28

2050 година

преди 11 години

Годината е 2050 . Върви се последният бял европеец из резервата край Рим. Върви си и си мърмори под носа "хмм Хитлер беше прав тцтцтц" . Надзирателите Мустафа и Осама го чуха , скараха му се и го извикаха да си яде картофената супа за обяд

27

29

преди 11 години

Какво общо има Русия с разпадането на САЩ? Ей от такова "мислене" сме последни по всичко с изключение на брой *** във форумите!

26

Анонимен

преди 11 години

24 този пък ходи се прегледай виж за Русия не съм сигурен на колко ще се разпадне и какви ще бъдат бъдещите апетити на Китай към нея.

25

do 23

преди 11 години

От арабските и черните държави идват към европа имигранти и какво се получава. Тези африкански народи си се запазват в африка, а белите се омешват и изчезват .Жалко но един господин от миналия век е бил прав (няма да казвам кой е бил праз че може да изтъркат коментара)

24

Анонимен

преди 11 години

26 бялата раса е отговрна и за развитието на циливизацията на човечеството , без да съм расист но именно белия човев стремежа си към съвршенство и откривателство е довел до развитието на цялата човешка циливизация.

23

Хуманист

преди 11 години

Каквозначение има? И без това бялата раса е отговорна за най-големите зверства в историята, ко приемем тезата за расовите различия, трябва да се радваме че изчезва.

22

Анонимен

преди 11 години

на шепата фамилии , дето дърпат конците в цял сват им е все тая кого точно управляват, те не си сменят расата

21

СмъртАЩ

преди 11 години

До тогава САЩ ще са С, А и Щ и още 49 други държавици, някои черни, други бели, трети червени. Ще враждуват по между си и ще се молят на различни богове. В природата има ред и когато центърът на тежестта се измести, колата се преобръща. За съжаление много хора няма да видят този щастлив момент.

20

БГ

преди 11 години

Ето накъде води мултикултурализма - към изчезването на една цяла раса - най-умната, най-градивната, най-можещата и най-красивата. Това е пътя и на ЕС. Бялото население в света в момента е 9,5 %. Вижда ни се края ако продължаваме да си заравяме главите в пясъка.

19

Мунчо

преди 11 години

Не е важното дали белите са малцинство или мнозинство, важното е, че капиталите на Коен, Барух и Леви ще се удесеторят!

18

Анонимен

преди 11 години

ЩЕ НИ ДОГОНЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ

17

Анонимен

преди 11 години

За да се повиши раждаемостта и за да остават младите в страната трябва да се промени пенсионната система. Половината пенсия да се изчислява както сега а другата въз основа на пенсионните осигуровки на децата. Който няма, на който са крадци или не работят, на който са в чужбина ще остане на половин пенсия. Който има 3- пенсията му ще нарастне. Така или иначе пенсията днес се набира главно от осигуровките които плащат работещите в мемента.

16

Анонимен

преди 11 години

Сигурно ще забранят да се играе Блек Джек....тогава ще е расистко...Пичове,играйте докато имате все още някакви права.......

15

Анонимен

преди 11 години

Белите ще престанат да са мнозинство в САЩ през 2043: в България също, родните "индианци" се размножават доста бързо.

14

Корекция

преди 11 години

Белите ВЕЧЕ не са мнозинство в САЩ.

13

онбашията

преди 11 години

нави сега едно братство и равенство

12

Ройс

преди 11 години

Белите никъде няма да са мнозинство през 2043, а през 2100 - едва ли ще ги има. Да се благодарим на еманципацията и жените които правят кариера за сметка на раждането на деца. Вижте мюсли жените какво правят и с дръпнатите очи. Те ще просперират - другите - духайос , както казва СЪР Стенли Ройс - така е за съжаление....

11

Анонимен

преди 11 години

да им е Честито !

10

Анонимен

преди 11 години

При президент маймунчонормално и населението да са маймунчета

9

Анонимен

преди 11 години

*** са бич божий