274

Поклон

преди 11 години

С мисъл за близките: нека топлината и усмивката на този човек е с тях - сега за утеха и винаги за гордост и настроение.

273

pavkata

преди 11 години

Винаги съм искал да му се поклоня на живо. Велик. Със сълзи на очи ти се поклоням тук, Георги. ПОКЛОН.

272

БГ

преди 11 години

С него си отиде и една частица от нашето семейство, ония хубави и незабравими спомени от появяването му на екрана, когато ни даряваше с таланта си....Почивай в мир, Кала!

271

Анонимен

преди 11 години

Царство му небесно :(

270

Простак

преди 11 години

Опитваше се да засенчи славата на Парцалев, не успя!

269

tanja

преди 11 години

Мъртъв е само този,който е забравен!!! трудно намирам думи.с неговото присъствие пораснах,а сега когато ми е било скапано го гледах в .youtube и някакси се чувствах по-добре.Благодаря!!

268

краси

преди 11 години

Дай Боже всекиму 87 г.да живее!!!

267

DDD 67

преди 11 години

Поклон, Маестро.

266

коко

преди 11 години

Бог да го прости!Той беше Велик!!!

265

da

преди 11 години

Leka mu prast na Kalata. Edin po edin si otivat golemite ni aktiori i niama koy da gi zamesti. Ostana ni samo Stoyana,da e jiva i zdrava i oshte dalgo da ni radva. Poklon ,Kala.

264

Ивайло

преди 11 години

Бог да го прости ! Дано има друг свят и той да е по добър за Вас хората на изкуството , които ни напуснахте . Сбогом !

263

Друг анонимен

преди 11 години

До АнонименМного точно казано!Сякаш част от мен я няма!Почивай в мир г-н Калоянчев!

262

Анонимен

преди 11 години

Сърчаджиев! Младежо! Спрете да хулиганствате в момента когато има починал човек. Това ако щеш дори не е цивилизовано и човешко, да не говорим за нула възпитание. Има достатъчно теми за политика в тоя сайт. Не им е мястото тук на пошлите ви коментари!

261

Nenov

преди 11 години

mnogo barzate za pogrebenieto - zasto taka?!edna sedmitza pone za razdyala da ima tzelia bg narod s lubimia aktior!

260

бай Тъпчо

преди 11 години

Още едно листо падна от дървото на театралното изкуство а те вече не останаха тъй много-броят се на пръсти и то само на една ръкаДай Господи на тоз човек утеха на душата и нека всички го споменуваме с добро а тези които са се докоснали до неговото творчество-да бъдат благословениВечен покой за Калата!

259

eve1

преди 11 години

Дълбок поклон!Велик артист и достоен човек!Хубаво е ,че има и българи като него за да им подражаваме а не само на разни мутри и чалгаджии.

258

Анонимен

преди 11 години

Василев,това пък по какъв повод го пишеш и в каква връзка с темата? Драскаш доста несвързано и ти като един друг по-долу. Сега поне няма силно слънце бе хора! Та да ви удари в главата.

257

Анонимен

преди 11 години

Незабравим, неповторим, , изключително самобитен талант, с чувство за хумор и извън сцената, и тази невероятна непринуденост - качества далечни и недостижими за новото имитаторско актьорско поколение. Останаха малко от тях- Стояна, Анастасов....Поклон пред паметта му !

256

Анонимен

преди 11 години

292 Човече,ако скоро не си бил на психиатър, дори си закъснял извънредно много! Пишеш извънредно несвързано. да не би случайно американците да не величаят Джон Уейн или Мерилин Монро? И още един куп холивудски актьори? Имало ли е някога комунизъм в Америка. Болен ти е мозъка,това ще ти кажа. Лекувай го за да оздравее и не драскаш лудориите си тук. не сме длъжни да ти ги четем. Не си много оригинален!

255

Анонимен

преди 11 години

Поклон пред паметта на този велик актьор!