа за по-евтино.Защото нереалистичните социални клаузи, които им убиват държавата в момента, са ги заблудили че струват повече.Всички гледате на ниско ниво какво се случва, на ниво личности.Може да сме почнали с 1/10 от това, коетоо те имат като заплати, но през последните 20 години въвим само нагоре.Те стагнираха, а сега падат надолу.Когато аз се пенсионирам, гъркиня ще ми мие краката и пере гащите.

132

имигрант

преди 11 години

До: номер 146Ами нали това е пазарната икономика в крайна сметка?Явно щом продължават да ходят там имат материална изгода и печелят повече отколкото тук (при нелайняните господари-"работодатели").Акцентът ми беше върху въпроса - защо няма гръцки "***" както се изразяваш които да напират тук да си търсят работа? Можеш ли да ми посочиш такива?

131

Анонимен

преди 11 години

До имигрант, 139И аз познавам много необразовани, мързеливи ***, които не могат да държат нормална работа.Нека ходят в Гърция, щом там ги търпят.Тук няма кой да им предложи пари, за да си бъркат в *** цял ден.

130

ией

преди 11 години

Плача,плача за страданията на гръцкия народ!Мъчно ми е ,че тая Коледа ще изядат едва по 2-3 пуйки, а не по 10,както са свикнали....Мъка,мъкааааа....

129

Анонимен

преди 11 години

Горките гърци,дайте да съберем пари за бедните гръцки деца

128

имигрант

преди 11 години

До: номер 138Ами много добре знам къде съм. В София съм, в България. Роден съм в София, цял живот съм живял в България и съм бил имигрант тук откакто съм се родил.Не чувствам България като моя държава, а като Задунайская Губерния, или БССР - Българска Съветска Социалистическа Република. Не се смятам за съветски гражданин, ако това изяснява нещата.

127

скиахтро

преди 11 години

До kireza"Каквито и правителства да имат,гърците не ще..."Не правителства имат гърците, имат НАРОД, не ***!