70

Прос Бейсик Селянин

преди 11 години

Не пропагандирам а говоря самата истина. Каквото е било при Станишевостан и предните такова е и Бойковистан. Западаме с всяка изминала година а последиците са налице. Половин България се изнесе а това ме боли много. Е*аха ни мамицата за 22 години.

69

bogi

преди 11 години

До Охаха Бъркаш се приятелю, това е девиза на Враца и околността

68

Охаха

преди 11 години

Ами то в "130-то " от край време е така! Тази даскалица е рускиня , и е като всички нейни съотечественички ... Техният единствен девиз е "Пий,бий,и се е.и до смърт!"

67

Анонимен

преди 11 години

До Прос Бейсик Селянин:пък то Станишевостан като се прокъса да произвежда едни квалифицирани кадри,пък хората колко по умни добри и благи бяха не си е работа:))Човек я изчезвай и не зарибявай с евтина пропаганда!

66

Прос Бейсик Селянин

преди 11 години

Жената сигурно е изперкала, новата младеж за нищо не става, но определено Европа се нуждае от ново поколение берачи на ягоди и общи строителни работници, така че бойковистан произвежда такива кадри на макс!

65

до #72

преди 11 години

Особено в България с нашите ***одясали дечица.

64

Balgarin

преди 11 години

То в тая нашата държава всичко може да се очаква вече!

63

Анонимен

преди 11 години

Търся частна учителка по френски!Обещавам да съм добър ученик!

62

Анонимен

преди 11 години

Правилно казваше едно време моя даскал, че ако си учител повече от 5 години, вече не трябва да те смятат за нормален човек! Тази е поредното доказателство! Кой знае колко години работи в тоя зверилник и накрая е стигнала до там, че само с помоща на алкохола да може да изкара поредния ден. Ужас! Ама това да си учител в днешно време си е живо наказание!

61

Анонимен

преди 11 години

Nqma li koi da I udari Edna patka na taq daskalica mm :)

60

Moncho

преди 11 години

Go home teacher, you're drunk!

59

х

преди 11 години

нещо нормално за българия.

58

ПорЦелан

преди 11 години

До 53 - БултрасКак може да си объркаш училището? Това никога не си го виждал и наистина е 130-та гимназия - "Изгорялото", до жп. линията и "Ботевградско шосе"!

57

Ник

преди 11 години

Въпросът който вълнува милиоите ,, зрители,, тук е...какво е пяла и танцувала даскалицата- чалга, рок или е имитирала ГА-ГА примерно...!!!

56

ммм

преди 11 години

Абе, чесно да си кажа, с всичко е така в нашата държава, няма какво да коментираме и да се плюеме, всички сме в кюпа и всички ние сме държавата, държавата сама по себе си е нещо неодушевено, ние сме душата и ние си берем плодовете, които сме посели! Има едно риалити, където се вижда какви сме, и от кого се възхищаваме, няма какво друго да очакваме.....за съжаление!

55

до лапето 58

преди 11 години

смешно дете е ако и видиш кюлотите,а да се пребие човек никак не е

54

I Have a Dream

преди 11 години

На всички, които пишат глупости по темата, мога да кажа само едно - не сте прави. Да си учител е призвание, жалко само, че никой не си дава сметка вече за важността на тази професия. Истината е, че все по-малко квалифицирани кадри остават в училищата и то само заради ниското заплащане. И с лекарите е така. Бройките остават празни, после как да не вземат куцо и сакато да ги запълва - други желаещи просто няма.

53

до 46 от ава

преди 11 години

Еми то правопис доколкото ми е известно не се учи вкъщи, а в училище през първите 4 години. Вкъщи трябва да те научат да уважаваш учителите и да имаш прилично поведение по време на час. Ограмотяването на населението и обучението му е задача на тъй наречените обучители или учители. Ама сега вече и повечето млади учители са неграмотни.А и да се явиш пиян в час е на първо време неуважение към професията ти, към колегите ти,към учениците ти. Трябва както учениците, така и учителите да уважавт другия

52

Анонимен

преди 11 години

водку попийнала,песньовка поиграла,добре че до вундерба не е стигнала

51

Анонимен

преди 11 години

Сигурно е било голям цирк.Искам да го видя.В нащо даскало пък госпожата по математика са преби много зверски пред нас.Направо направи задно салт.Беше много смешно.