148

Кратун

преди 11 години

Този физкултурник откога стана специалист по право и тълкуване на конституцията? Не върви на един министър да коментира така президентската институция. Все пак Цв.Цв. е лидер в ГЕРБ и може би просто се е изтървал да изрази публично това, което си коментират насаме с Бойко и компания.... Това само показва пренебрежението, с което ГЕРБ гледат на държава и институции и просташката слободия, с която вършат всичко, което решат.

147

Васо

преди 11 години

Който си няма щедра тъща, търси други начини за спасение.

146

Анонимен

преди 11 години

Опаааа! За да говори така за президента може само човек, който сам е бил мераклия за този пост! Нещо започна да мирише от ГЕРБ на ла*няно! Много лошо мирише!

145

Българин

преди 11 години

Май нещо му казаха да направи в България. И май е в ущърб на нацията.И той се наведе... Дано не съм прав.

144

AZ

преди 11 години

Този човек нещо взе да дразни хората с многото пари на министерството си и никаквата дейност по битовата престъпност - както в промяна на законите (например по снимков материал да ги съдят по бързата процедура, да няма договорки при смърт или осакатяване, а ефективна присъда) така и с действията по събиране на доказателства от подчинените му.Нали все пак е министър на България, не на САЩ, че да бори само международната престъпност ?

143

Анонимен

преди 11 години

Това не отменя факта че Президентката НАРУШИ конституцията! Но герб никога не са виновни, вероятно ще го отнесе чистачката или портиера.

142

Анонимен

преди 11 години

еЙ, МНОГО ГНУСЕН ТИП Е ТОЯ цВЕТАНОВ,ЕЙ.Каква страна е това, не знам, как може такива хора да стигат толкова високо просто не ми е ясно.

141

Анонимен

преди 11 години

Еманципацията нали беше понятие от социалния статус отнасящо се за жените.Примерно на Марковска не и беше разрешено да го заеме редом с мъжете заради сигнал за слоупотреба със служебно положение,а на Гугушева ще и разрешат понеже ще и се приеме клетвата от повече отговорни лица.Бре,бре,бре ама тия нашите ходили ли са войници,клетва са давали само пред ефрейтори на отделения,имащи се за главнокомандващи,или като Европа ги глоби за заменки те пък ще ги узаконят.Президента можеше да откаже клетва.

140

Спонги

преди 11 години

Цветанов, далеч си от интелекта на Гьобелс за да пускаш по медиите такива слухове. Като не ти стига умствения багаж, поне питай Вижда си какво дрънкаш. Все пак, Тракторът е бил пръв приятел с него.

139

до 151

преди 11 години

Абе червен ***, знаем ви, че сте майстори на демагогията и лъжата, ходи си гласувай за бсп както винаги си го правил

138

borkoslav

преди 11 години

Голямата уста Цветанов с един удар свали акциите на Плевнелиев, чийто саботаж на клетвата на Марковска доскоро дружно всички ГЕРБери възприемаха като голямо геройство, а то си бе чисто прекрачване на конституцията плачещо за импийчмънт. Ама така е като главата на държавата продължава да служи безропотно на тиквата и тотално да се обезличава.

137

констатация

преди 11 години

Цвъцко-Пръцко пак се размириса.

136

Стършел

преди 11 години

До Анонимен 156. Още преди време когато Кунева отново се появи в тв. ефира с нейните претенции да заеме място в политиката си казах моето мнение по въпроса с бъдещите коалиции. А то е че ГЕРБ ще направят такава с ДПС или ако не ще докарат на власт БСП - Кунева. И това не е на политическа основа е изцяло на бизнес интереси, като и в двата варианта за нас обикновените хора няма да има НИКАКВА промяна. Докато си траем

135

Анонимен

преди 11 години

Кавато и държава да сме то си имаме КОНСТИТУЦИЯ. Там са записани правомощията на Президента - доста по-големи от тези на милиционерския министър. А, кой го е издигнал, защо и какви са им заигравките ?????????? Не може да се говори така пренебрежително за Президентската институция. Аз лично не харесвам Пленелиев, но това е Българският президен в момента и най-малкото министрите могат да си позволяват обиди срещу институцията. За такова нещо ЦЕЦО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДАДЕН НА СЪД И НЕЗАБАВНО ОСВОБОДЕН!

134

гласоподавател

преди 11 години

Цялата държавна машина е впрегната да очерня Костов,защото единствен той е наясно с далаверите им,с неграмотността им и пр.Колко години се занимава ЦВ.с Петров-досега да беше намерил доказателства,а не да обвинява съда.Когато съда каза,че имотите му са законни-тогава всичко е наред,а когато не му отърва-виновен съд.Мутра,получила незнайно как диплома,че владее правните науки.Дано българите се опомнят и не дадат гласа си нито за ГЕРБ,нито за Кунева-продукт на Кобругчето,за което всички мълчат.

133

Katya

преди 11 години

Докъде се докара Плевнелиев - дори герберите го нападат!

132

konsiel_gomes

преди 11 години

Ама вие какво се чудите - той Росен Плевнелиев си е за импйчмънт, защото той наруши конституцията на България. Това, че Марковска се е оттеглила изобщо не означава, че престъплението на Плевнелиев трябва да остане ненаказано.

131

работещ

преди 11 години

Такова неглижиране на президентската институция не е имало до ГЕРБ.ЦЦ говори наизуст и като ББ все Костов му е в главата.Нали партията му е малка,нали няма да влезе в Парламента-защо се занимавате само с него?ББ иЦЦ са решили да повтарят няколко лъжи нон-стоп,за да могат хората да им повярват.Костов завари обрулена държава,ББ управлява държава-членка на ЕС,с възможности за фондове и пр.и пак не може да раздвижи икономиката.Типични МУТРИ,които българите,гласували за тях припознаха себе си.ЖАЛКО.

130

BIG AL ::)))))

преди 11 години

Мисля, че започна абсолютното договаряне между структурите на Алексей Петров, Надежда Нейнски и Иван Костов", заяви Цветанов,:))))))..............Цецо , спри да МИСЛИШ !! Недей , бе !!Неможеш, не ти се отдава мисленето ..Това е сложна мозъчна дейност.)Твоето "мислене" нищо не ражда-само глупости...Все пак ,не ти е 'писано" да мислиш..Дете си на ДС -шофьорчЕ ..При тях - шофьорчетата няма и не е предвидена тази "дейност" да я има ..Няма я - още при баща ти :))

129

Анонимен

преди 11 години

До hrana za ruskiКакво ти пука? Или на "американски" само може? Нека рекламират. Който рабира от езика ще разбере, който не няма. И защо изобщо гледаш реклами? Взимай дистанционното и ЩРАК!