67

Анонимен

преди 11 години

ГКПП "Малака".

66

Мамантос

преди 11 години

Кой от двамата е по-черен?

65

ORCE

преди 11 години

Ma jas sm lut i na nasiot minister za nad.rab.Nikola i na vasiot Nikolaj,kako ne mozea da se dogovorat barem nekoe priblizno prifatlivo resenie pa dozvolija pred nivnite oci da se sluci taa tragedija.Ovaa denesna posete so bukvalno celata Vlada na celo so B.B. E VRV NA CELATA PROVALA.dA SE IGRA NA KARTata na Grcija e edno najdolno gazolizizenje i toa na koj ,na najgolemite gadovi vo Evropa.I vi se molam izbrisete go od vasata terminologija recenicata BUGARIJA PRVO ne priznala za takvo nesto ve

64

Валя, ,

преди 11 години

До до валяЕй тъй на!Дръпнала съм се и глупости пиша. Не знам откъде,може би си поприпомням това онова от историята на българо-гръцките отношения през вековете,може би са ми на ума разказите от първа ръка на наши работници в Гърция, а да!- установих какво ми минава през паметта в момента: как свещеник върви с иконата из училище в Гърция, проповядва,че българският език е варварски и неугоден на Бога и кара децата да я целуват. Най-вече тези, на които българският им е роден. Преди около 50 години.

63

До 79

преди 11 години

Абе токмак,за Европа газа от Южен поток може да е евтина ама за нас не е !Всеки гледа собствения си джоб!

62

До "До 66"

преди 11 години

Защо лъжеш? Белият дроб, на пушач, е розов на цвят, поради ежедневната тютюнджийска кашлица сутрин. Не си видял бял дроб, на пушач, а на непушач, или нищо не си видял, защото аз съм видял. Лъжеш, по-бетер си от дърт, брадат ***, да ме извинява ***, че го обиждам! От хората с най-престижни професии, най-много са пушачите сред лекарите, нали?

61

Валя

преди 11 години

До orce 56Орце, не се коси, ще дойде време и тези наши умници ще се обърнат на 180 градуса. Сега им е приятно да се чувстват "големи" спрямо Македония и да си мислят, че Бойко Борисов достойно е защитил интересите им. Чудна работа, за всичко друго го упрекват, а за отношението му към Македония му се доверяват. Като че ли е друг някакъв човек.

60

Ra40

преди 11 години

Строй Бойко, давай давай. Пак сме с тебе догодина! Искам разклонение на магистралата надолу към новото ГКПП!

59

Berlin

преди 11 години

Germania dnes oficialno po zakon prie isu4avane na Islam v u4ili6tata , dokato Balgaria izjivava 6oka ot Osmansko vreme , nema li da ima vtoro Izselvane kakto po vreme na Todor Jivkov 1989 , 4e da zamina za Germania :))

58

Анонимен

преди 11 години

На този вляво пенсионерите му ще лапнат 400 евра за коледа та даже и дълговете му опрощават, а на рапона в дясно ще му ядете налъмите *** герберска

57

дядо

преди 11 години

Щом пишеш с главни букви не знам кой е дядото ***.

56

Мамантос

преди 11 години

А, а за пък мислех, че отдавна е готов, и се пътува през него.

55

До 66

преди 11 години

По повод продължаващите протести за разрешаване на тютюнопушенето в заведенията ще кажа следното: още помня като студент по медицина по време на упражнения по патоанатомия, когато ни показаха току що направен напречен срез на бял дроб на починал дългогодишен пушач. Не може да си представите как изглеждаше белия дроб, който беше тъмен на цвят: алвеолите и малките бронхиоли бяха напълно запушени от черна лепкава смес от катраните, съдържащи се в цигарите, а по вътрешните стени на средните и големите бронхи се беше наслоила същата гъста смес толкова много, че лумена им беше много по-малък от нормалния. Сигурен съм, че ако се подготви снимков материал на срезове на бели дробове на пушачи и се пуснат по медиите, след като се видят от пушачите, една голяма част от тях завинаги ще се отвратят от цигарите и ще се уверят, че тютюнопушенето наистина е една вредна както за тях, така и за околните гадост за която плащат пари, но и държавата плаща лечението на хдесетките хиляди болни от рак на б. дробове! Така че СТОП на тютюневия дим на обществени места, да си пушат цигарите в къщи, никой не им пречи!

54

Мъжка Приказка

преди 11 години

Най-накрая едно истинско правителство да заяви твърдо намеренията спрямо безобразията на македонците,които продължаваха с десетилетия.Толкова ле беше трудно да се защити българската история и култура,та редица правителства,президенти и премиери се правеха на слепи и глухи.

53

ТОВА Е ИСТИНАТА!

преди 11 години

ВРЪЗКАТА НИ С ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ ---ЩЕ НАПРАВИ НЕВЪЗМОЖЕН РУСКИЯ ЕНЕРГИЕН РЕКЕТ НАД БЪЛГАРИЯ!БРАВО НА ГЕРБ!!!БРАВО НА БОЙКО!РУСИЯ ДГД!!!!!!!!!!!!!!!!!!

52

До Валя

преди 11 години

Гърците нямат нужда от България за да провеждат политиката си срещу БРЮМ в ЕС. Тяхната позиция по отношение на БРЮМ е ясна и почива на техните национални интереси. Хубавото е, че най-накрая и нашата политика по въпроса започна да се базира на националните ни интереси. Що се отнася до проблемите между България и Гърция, аз съм на мнение, че те са много по-малко от общите ни интереси и в НАТО, и в ЕС, и на Балканите.

51

До 60

преди 11 години

Много обичам вечер да гледам по телевизията Борисов как с големите ножици реже и последната надежда на БСП да се върне на власт на малки и много красиви лентички!

50

Валя

преди 11 години

До даката 48 Дака, ти недей слуша рекъл-казал, защото много от тези пълни с омраза публикации са нагласени нарочно или са писани от хейтъри, на които им е крив светът. Ако дадеш данни как министър-председателят на Македония отива с 2/3 от македонското правителство на преговори за всестранно сътрудничество с Турция и там търси съчувствие у турците с изказвания колко не са му угодили българите, може пак да говорим. В момента обсъждаме какви ги вършат Бойко Борисов и българският кабинет.

49

Анонимен

преди 11 години

Евреите са ги спасили българските и руските комунисти, а българските фашисти са предали списъците на Хитлер и са били готови да почват да ги товарят. Само победите на червената армия и взривовете на жп линиите и мостовете от партизаните са прекъснали товаренето на вагоните с евреи за Австрия.

48

Анонимен

преди 11 години

На Лентореза пак му мирише на лентички :)