109

Анонимен

преди 11 години

145 и какво стана накрая , цялата тази армия се оказа ненужна , просто нямаше какво да се яде , СССР даваха по 25% от БВП за армията , за това икономиката им рухна.

108

Апис

преди 11 години

145, а след 6 часа ще дойдат Англичаните от Кипър и какво правим? 80-те Варшавския договор има малък шанс за успех в конвенционална война срещу НАТО. Виж 60-те вече е нещо съвсем различно.

107

долу нато

преди 11 години

През 80-те съветските и българските войски превъзхождат турските войски, защитаващи Проливната зона, в съотношение 2:1 за сухопътните и 5:1 за въздушните сили. В главния удар срещу Източна Тракия и Проливната зона участват и част от 24-а въздушна армия от Виница, въздушнощурмови и въздушнодесантни бригади от Прикарпатския и Одеския военен окръг, 98-а въздушнодесантна дивизия от Одеския военен окръг; могат да бъдат придадени дивизии от Севернокавказкия военен окръг

106

Анонимен

преди 11 години

141 точно това се опитвам да обясня , именно защото бяхме различни и като етнос и като език и като религия ние можахме да оцелеме през 5 века на Османско господство по нашите земи , ако Русия беше успяла при Петър Първи Велики или при Екатерина да стигне проливите а не чак в края на 19 век когато в този момент и Германия и Англия са достатучно силни да се противопостяват на нейниото влияние тя би анексирала спокойно нашите земи и стози наш народ който вярва на ДЯДО ИВАН / ИВАН ГРОЗНИ - страшни

105

Апис

преди 11 години

Англия не я интересува дали Българи яще съществува или не, Англия се интересува Русия да няма достъп до проливите. Да ти напомня ако изобщо някога си знаел, че святото дело на Съединението е подлкрепено само от Англия и заради това не е смазано от башибозука, а през това време Русия ни оставя без офицери във войната срещу Сърбия. Русия винаги ни обръща гръб, когато имаме нужда от нея и това са исторически факти.

104

Апис

преди 11 години

Удавника в окена не бучи, че го е спасил търговски кораб, но като го качат ако тръгнат да го разфасоват за донор надали ще си трае.

103

Анонимен

преди 11 години

132 нямаше ме известно време и за това не отговорих . Благодаи се брат че Русия не владее Проливите защото ако ги владееше днес нямаше да има България , това не можете дазберете вие русофилите , че колкото по далече от братската прегърдка на Русия толкова по добре , днес има ли я Волжко-камска България , някой да отговори . На руснаците сме им дали и пимеността и де факто религията защото насши монаси са ги покръствали , това в Русия някой да го казва , те не ни осовбодиха , а Опълечнците ВАЗОВ

102

Асена

преди 11 години

Не се плашете от Турция. Тя си има предостатъчно територия. Въпросът е кой как се възползва от икономическите възможности. Рационално погледнато Турция ни предоставя голям потенциал, но до колко можем да се възползваме от него. Най-много воювали помежду си държави са Русия и ТР, но в момента имат много голям търговски обмен. Между другото, турците са добронамерени към българите.

101

Blizak Iztok

преди 11 години

Тактика на сирийските алеати, да се показват слаби за да излъжат врага

100

Вирджиния

преди 11 години

Василев, Борисов спря руските проекти, не Европа, ако Европа не настояваше за ЮП, то Тиквата щеше да го спре и него, реално АЕЦ.а го спря той, иначе как в Англия се строи руски АЕЦ и в Чехия също?!

99

Вирджиния

преди 11 години

Стига де, Василев, ББ е агент на ЦРУ, не български политик, нали с онзи недорасляк ДянкоФ щяха да "пляскат отново руснаците"!

98

Мима

преди 11 години

Турците ни обичат. Всяка година ходя по Беломорието. Единството прави силата.

97

Вирджиния до 128

преди 11 години

Остави ги тези, хората с добри сърца осъзнават ужаса на войната и са пхризнателни към жертвите на руския народ и нашите прадеди са скърбели наравно със почернените руски майки, дъщери, бащи и сестри на загиналите руски момчета тук. Да, това бяха жертвите, резултатът е, че България отново я има след половин хилядолетие робство. Останалото са приказки на турски марионетки.

96

KESHZATEB

преди 11 години

ht tp://sumixs/?ref=1350510Отваряте линка и действате..Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три. видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey0. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и... печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$.

95

Анонимен

преди 11 години

До ВасилевПоздравления,Василев!Усещаш ги изтънко нещата!

94

До 124

преди 11 години

Един много хубаво го каза на тези дето роптаят, че Русия ни била освободила само поради свои си интереси в региона.Един удавник в океана бучи ли, че го е спасил търговски кораб минаващ по друга работа, а не спасителен катер само за него дошъл?!То бива тъпоумие ама някои хора просто ....

93

Анонимен

преди 11 години

Американците пак подкрепят ислямските фундаменталисти и алкайда...То не беше внасяне на оръжия, военни "наблюдатели", комуникационна апаратура и т.н.После уж се борили с крайни ислямисти и ги наричат терористи. Алоооо в Косово кой подкрепяхте бе *** такива и сега продължавате в същият дух?!

92

Анонимен

преди 11 години

До 122Ако Борисов не получаваше нареждания от Изток, защо пусна Южен Поток?Защо на практика слага същия въпрос в Референдума,като БСП?Защо се налага цензура върху неудобни на властта журналисти,както в Северна Азия?

91

Анонимен

преди 11 години

121 представи си съм ходил и което по важно съм чел прекалено много за да знам , че Русия от 3 века преди това се де домогвала до Проливите защото се смята за наследник на РИМ Третия РИМ , не случайно и в днешното и знаме дето снощи го гледахме зад Путин има преплетини Римски имперки символи , тази война за не яе поредната война с другата Империя и не да ни освобождава , това е само претекст и ако не беше Западния Берлински конгрес нямаше да си тръгнат от тук руските воиски.

90

Вирджиния до 12

преди 11 години

Какво? тиквата е обещал подкрепа...нещо повече да се знае за това..искаш да кажеш, че български войници ще се бият рамо до рамо с ***?