53

Анонимен

преди 11 години

52 а колко мислиш че щеше да взима при социализма *** , едната ми баба почина 1969 с 40лв.пенсия , дядо ми 81 с 80 лв.пенсия другите ми дядо и баба 1992 с по с по между 60 и 80 лв,а цял живот са работили , това кога са били пари те питам.Сега са зле пенсионерите защото кимунистите разрушиха пенсионния фонд в края на 40-те и чак правителството на иван костов го възстанови в края на 90-те , какво искаш няма фонд при положение че пенсионерите са повече от работещите , от къде да дойде.

52

Анонимен

преди 11 години

В капитализма даже и богатите хора са нещастни.

51

Гласоподавател

преди 11 години

Също като у нас, но никой не смее да напише статия със заглавие - Народа гладува, а бойко строи магистрали! Питайте онези от Перник и Безмер за това къде и как ще спят, онези 400 000 пенсионери със 140 лв. пенсия, над 100 000 бездомници, самотните майки с деца с по 240 лв., над 2млн. души работещи на минималната заплата получавана в провинцията, като "законната", онези десетки хиляди на които работодателят, в това число държавни и общински фирми не са платили заплати...Пожарникарят е /лъжец/гол!

50

до 59

преди 11 години

За кое да съм благодарен бе, че майка ми след 40 години стаж като учителка, сега взима 270 лева пенсия ли? По-добре диктатура на народа, отколкото диктатура на капитала.

49

до 55

преди 11 години

Представяш ли си, а в същото време в СССР са се ползвали със социални придобивки които в щатите само са могли да сънуват. В крайна сметка високата милитаризация винаги води до фалит на всяко едно общество - като почнеш от Спарта и стигнеш до СССР, а и САЩ вече издишат.

48

Анонимен

преди 11 години

52 долно комунистическо неблагодарно ***

47

Анонимен

преди 11 години

Стига с това "Народът гладува". Да почнат като нас и да минат на асфалт!

46

Анонимен

преди 11 години

53 сега те прочетох чак , как може да си толкова *** , безумно *** направо , заслужаваш наистина да поживееш малко там , не знам може би изобщо не можеш да си го представиш ли.

45

БСП

преди 11 години

Северна Корея е безкрайно свободно поле за изява на Станишко и компания. Къде се навира в западна Европа по прикритие от ББ.

44

Анонимен

преди 11 години

На времето Рейгън се беше заканил че ще накара ако трябва руснаците прикладите на автоматите си да ядат , това е комунизма и социализма , икономиката издиша но се въоръжават а после се тупат в гърдите че са най-великите мириотворци . СССР на времето е отделяял 25%от БВП за въоръжаване , това са космически цифри Щатите никога освен през ВСВ не са прехвърляли 7% иначе военния им бюджет е в пъти повече но и икономиката им е в в пъти по-голяма , така че явно са могли да си го позволят.

43

Анонимен

преди 11 години

В Северна корея е много гадно, но хората не знаят, защото няма кой да им го каже. Ония гадове не допускат разни НПО-та да отворят на народа очите, а и няма фейсбук, мацките се чудят къде да си качат снимките от банята.

42

Анонимен

преди 11 години

Ако видите САЩ колко пара са дали на Израел и Турция за въоражение тия няколко стотин милиона за С. Корея ще ви се сторят жълти стотинки. Помните ли през 90 година на Запад и нас ни водеха гладуващи и пращаха развлени шоколади и портокали. Даже и сега още подмятат на бабичките гъгричав боб и ориз. Един вид и ние да сме измряли без тяхната помощ.

41

Анонимен

преди 11 години

50 и предства си нямаш за какво иде реч в Пхенян , така че сравненията са неуместни., не че сме цъфнали и възали но няма каквата и да е база за срванение.

40

Ilo

преди 11 години

Народа Гладува а Бойко строи метра и автомагистрали и народа мре като луд с Добро здравеопазване Стига се писали за другите гледайте какво става в България

39

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

Абе кви 100 милиона хиляди марки бе! Това са само бонусите за коледа на Дянков и компания. Голямата работа

38

до 46

преди 11 години

Ами народът да не спи, а да му разклати "финансите" на Дянков и на още много покрай него

37

Анонимен

преди 11 години

"Между 2000 и 2007 г. Сеул е доставил на Северна Корея 2,6 милиона тона помощи на обща стойност 720 млн. долара." - всъщност САЩ и ЕС са дали на С. Корея още повече храна и медикаменти. Без тия помощи населението на тая нещастна страна днес вероятно нямаше да бъде повече 4-5 милиона души.

36

Анонимен

преди 11 години

Бе не знам дали тия севернокорейци гладуват ама си бранят за сметка на това държавата , пък и отдавна отдавна на жидовската пропаганда аз не вярвам ,но знам ,че ние си нарязахме ракетите и надупихме на щатите ,че даже им и дадохме бази да ни окупират и от тях всекидневно да излитат самолети с които да ни тровят с химикали- кемтрейлърс и накрая пак гладуваме и всичко това само и само ББ и Цвъко да получат едно потупване по рамото от ционистките им господари

35

до 31

преди 11 години

То и афганистан е близко, но какво стана.

34

марин

преди 11 години

тези са като съквартиранта. Няма пари за ядене, а си купува скъпи дрехи, ходи на море и балкан.