7

4 млрд

преди 11 години

има за усвояване от еврофондове по темата с детските градини. Познайте защо тази Милена Дамянова ще говори още дълго по темата. Ако ми дават месечно издръжката на едно дете - 1600лв, ще напусна работа, ще обучавам моето вкъщи и ще има в пъти по-добри резултати от тези в градини и училища.... Но парите са предвидени за ТЕХНИ фирми.

6

Анонимен

преди 11 години

7,моля уточни за каква пропаганда говориш,че нещо не се сещам.Групите пращят по 38 деца,повечето майки не работят-ти познаваш ли някой да се е отказал,родителите с които сутрин се засичаме в съблекалнята споделят,че им е омръзнало да се занимават с хлапетата и чакат малко да си починат,ти говориш за пропаганда-ай стига.

5

112

преди 11 години

Пропагандата започна

4

Анонимен

преди 11 години

Нямаше да е зле и места в детските градини да осигурят вместо да философстват всички. Задължително това, задължително онова, а пък не е задължително да се мисли преди това.

3

Димитрова

преди 11 години

Не може да се обобщава по тоя елементарен начин,но да педагогическите разработки,с които работят децата предвиждат точно това,но зависи от учителките колко са сърцати и от семейната среда-да не забравяме и генетичният код предаден на детето от поколения,дори по някога той е по важен от средата.Познавам хора израсли в недоимък,но учили със съзнанието за реализация,амбиция и себедоказване.

2

Анонимен

преди 11 години

Ако може държавата да не се меси в живота на детето ми най-добре. Вижда се как се грижи за децата сираци и тези с недъзи. Не, благодаря, мога да се справя с образованието на детето му по-добре от хора с 300 лв заплата.

1

STARBUCKS-USA

преди 11 години

Нашите социалисти затова са толкова умни.Дълго време са стояли в детската градина.Просто им е било трудно да прерипнат в 1ви клас :)