49

Рамбо Кючуков

преди 11 години

До brbЕтническия модел е стабилен и няма малцинствени и етнически проблеми. Проблем са такива като теб, които пречите на свободното придвижване на хора. Всеки има право да живее, където намери за добре и разни неграмотни и нискоинтелигентни игноранти като теб, отдавна нямате право да решавате, вместо нас.

48

brb

преди 11 години

До Рамбо Кючуков.Нали знаеш че малцинствените и етнически проблеми се решавът бързо ефектно и абсолютно нецивилизовано. В България това засега не се е случило и ако спрете да дърпате на дявола опашката може и да не се случи безродник такъв.

47

GOMOR

преди 11 години

Да е.а мръсните франсета, аз си мислех, че и другите европейски страни ще започнат да дават пари на *** и най после ще се отървем от тая чума а тия спряха плащанията.

46

Красимир

преди 11 години

Изплащането на помощи на ромите ималп отрицателен ефект ?? Ай стига бе, не знаех.

45

Рамбо Кючуков

преди 11 години

Всички богати западни държави трябва да разберат, че времето, когато живееха за сметка на бедните СВЪРШИ. От тук нататък, ако искат да им е мирна главата трябва споделят с ограбените народи всичко, което заграбваха през последните няколко века.

44

Анонимен

преди 11 години

Ройтерс европейските роми генетика анализира ген и е установено, че хората, родени в северо-западна Индия преди около 1,5 хиляди години и са влезли на територията на Европа преди 900 години, според доклад, публикуван в списание Current Biology .

43

Varna Hacking Group

преди 11 години

Само бой докато умрат друго спасения няма.Призовава всеки който се чуства Българин и иска децата му да живеят нормално, а не сред тази напаст. Да започне "чистката". Ние я започнахме и ще продължим докато сме живи.

42

оптимист

преди 11 години

Удивително, че още не е предадена Айфеловата кула на скраб от нашия съотечественик.Ако спрат помощите им те ще си помислят.

41

мюслиме

преди 11 години

КИМ СИКИМЕ!

40

DARK

преди 11 години

Да изселим Българският Хелзински Комитет във Франция най накрая ще си имат некфа работа там.Да ходят на французите да им обясняват за правата на човека.

39

Флаш

преди 11 години

Абе 42 ти толкова ли си ограничен. То румъния да не е на другия край на света то е ясно, че там няма да им мине номера и ние тука ще ги вземем за електорат.

38

До 41

преди 11 години

Напротив мога само кажи къде да се видим и си вземи и децата и жената и който поискаш ще ви изрина като снегорин Гнусен ***. Ако зависеше от мен щяхте да работите по 18часа с една филия мухлясал хляб и чаша вода. Това е вашата съдба просто в момента политиците ви толерират но те скоро ще се сменят с правилните хора!

37

1

преди 11 години

сичкото *** франкофон...аре зимайте ги

36

Анонимен

преди 11 години

Вие изобщо прочетохте ли статията!Къде се споменава България? Румъния да но не и България!Аман от хейтъри!!!

35

Рамбо Кючуков

преди 11 години

До 38Сам знаеш, че не можеш да ми пръснеш главата. Също така знаеш, че след 15 години белите ще сте малцинство в Европа и САЩ, така че си опичайте акъла и се дръжте коректно.

34

До 38

преди 11 години

Искаш ли да ти пръсна главата ? Ние ви храним и ние ще ви трепем. Вие сте просто ***!

33

Анонимен

преди 11 години

Хайде да ви видим умните французи, да разберете че от тези животни хора не става

32

Рамбо Кючуков

преди 11 години

Както са спрели да плащат, така ще започнат отново да плащат. Аман от расисти и ксенофоби. Ромите сме силни и си знаем правата. Застаряващите и намаляващи западняци отдавна не са в положение да решават къде и как ще живеем.

31

anonimen

преди 11 години

*** sa si na6i nikade nema da hodqt nie 6te im pomognem

30

Анонимен

преди 11 години

Ами сега ние ще им плащаме нали сме "толерантни" овце и ще си траем и ще ни мачкат, а ние ще ги храним за да може след 20 тина години те да ни разкарат и да живеят в нашата държава. То бива бива да сме толкова просто ама няма на къде повече.