115

Анонимен

преди 11 години

Емблематично прости *** същества със самочувствие на аристократи.... Женския вариант на Пацата, само че на 3та степен!

114

Анонимен

преди 11 години

Ще можеш ли да обясниш кой си ти, че твърдиш кое е нормално, кое е аномалия. Някакъв биолог ли си, счетоводител ли...

113

Масур

преди 11 години

Ето ви обяснението за умствения им капацитет-според мен с всички близнаци е така.Наблюдавал съм пряко три двойки по фирмите,където съм работил и още няколко двойки непряко като известни личности.Странно и гротескно е как всичко им е еднакво-мимики,жестове,тикове,тембър,походка,смях,изказ,интонация...С една дума-клонинги.Това е грешка на природата.И е логично-с материал за едно-станали две или три...Всеки индивид е нормално да има своя собствена идентичност,всичко друго е аномалия.

112

Анонимен

преди 11 години

Не вярвам във вселената да има нещо по-малоумно от трите кокошки

111

Анонимен

преди 11 години

Пази боже сляпо да прогледа!" - казва българската поговорка и много на място го казва. Не от прогледналия физически слепец се отвръща българинът, а от слепеца - ***, издигнат от нищожество, от тинята, благодарение на случайни обстоятелства, достигнал, без разбор на средствата, до висота, която той омърсява със своето присъствие.. Алеко Константинов

110

Анонимен

преди 11 години

Това са едни ужасно прости,елементарни и невежи момичета! Тия милите са толкова неосъзнати и самозаблудени, и не могат да разберат ,че ги развеждат като мечки пред публика заради тъпотата им, а считат себе си за вип персони

109

аз

преди 11 години

Тризначките родиха толкова бисери и гафове, колкото новини не е произвел и Бареков."Четем модни списания. Много обичаме приказките за принцеси, царици, събрани в големи книги, дебели. Само за деветте негърчета сме чели и Вечната Амбър. И в тайната стая прочетох една книга, която много ми хареса, но не мога да се сетя как й беше заглавието

108

darina

преди 11 години

dobre 4e gi izgoniha tezi prostakesi i na vsi4koto ot gore i grozni da gi varnat v 1-vi klas napravo gi sajalqvam sram i pozor!!!!!

107

Анонимен

преди 11 години

Тъпотия, простотия, селяндурия и самочувствие до небето-това по три -ужас.Горките хора около тях,с тия големи усти кречетала,как ги понасят-ужас,ужас,ужас.Да идат на село да копаят домати-да има някаква полза от тях

106

доктора

преди 11 години

в случая имах впредвид да вкарват откъси в нащите абстрактни тенденции.То всичко при тях е резенсация!!!!!!!!!Резени и комати родени от три глави космати!

105

доктора

преди 11 години

резенсации - откъснати - правилно сте се ориентирали!

104

Радко

преди 11 години

Тея са прости като цвички....

103

lul

преди 11 години

Прибери си,Боже...вересиите

102

Анонимен

преди 11 години

многу сложно бе, тряя ся да хода и аз да уча в НБУ, *** ти продължавай, давай давай, нови думи екстра, записвам си :D Доктора! Доктора! Насам народе!

101

доктора

преди 11 години

Е ли е възможно,мистифицирайки симптомите на парадоксалната илюзия,едни лумпенизирани "мацки",да се опитват да вкарват резенсации в нашите абстрактни тенденции?Българите сме безценни в оценката си!Айде пиленца на батко-добре дошли у болничното заведение!

100

Анонимен

преди 11 години

Докторе, провери си пак списъка... виж там за една Стойка дали не пише нещо, може да фигурира под някое от артистичните си имена - Пипирудата, Актрисата, Кюфтето и др.

99

Анонимен

преди 11 години

ахах :D, ти мъ разби, кандидатствай са сценарист, ще ни веселиш от екрана, давай смело

98

доктора

преди 11 години

Базирайки се на солидни фундаменти ,асимилирайки историята на тяхната душа стигам до заключението ,че трите пациентки , избягали от заведение за хора с умствена изостаналост са точно тези ТРИЗНАЧКИ.Добре ,че разбрах къде са за да ида и си ги прибера в интерес на мира в къщата на Вип Брадър.Губи ми се още един пациент - Миро!

97

днес. бг

преди 11 години

Нямаме.И за пореден път ви обръщаме внимание - ние само предлагаме темата, вие сами избирате да се занимавате с нея.

96

Анонимен

преди 11 години

Днес.бг защо се занимавате с тези квачки,нямате ли по-интересни теми?