68

някой от народа

преди 11 години

А в понеделник и вторник какво ще правят? Ще си раздават бонуси миличките, защото нямат пари да си посрещат нуждите.

67

анонимен

преди 11 години

щом е за кокала Волен и Доган братя

66

BADNESS

преди 11 години

САМО ШАМАРИ ГИ ОПРАВЯТ !!! *** !!!

65

избирател

преди 11 години

Т.н. опозиция са много наясно, че Б.Борисов печели втори мандат и сега се правят на интересни за се оправдават за загубените избори. Но ние сме спокойни защото след втория мандат на ГЕРБ БСП-ДС изчезват. Амин.

64

Вирджиния

преди 11 години

Дааа, ама не, ние им плащаме заплатите, за да извършват бих казала дори вече и открит геноцид над народа, плащаме им за да пътуват с военни хеликоптери, самолети, да имат огромни кортежи от охрана, да имат тлъсти бонуси и заплати и най-вече им плащаме, за да спят от "умора"!

63

asd

преди 11 години

При това състояние на държавата само военен режим може да ни помогне. Единствено военна сила може да отстрани всички тумори плъпнали в парламент, министерства, местна власт, съдебна система. Хиляди са за затвор, но си решават проблема с парите които крадът от хората "законно". Не казвам, че военен режим е нещо хубаво, дори напротив. Но със сигурност ще е по-добре от сега и ще проправи път за по-нормално бъдеще, след 15-20 години.

62

някой от народа

преди 11 години

като не ходят на работа да им отрежат от заплатите , както е навсякъде. Тия хора наистина вече се мислят за богоизбрани , крайно време е да ги накажем!

61

дядо Матейко

преди 11 години

Оставка на всички и предсрочни избори през януари!Като не искат да работят да се махат!

60

домат-революционер

преди 11 години

Нагли смешници! Няма да работят днес , но за сметка на това ще подновят в сряда?! Ей, тия плачат за нещо повече от доматен обстрел.

59

Анонимен

преди 11 години

Пряка демокрация и закриване на парламента.

58

гринго

преди 11 години

Ха това е смешно : "Опозицията бойкотира кворума, депутатите няма да работят". Нали един депутат от опозицията беше казал :" Аз съм депутат, аз не работя", т.е. това заглавие си противоречи от всякъде!

57

Анонимен

преди 11 години

Че то к'во работи в таз държава, закривай.

56

АНОНИМЕН

преди 11 години

АТАКА И ДПС РЪКА ЗА РЪКА

55

Гошо Тъпото

преди 11 години

Дупетатите от Кривунделово,ще работят...благотворително.Извозвам ги с мой...транспорт на полето,където ще събират останалите тикви,дето не са...замръзнали.След това ще правят стях...тиквеници и ще ги раздават на...населението благотворително;срещу подпис,че ще гласуват,пак за...тях.

54

Циганче

преди 11 години

Ние асфалт не ядем батееее . Стига стройте за вашите деца, ами дайте социални за нашитееее амен бееееееееее

53

до 77

преди 11 години

Тройната коалиция се опита да ги фалшифицира с промяната в закона за мажоритарния вот ама си вкара автогол и даде пълно мнозинство на ГЕРБ . Да им е за урок на червените баби :D

52

И по този случай

преди 11 години

След като ме цензурирате за такава дума. Ви пожелавам ***! Лижете ми *** смешници!И лапайте ***. Ще вляза от друго proxy да ви спама!

51

от 64

преди 11 години

Интересно всеки си грачи глупостите и никой не каза и дума за автобусите на ДПС . Не ги интересува това :D .

50

Анонимен

преди 11 години

Opoziciqta zapo4na da reve za6toto znae 4e pak 6te zagubi !! Iskat da promenqt zakon po koito i te sa pe4elili izbori , te sa sme6nici

49

11

преди 11 години

САМО ТАКА ГАЗ ДО ДУПКА