131

до 150

преди 11 години

Ами- да. Подмяна на ценности. За милиони няма закони и т.н. Кой обслужва тази максима, ти кажи? Аз вече си направих изводите! Да докарат до това състояние майка на три деца!

130

Анонимен

преди 11 години

В кое училище учат тези деца? Който иска да им помогне как да се свърже?

129

Анонимен

преди 11 години

Излиза, че пияната учителка, която кротко си пиянства в клас не е дребна хулиганка, а най-големия престъпник в РБ. А тези, които извършват опит за убийство или кражба или опит за кражба са дребни хулигани. Логика, братче!!!

128

do 145

преди 11 години

A според теб само коравите и жестоки хора имат място в училище, така ли? За да оцелееш в това общество трябва да си си корумпиран , безчуствен и по-възможност с морал на плейметка или мутра, а?. Лабилна психика! Как пък на по-чуствителните и човешки индивиди им лепвате такъв етикет. На всеки може да се случи. Живеем в ужасни условия, само за хляба си работим- за да оцелеем. лабилна психика. Не.щ.ас.т.н.ик!

127

Анонимен

преди 11 години

Дайте някаква сметка или училищен телефон, за да помогем на децата, кой с каквото може! Стига сме писали безсмислено! То е ясно!

126

до 145

преди 11 години

Да се бори с цялата тази мафия, с бездушието на хората, с безпаричието, с тъжните погледи на децата. Разбирам я и не я съдя! Ти предстваш ли си къде сега ще я вземат на работа, след като стана известна с това!

125

Анонимен

преди 11 години

Дайте някакви координати-банкова сметка или телефонът на училището на децата (все пак трябв ада с епази сигурността на децата), за да може да изпратим нещо, за да оцелеят чисто физически. То държавата не се интересува от такива частни случаи, които са много, но поне ние да помигнем кой както може на нашите деца в нашата държава.

124

Анонимен

преди 11 години

Една лабилна психика,чието място не е в училище.Иска да посегне на живота си,а не мисли за травмата в душата на нейните деца.Една безотговорна жена,която не умее да се бори.

123

анонимен

преди 11 години

Докато гнусните гербаджии си пият коняк за по 5 хил. евро бутилката по време на работа и съдии си обядват с алкохол в луксозни ресторанти това бе репортаж по телевизията то само дотога заспали народе с робска психика нашите самотни майки ще се самоунищожават.горката жена господ да и помогне а герб да накаже.

122

Анонимен

преди 11 години

Ами хора - СЪБОДЕТЕ СЕ !!! На никой от управляващите не му пука - Богоизбрана каста от алкохолизирани ,морално деградирали *** .Същите тези ( сини ,червени и т.н.) ще сменят партии , религии и мнение просто защото те са там заради " КЕЛИПИРА "а на народа не му пука . От години работещите лекари, учители , полицай , както и всеки нормален човек с минимум морал е душевно опустошен .Ако не се събудим - ще изчезнеем като. нация просто защото на никой не му. пука !!!!

121

анонимен

преди 11 години

искаме да ни кажат, какви помощи е получила като самотна майка с три деца ? Никакви ? нито лев ? Загрижили се за нея, че и хулиганка я изкараха, как ни ги е срам

120

анонимен

преди 11 години

когато някоя мутра кара пиян и помете пет - шест коли и остави след себе си камара трупове, е ок, обаче ако имаш постравматичен стрес и пиеш, за да потушиш поне за малко тревогите си, си гадняр и хулиган , така ли ? браво бетази жена има нужда от помощ, не от нова порция гадняри, които се гаврят с нея

119

До Криско

преди 11 години

Значи и ти имаш проблем с главата ,щом смяташ че системата и управлението на държавата няма отношение към бедността,самоубийствата(за месец по 7 човека се самоубиват от Аспаруховия мост във Варна-по статистика на МВР),СРИВА НА ИКОНОМИКАТА,БЕЗРАБОТИЦАТА,ШЕСТЯХТО МИЛИОНА БЪЛГАРИ КОИТО ОСТАНАХМЕ В БЪЛГАРИЯ,КОРУПЦИЯТА,КРАЖБИТЕ,УБИЙСТВАТА.ХОДИ НА ЛЕКАР БЕ ЧОВЕК!

118

все едно

преди 11 години

основните виновници за моментното състояние на "държавата" са пияните учители и пияните лекари (най-вече последните) и тези дето варят ракия и не си плащат данъците! Те са виновни, не тези дато откраднаха парите на хората и в момента ни се смеят от горните етажи

117

Криско

преди 11 години

Каквото и да говорим - пиян учител се уволнява и съди, независимо колко добър човек е. А за ниските заплати - айде кажете ми - има ли друга професия на половин работен ден, почивка на всеки час, 3 отпуски на година??? Няма. Да не говорим колко пари се изкарват само от 3-*** частни ученика на година. Необлагаеми. Допуснала е грешка, непростима грешка. И сега допуска още по-голяма - оставяйки безотговорно трите си деца с опит за самоубийство. Грешката е в главата, не в системата!

116

Анонимен

преди 11 години

Аре стига престараване на гузни мозъци. Предали били случая на прокурататурата, че не било дребно хулиганство. Леле каква загриженост за човека, каква ангелска съдебна система! Думата ОТЧАЯНИЕ и БЕЗИЗХОДИЦА някоя шеметна глава да е чувала?

115

Анонимен

преди 11 години

Учителски заплати в Чалгария = повече от цинизъм и гавра. Учениците вземат на подбив "тия жалки гладни твари" учителите. Това е духътна благодарността към българския учител. От друга страна, подготовката и старанието на МАСА учители е под всякаква критика, дори под нулата. Така или ииначе обаче, настанал е критичен момент да се помисли сериозно за драстична оправия по въпроса. Неграмотни учители че има, има. Бол. С дипломи за висше по две-три. Ужас! Направо ад. Как се оправя ад? С адски мерки.

114

До 132.

преди 11 години

Ами ти какво откритие си направил бе *** ? Да не би да знаеш някой чужд език !

113

jan

преди 11 години

132 Наистина си тюлен. Или обиждам животинчето?Аз лично алкохол не употребявам, но не мога да се радвам на магистрати и други длъжностни лица имащи двойни стандарти за прегрешения от всякакъв вид.

112

Тюлена

преди 11 години

Е като чета има 5-6 трезвомислещи ................всички останали сте пълна боза.Кво сте тръгнали да защитавате някаква алкохоличка.Имала проблеми.....е че кой няма проблеми ? Както пееха "Ъпсурт" : ...пияни шматки.......че и тая даскалица голяма героиня я направихте.ДА не е спасила човек,или научно откритие е направила ..........