27

Валя

преди 11 години

Голлям удар за близките е. Бог да прости детето.

26

Анонимен

преди 11 години

Цветанов сутринта по БТВ каза ,че живеем в държавата на абсурдите........Моториста дето уби момиче на пешеходна пътека във Варна...карал с 100-100 км в час...му дават 2 години условна.........Баси смешката....Доказан убиец,навън се разхожда невинен.............

25

чвор

преди 11 години

Дете умира,а просташки коментари отново не липсват!Има моменти,в които трябва да си гад,има и моменти в който трябва да си човек!Засрамете се...

24

Анонимен

преди 11 години

До 27"Както има хора, които изразяват "забавление" по този начин, така и аз ще им пожелавам" И по никакъв начин няма да се различаваш от тях, ***!

23

ммм

преди 11 години

Много тъжна новина, Бог да прости детето! Моля престанете да коментирате простотии...бъдете поне малко хора!

22

до 24

преди 11 години

Както има хора, които изразяват "забавление" по този начин, така и аз ще им пожелавам, не защото *** кълнат, а защото има едно природно правило - ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА НА ТОЗИ СВЯТ.

21

Balgarin

преди 11 години

Ужас!!Бог да го прости момичето!!Искам да изкажа своите съболезнования към Дими и цялото му семейство за загубата на техния най-скъп близък човек!!

20

ДО 13

преди 11 години

*** си,като слонски *** !

19

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 21Какъв човек трябва да си, за да "пожелаваш" подобно нещо. Че има ***, които да пишат глупости е ясно, защо и ти трябва да ставаш такъв и да правиш *** неща. Да, *** кълнат!

18

Анонимен

преди 11 години

Жалко, много жалко, Бог да я прости!

17

Анонимен

преди 11 години

Този който цъка минуси тук, му пожелавам нещо подобно, да разбере после, че такива статии не са най-подходящото място да си прави веселото! Наистина му го пожелавам. Мир на праха на малкото дете!

16

Анонимен

преди 11 години

Ама болна ли е била или е умряла изненадващо?Е,сигурно е доста кофти.Надявам се или да има още едно хлапе или да може да си направи друго.Смъртта неизбежен край за всички.Да му мислят живите.

15

Анонимен

преди 11 години

Колко тъжно! А вие може ли поне под такава новина да не драскате *** коментари? Като не може да ви се пречупи езика да изкажете съболезнование, поне замълчете! Господ да я прости! Дано е на едно по-добро място!

14

Анонимен

преди 11 години

Да почива в мир малката принцеса! Това е най-големия удар за един родител!

13

pool

преди 11 години

Старите хора са казали: Няма по голяма мъка от това, родител да надживее детето си! Да почива в мир детето!

12

Анонимен

преди 11 години

Дими никога не е криел сексуалната си ориентация. Още в първия биг брадър си говореше открито за нея. Жалко за детето му.

11

bolka

преди 11 години

до 10 - загубата на дете е неописуемо кошмарна, не си позволявайте да критикувате, ако това не сте го преживели лично. Изминаха година и половина от загубата на сина ми вследствие на заболяване, но болката е все така огромна, като че ли се е случило вчера.Съобщението във фейсбук не е ненормално, ако има много приятели там.

10

do 10

преди 11 години

Ти що си толкова елементарен бе??? Кво значи БГ простаци??Като преди няколко дена като приеха кралската снаха Кеит в болница,да не би всичките скапани вестникари да не писаха денонощно ,че имало обилно повръщане.....Това се нарича шоубизнес ***.......

9

Silva

преди 11 години

SABOLEZNOVANIA!!!!!BOLI< MNOGO BOLI KOGATO IZPRATISH DETE!!!!!!AZ IZPRATIH SIN PREDI 20 GODINI, MNOGO E TEJKO i TAJNO> NE PICHETE GLUPOSTI I NE KOMENTIRAITE MARTVITE< MOJE I NA VAS DA SE SLUCHI < NIKOI NE E ZASTRAHOVAN!!!!!!!!!!

8

тир

преди 11 години

всеки, който се облича добре и излъчва цивилизованост е хомо според косматите дебели български 'мъжкари' дето все нае**ни ходят.