354

Емигрант

преди 11 години

Премиера да активира разследване - КОЙ ФАЛИРВА завода за да го лапне, и властите да обявят , какви ЩЕ СА ПОСЛЕДСВИЯТА ЗА НЕГО след като хората страдат !!

353

Анонимен

преди 11 години

хаахахахаааа до киде се стигна премиера плаща заплати на гладния народец

352

Анонимен

преди 11 години

Всичко що е член на гЕРБ и всичко предложено от него е КОРУМПИРАНО НЕКОМПЕТЕНТНО обикновено без диплома или нужната квалификация НАГЛО КРАДЛИВО ЛЪЖЛИВО ПРОСТО ЛИЦЕМЕРНО ГАДНО УРОДЛИВО ЗАВИСТЛИВО НЕПОЧТЕНО

351

Анонимен

преди 11 години

Управлението чрез медиите е самата същност на властта на мафията.

350

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 421Може да имаш добра заплата сега, а може и да лъжеш. Само дето няма никаква гаранция, че това, което имаш днес няма да загубиш утре и да идеш при кофите с ***. Кротко, глупав, не предизвиквай съдбата, защото мнозинството от мизерстващите днес са работили по 40 години и са били на добри заплати.

349

Анонимен

преди 11 години

Тук Боко гледа с присвити очи прерията. Дали вижда живи хора наоколо или има още за умъртвяване, преди да му се стовари възмездието?

348

Анонимен

преди 11 години

Гади ми се да си представя , като всичпо се продаде и Българите нямат работа ?

347

до 436

преди 11 години

Абе вие не разбрахте ли за толкова време, че от самото начало(90г.) идеята е да се срине тази държава(но и не само България). Умишлено се фалирват фирми, в наши дни е лесно да загубиш пазар, още по-лесно ако някой ти "помага" Анонимкика, запитвал ли си се ЗАЩО се приватизирват печеливши компании?Само за пример - ЕРПтата, БТК и мноооого други... Удивителна е последователността, която се спазва, а също и че за 18г. усилено разпродаване все още има какво да се граби!България превърната в турист.

346

Анонимен

преди 11 години

434. Как е възможно оръжейна със качество на светивно ниво , да фалира .Има една книга с показани оръжия на държавите производителки . След тях беше и България , с българското знаме и рисунки на оръжията . И се е стигнало да " фалира " , имало потенциални " купувачи ", които Борисов ще срещне в Гърция ?Така както с АЕЦ а .....

345

fatmaka

преди 11 години

kak 23 г великите ни оръжейницине можаха да направят 1 ловна пушка, в момента българските ловни патрони се правят със сръбски барут e kak да не фалират ???

344

ретъ

преди 11 години

-това някаква нова форма на пиар ли е? или нов вид пожарна комадна. Премиера се намесва за пореден път в аналогична ситуация и РЕШАВА проблемите. Къде намира копувачи, къде намира заплати.. евала бойко, евала брендо. Добре че сте се трогнали за хората да могат да изкарат празниците, повярвахме ви:))) А и снимката е на леко преял, полу-гледащ премиер, който е на кеф да решава народни проблеми...

343

Анонимен

преди 11 години

Полудехте ли,БЕ?!

342

неам думи

преди 11 години

Борисов: Грамите от "Уикилийкс" срещу мен са конспирация на БСП....Премиерът Бойко Борисов заяви, че изтеклите в "Уикилийкс" грами на американски посланици, в които се говори за съмнителното му минало и връзки с престъпния свят, са конспирация на БСП и "абсолютни измишльотини"."Това е конспирацията на БСП. То беше за това комисията "Хохегер в парламента, щото милиони евро са дадени за подобни статии, да излязат някъде, за да цитират някого...", каза Борисов.

341

Анонимен

преди 11 години

Отиваш си! Как да те върна?Знам пусто е без тебе тук!И дори света да обърна...Няма да срещна друг!

340

Анонимен

преди 11 години

423. Малка подробност ... Едитора не работи без пари , нито спикъра !

339

Анонимен

преди 11 години

423. Не са 1000 , и нежелая да пиша подробности !Но много се радвам че пишете история ,Аз правя документален фил , без малко да напиша заглавието , но няма нужда . Желая ви удовлетворение от това което обичате да правите .За мен .изисква 100% концентрация за да работя с едитора ..

338

Анонимен

преди 11 години

419. Предприемчивите хора са в правителството на запад , не отиват там да стават тепърва богати ..

337

кобра

преди 11 години

Кубрат Пулев и Андреа бяха гости на Кеворк Кеворкян - вижте какво казаха sportvox.net/?p=193864.

336

Анонимен

преди 11 години

ЩО ЗА НАРОД СМЕ ДА СЕ ПЛЮЕМ И ХРАЧИМ МРЪНКАШТИ А НЕ СМЕ ОБЕДИНЕНИ ТА ДОРИ И МАЛКО НАЦИНАЛИЗЪМ И ШОВИНИЗЪМ НЕ НИЕ ИЗЛИШЕН ПОЛИТИЦИТЕ СА ВИНОВНИ НО НИЕ СМЕ СИ НАЙ ВИНОВНИ ЧЕ ГИ ТЪРПИМ !КАКВО НИЕ ПРАВИМ ЗА БГ ОСВЕН ДА МРЪНКАМЕ А ПРОМЯНАТА ЗАВИСИ ОТ НАС

335

Анонимен

преди 11 години

419. Имам хубава заплата , няма да умра до кофа с *** ,