46

BAY PANDEL

преди 11 години

TIQ GROZNI ,DREBNI 4OVE4ETA POSABRAHA MALKO PARI I GO DAVAT VE4E ,,DON JUAN,, HA...HA...HA

45

Анонимен

преди 11 години

Защо мъжете като понатрупат малко парички и много годинки се сещат изведнъж , че не са щастливи и налитат на агнешко като вълци?

44

до 47

преди 11 години

ДЗВЕРА СИ Е ДЗВЕР С ГЛАВНА БУКВА!

43

до една

преди 11 години

Тогава е бил до нея, явно :)А тя къде беше 20 ГОДИНИ, че сега тръгна да отслабва и да обикаля моловете?И може би той е някакво улично куче, което трябва да търпи всичко от този глиган во веки веков, само защото му била родила дете?

42

*

преди 11 години

Зуека е пръв красавец , предлагам да съберем дружина и да му откраднем най-хубавата мома , ако може и да е принцеса ...А може да му откраднем мис Франция , тъкмо 2 в 1 - хем чернокожите французи ще се успокоят , хем Зуека ще бъде в пъти по-щастлив ...неее 3 в едно турците и македонците ще умрат от завист

41

до търся евтини елхи

преди 11 години

мога да ти посадя бор у задния ти двор

40

една

преди 11 години

А къде беше когато жена ти те дари с прекрасно дете , даряваше те с утеха, сили и кураж, обичали сте се-тогава противна ли беше.Хванала те е кризата на остаряващите , събра някой лев и слава и започнаха да пърхат около теб пеперудки златотърсачки търсещи голямата любов с дебел джоб или отчаяни куртизанки , а на теб не ти прави чест да предизвикваш тотален срив и мъка в душата на близките до теб хора .Нооооо всичко се връща -удря в най-милото.

39

Анонимен

преди 11 години

ДО 32... ЕВТИНИ ЕЛХИЧКИ ИМА В ГЕРМАНИЯ В ГРАД МЮНХЕН. ПРОДАВАТ ЖИВИ ЕЛХИ ПО 1 М. И 50 СМ. ЗА 2 ЕВРА. ПРИ СРЕДНА ЗАПЛАТА В ГЕРМАНИЯ 2.500 ЕВРА. ВЧЕРА СЕ ПРИБРАХ ОТ МЮНХЕН И СЪМ УЧУДЕН КАКВИ СКЪПИ ЖИВИ ЕЛХИ ПРОДАВАТ В ТИКВОЛАНДИЯ. ИЗГЛЕЖДА ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ НИ СА ПО ВИСОКИ ОТ ГЕРМАНСКИТЕ.

38

до 40

преди 11 години

Дебелите цуцолани - У ЛЕВО!

37

к к

преди 11 години

ех Зуек- те всички минаха по тая пътечка ха ха

36

Анонимен

преди 11 години

В тази ситуациа бивашата му съпрута се държи много по-достойно от него- не го обижда и не очерня преживяните заедно години. Пожелававм и късмет занапред! А той най-вероятно някой ден ще съжалява, дано не е така, но....всеки си носи последствията от решения и действия. Като цяло много мъже са смешни

35

до 35

преди 11 години

Явно трябва повече от едно влюбване и едно дете, за да са щастливи двама души цял живот ЕДИН С ДРУГ!

34

?

преди 11 години

Да живееш с " някой ", Е в този някой си се влюбил , за да живееш с него. -- и после е детето !Какво правиш при този " някой "...

33

Анонимен

преди 11 години

Прави го щастлив, защото е различно, по-млада, по-хубава, има по-големи млечни жлези и вероятно няма нищо против ректалното сношение.И после говорете за "любов", "сродни души", "единствения/та", "свещен съюз пред Бога" и подобни клишета. Грънци!Хората сме животни, изцяло подвластни на инстинкти, предразсъдъци суеверия, религии и прочие психически залъгалки.

32

до 32

преди 11 години

Питай великия Симо - Сакса, може да ти отсече изгодно от "неговите" гори!

31

Анонимен

преди 11 години

Търся евтини елхички, знае ли някой от къде да си купя евтини елхички!

30

DEVIL-JIN

преди 11 години

Двамата с Рачков са големи комици,и много ме кефят.

29

от опит

преди 11 години

Най голямата грешка е да живееш, с някой заради детето

28

до 28

преди 11 години

Принципно си прав, но такъв *** е поне 1 на 1000, рядко се вижда! Обикновено ходя в зоологическата градина за такива екзотики :)

27

Анонимен

преди 11 години

Много епитети сте написали за бившата на Зуека, но с ръка на сърцето всеки може да каже че и той не е първа хубост, да не употребявам по-силни думи.