260

Анонимен

преди 11 години

Не е нормално толкова много кръчми да има! И то само защото някой нищо друго не може да прави и решил да се прави на "бизнесмен"-"барче" да върти,шльокавица да продова и богат да става ! Айде на полето,вземайте по една голяма мотика и работете ! После всеки се оплаква,че зеленчука бил вносен! Ами вносен,ще е то в бардаците зеленчук не расте !

259

демократ

преди 11 години

Най добре ще е собствениците сами да определят статута на заведението. Или само за пушачи или само за непушачи. Бизнеса празно пространство не търпи. Пазара за нула време ще си покаже и всички ще са доволни. Пушачите ще си пафкат на воля а непушачите ще се наслаждават на чистия въздух. От това по-демократично-здраве му кажи.

258

Анонимен

преди 11 години

Е как пък само в България е спаднал оборота на заведенията...Това изобщо не е така. Не е ли дискриминация към непушачите връщането на старото положение...

257

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 281Днес тя призна пред журналисти, че не е отказала цигарите, но пушела само в къщи.

256

щ

преди 11 години

Прочетох повечето написани коментари по темата и се убедих,че България е държавата в Европа с най-скотското мислене на глава от населението.Има толкова много захлюпено мислещи хора,че е трудно за вярване.Неще българина да се приюти към цивилизацията и това си е.Някой реши да погледне с едното око към отворена Европа и повечето се опълчиха.Забраниха им най-ценното - да пушат в заведение! Разсърдиха се и напук на политици,непушачи и ресторантьори,спряха да харчат.Някой им открадна багерчето.

255

до 276

преди 11 години

Абе ти българин ли си бре?..щото на български ще ти пиша: АЗ НЕ ИСКАМ ДА ПУША В ТВОЯТА ЗАЛА И НЕ ИСКАМ ТИ ДА ИДВАШ В МОЯТА! Ако не ме разбираш ще ти го обясня по-простичко: Не искам да ходя в гей клуба защото не ми се нравят порядките там! Ако един гей иска дойде в рокклуба да бъде така добър да се съобразява с нашите правила! Сега надявам се ме разбра. Или по-лесно нещо ще ти влезе на друго място отколкото в главата ти:)

254

outsider

преди 11 години

До "Един Българин" и други пишман демократи като него: Всеки има право на свободен избор: това е, което на вас ви липсва като начин на мислене. Изразът "подавляващо мнозинство" е влязъл в употреба по времето на другаря Сталин. Към неговата пролетарска демокрация ли искате да вървим?

253

Анонимен

преди 11 години

Не пушенето ни разболява, а вредните храни нискокачествени храни, които ядем и невъзможността да се лекуваме ефективно.

252

Гласоподавател

преди 11 години

До ГЕРБ: Може ли да пръдна? Има ли забрана това да се прави в затворени помещения? Ако да, кога ще гласувате 'по съвест' нейната отмяна в парламента?

251

Анонимен

преди 11 години

Уважаеми пушачи вземете пример от здравната министърка-тя беше пушачка и тя е против пушенето.

250

boqn4o, до 265

преди 11 години

Прочети библията на световната медицина. Ако си колега, няма да питаш коя е библията ;)

249

Българин

преди 11 години

И какво стана то? Когато хората предупреждаваха, че ГЕРБ няма да удържат приетата забрана (и то именно с тези аргументи), герберастите квичаха и наричаха '***' всички здравомислещи. Ето сега, ГЕРБ излизат с 'аргументи' точно предупрежденията, срещу които плюеха здраво, когато налагаха забраната. Е, нека да се обявят явно: 'за' наложената забрана ли са или не? И които сега не са, нека имат морала да си дадат оставките, ако преди са я подкрепяли.

248

Анонимен

преди 11 години

Ако удържат забраната аз пък ще гласувам за ГЕРБ.

247

демократ

преди 11 години

Гласувал съм за ГЕРБ до сега. Ако този закон не се отмени....сори. Не ме бърка толкова, че няма да пуша в заведение. Въпроса е, че е недемократичен. Не можеш да лишаваш едни за сметка на други. И никой не го караше бат' ви Бойко да става по-голям католик от Папата. Австрия и германия не са в Африка...все пак. Стария закон си беше тамам -имаше права за всички и не съсипваше бизнеса.

246

готвач

преди 11 години

Ей много нагли тия само искат

245

Анонимен

преди 11 години

При БКП бяха спрели да се продава алкохол в кръчмите до обед нали така бедни ми и ограбен българино

244

Анонимен

преди 11 години

БКП+Герб=Бойко

243

Боб Марли

преди 11 години

Искам свободно да пуша сено

242

Анонимен

преди 11 години

а мога ли да легна до жената след 22 часа

241

Анонимен

преди 11 години

а марихуана може ли след 22 часа