93

Спокоен

преди 11 години

Разбрахте ли накъде се хлъзнаха нещата ? Герб са наясно, че народа вече не може да ги диша, наясно са, че би ги чакал затвор и за това простичко решиха да направят фалшиви избори !Сега обаче ще се разбере, има ли въобще читава опозиция ! Международни наблюдатели от сега - само тава би спряло тази престъпна шайка !

92

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам дори дори и за Доган,но никога за ГЕРБ !

91

социолог

преди 11 години

" Ако изборите можеха да решат нещо в полза на народа щяха да ги забранят" - Чърчил. Другарите да се готвят за третия мандат. Втория е решен - Б.Борисов ще е, рече Обама. Каквото и да стане нормалните Българи повече никога няма да гласуват са БСП-ДПС-ДС-Кунева -Пръмова.

90

monah681

преди 11 години

razvali se koshera ot beseparski i turski turtei:)20 g.upravlyavat turci v BG,a komunistite kradci ne sa sviknali da rabotyat...haidutibravo Gerb!

89

член на изб. комисия

преди 11 години

Ясно! Бойко ще купи изборите! Докато преди старите партии подмамваха с кебапчета, олио, брашно или надница от 20 лв. то сега управляващите демонстрират мафиотски талант и ще купуват цели комисии и секционни протоколи(между другото те сториха това частично на отминалите президентски избори). Секционните комисии се състоят от 7 члена. За хора с мафиотски талант и опит като нашия премиер не е проблем да изгради стройна система да купува цели секции следователно по 2-3000 гласа топтан .

88

Дръндер

преди 11 години

РЕВОЛЮЦИЯ- Нужно ни е да имаме чесни избори. Преброяването да се извършва с помоща на камери всяка една бюлетине да бъде преброена пред независимото око на камерата! ТОгава кои прецедателства и кой не няма значение и ГЕРБ ще ду*ат супата през крив макарон!

87

Анонимен

преди 11 години

ето сега е времето този човек(Станишев) дето го избраха за ЛИДЕР на ПЕС да ПОВДИГНЕ ВЪПРОСА и в ЕВРОПА(просто трябва да им изваде мръсотиите на яве) да ги видем ГРОБАДЖИИТЕ .............бтв искайте прозрачни избори с камери и с представители шефове , замшефове от ВСИЧКИ ПАРТИИ така е ДЕМОКРАТИЧНО ( снимайте всеки ДЕПУТАТ който носи бюлетини и да се ПРАТЯТ СНИМКИТЕ МУ ДО ВСИЧКИ СВЕТОВНИ ТЕЛЕВИЗИИ)

86

Анонимен

преди 11 години

ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ БЯХА ОПОРОЧЕНИ..ПРЕЗИДЕНТА Е СЪМНИТЕЛНО ДАЛИ Е ИЗБРАН..СЪЩОТО ЩЕ СТАНЕ И СЕГА...ГЕЙБЕРАСИТЕ СИ ПОДГОТВЯТ ЗАКОНОВО БЕЗЗАКОНИЕ ЗА ДА ИЗМАМЯТ ПАК..НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ТРЯБВА ДА ИМА ПРЕСТАВИТЕЛИ НА ЕС И НЕЗАВИСИМИ ДЪРЖАВИ ЧЛЕНОВЕ НА ООН....ЗОЛУМИТЕ ОЩЕ ОТ СЕГА СЕ ПОДГОТВЯТ..ГЕРБ Е ОПАСЕН ЗА ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!

85

Гочо

преди 11 години

"Герб е вреден за вашето здраве!"

84

Контра-призив

преди 11 години

Ние, хомосексуалистите, подкрепяме ГЕРБ и господин Бойко Борисов!

83

Анонимен

преди 11 години

Май ще се гласува с винкели, тояги, павета и други подръчни бюлетини.

82

Призив

преди 11 години

Всички пенсионери,Всички работници от ОЦЗ-Кърджали, ВМЗ-Сопот, Кремиковци и т.н.Всички ротърпевши от Здравната каса, Всички излъгани майки,Всички абонати на "Топлофикация" и електроразпределителни дружества,Всички плащащи такса-смет,Всички пътуващи с БДЖ, Всички пушачи,Всички, всички, всички,Да кажем сърдечно "Сбогом" на тъпата мутренска Тиква!

81

Анонимен

преди 11 години

Ако не ги беше страх от предстоящите избори, герб щяха да бъдат по-отстъпчиви за изборните комисии! Но сега се хващат като удавник, за всяка възможност за измама!

80

до 86

преди 11 години

86-ти е заблуден човечец с малко интелект, НЕ ГО СЛУШАЙТЕ !ПАРТИЯ = МАФИЯ, ЗАПОМНЕТЕ ТОВА И ВИЖТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ, ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА ПРЕД ВАС !СМАЯНА НА ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА С МАЖОРИТАРНА ТАКАВА, ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД !!!!

79

до 81

преди 11 години

Но имаме примери за работодатели, които принуждават работниците си да гласуват - Лидер. Какво им пречи да са мажоритарно избрани при положение, че могат да са купят гласове? Партийните избори също не са цвете, тук всичко може да се манипулира и опорочава.

78

Анонимен

преди 11 години

Аз ще гласувам за националисти, за първи път!

77

не гласувайте !

преди 11 години

ПАРТИЯ = ОЛИГАРХИЧЕН КРЪГ С ЛОБИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМАНароде, мисли, не обричай децата си, не давай власт на престъпници !

76

Анонимен

преди 11 години

Проблема е, че няма за кого да се гласува. За 23 години всички се извъртяха да ни работят, става все по-зле, затъваме все по дълбоко и колкото да ни внушават, че ставаме все по добре и сме отличниците на Европа, толкова по-празни са джобовете и хладилниците ни. Народът е отчаян.

75

Анонимен

преди 11 години

Никакъв бойкот! Масово гласуване против ГЕРБ и това е!

74

До социолог

преди 11 години

Грешиш, приятелю, след евентуален втори мандат на ГЕРБ не БСП-ДС отиват в небитието, а България.