31

Анонимен

преди 11 години

До НФСБНе забравяй парите за пенсионерите,че Любомир Желев трябва да си прави зъбите,оплюнчи всичко

30

до 28

преди 11 години

айде да те видим как изкарваш с 500лв учителска заплата. частни уроци далеч не дават всички... а руски език хората учат за пари-излез от родния край и се огледай какво става по българското черноморие...

29

по-големи глупости

преди 11 години

До Глупости 24. kогато в училищата преподават такива учители, или учиниците пушат на всеки ъгъл на у-щето,натискат се и т.н. не ще се мре от глад ами може да се умре и от мизерия, да те шътне някой друг ***,защото бил гладен(примерно),да те блъсне *** на пешеходна пътека и да получи условна. няма как да си умен и с нормални финанси ако в у-ще те е учила пияна даскалица а във вас баща ти раздава юмруно правосъдие

28

Анонимен

преди 11 години

Тц, тц, голям престъпник, голямо нещо...та чак съд! Баси държавата! То и стига срама, бе хора!

27

Мюмюн Измет-Гиби

преди 11 години

Ако не им бяха толкова големи заплатите нямаше да мислят за глупости- повечето учители са милионери и знаят, че всичко ще им се размине. Глобата ще я плати на крак само за 30 мин. частни уроци с 5 деца. Родителите са виновни, вместо да запишат децата на турски език- те руски искат да учат. Исляма учи на култура и саможертва, а руснаците са пияници и развратници, които се бият! В Русия е матриархат затова са такива разюздани-я в Турция да направи така...кучета и гарги ще и ядат месата на улицата!

26

стара учителка

преди 11 години

Срамувам се,че имам такъв колега!Не ме интересува какъв и е проблема,всички имаме проблеми,но мястото и не е в училище.

25

НФСБ

преди 11 години

Айде у ляво, бе тапир. При вас в Бургас са най-големите *** - Жоро Осаката, Георги Дражев - по-луд и от брат си Ивайло, Валери Сиемонов....и още много побърканяци. Само *** може да си мисли, че ГЕРБ са виновни за наркоманията и СПИН. Да не говорим, че родихте паляци от сорта на Болен Лидеров, Капки, сина им и Калинка

24

nqkoi_si

преди 11 години

До лъвица: Много си "умна", понеже не те знам какво работиш, ще те ударя на съвест. Предполагам си майка, и представи си друга майка налага с юмруци зверски детето и, идват полицаи продължава да се държи нагло и я арестуват и ще я съдят по бързата процедура. Е ти ще скочиш ли да защитаваш такава жена, която срами добрите майки?! Същото е с учителите, ще е долно, ако скочат да я защитят, а повярвай ми много би ми било кеф да оплюя полицаите, щото нищо добро не съм видял от тях, но случая е друг.

23

Глупости!!

преди 11 години

Кви са тея глупости ве ?!? Била пияна-голям праз !ХОРАТА НЯМА КВО ДА ЯДЪТ,МНОГО ХОРА ЩЕ ИЗМРЪТ ТАЗ ЗИМА-ТЕ НИ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ !!!!!

22

АТИЛА

преди 11 години

Достатъчно е само да се спомене че е преподавателка по Руското Славянско Мучене на Българския език и картинката става кристално ясна.Няма как да преподаваш Блядистански, Шумадийски, Фиромски и прочие БЪЛГАРСКИ диалекти и да не си *** .... за справка вижте главната Съклецарка на Милиционерските *** Калинка завършила Руска филология в Свинеградския университетРуските *** пишат и говорят на Български език.КАЗАХ !!!bulg-arya.tk

21

Боян

преди 11 години

До Анонимен номер 20 И по тоя повод дай да се накове като прасе и да почне да прави каквото си иска ;)

20

Анонимен

преди 11 години

За колко пари работи не са оправдание да не си вършиш съвестно работата. И други хора работят за същите пари, ама не ходят пияни на работа. Така тя засрамва и себе си и професията си и колегите си. Един уважаващ себе си интелигентен човек - за каквито се имат всички учители - не би направил такова нещо.

19

Анонимен

преди 11 години

Защо не кажат, че въпросната учителка е самотна майка с 3 деца, живее на квартира, работи по 8 часа и получава 500 лева заплата.

18

баба

преди 11 години

Видях е тази "учителка".Бих казал:дъртите вън.Наздраве!

17

Jaba

преди 11 години

В Бг трезви останаха ли?Пияна учителкапияни лекарихехеееее добре си живеете.

16

лъвица

преди 11 години

Ще съдят учителката, а убийците и крадците ще ги оправдават ....Вдигнете се в нейна защита учители....

15

Анонимен

преди 11 години

Хаче той Йоско получава по-леко наказаниеЗа пияните шофьори има по-леко наказания

14

ЯСЕН

преди 11 години

ЕЕЕЕЕ ,НЯМА САМО УЧЕНИЦИТЕ ДА СЕ НАПИВАТ Я!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Учителката е имала договор до Нова година и вероятно са я уволнили с предизвестие, така че повече прилича на бунт или протест от учителката, а началниците на училището я представят като пияна хулиганка.

12

Анонимен

преди 11 години

До Един Да,наистина,тя се е посрамила! Но ще бъде изкупителната жертва на жадните за сензация *** и всички останали простаци.Нередно е,не е възпитателно,но все пак не е убила човек,нали? Жена с три деца и кой знае какъв живот. Защо със същата страст не заклеймявате и не гоните разни маргини,маджовци,галевци, политици мошеници и всякакви ***,които сте превърнали вече в медийни звезди?