171

БПФ

преди 11 години

Нашата идея:Да бъдат подбрани 250-300 000 двойки, които да бъдат спонсорирани от държавата с по 25 000 лв, за да създадат дете. Критерии за подбор:- Минимум средно образование за по-нискообразованият;- Минимална обща възраст на двойката 45 години;- Поне единият да е плащал данъци последните 4 години;- Двойката да живее в законно жилище - собствено или под наем;- Никой от двамата да не е извършвал углавно престъпление.Български Патриотически Фронт

170

БПФ

преди 11 години

Не можем да ги разберем тия майки - искат по-високи детски надбавки, които отиват само за *** !!!Сами четете - на година се дават по 1 милиард за "децата" (тоест за ***) и най-голямото перо в бюджета са "социалните разходи" - от които за издръжка на *** отиват над 3 МИЛИАРДА.Най-добре е да се спрят всякакви майчински и детски, а вместо тях държавата да възстановява платените данъци от майката и бащата на детето.Български Патриотически Фронт

169

Анонимен

преди 11 години

Протестират българките,за да са добре ***

168

мат"рял

преди 11 години

за децата на България пари няма.......но за магистрали на боко-тиквата имаааа........за да се хили нагло режейки лентичкимизерства Българина мноого мизерия му доведе това управление.....моля се повече никога такива прости управници да не се докопват до властта..България не заслужава такава мизерия каквато този "мозък"+дянков му доведоха с нагло-цинично-некомпетентно-лицемерно и т.н. управление...до последно боко не успя да осъзнае, че България не може да се управлява като охранителна фирма.

167

некой си...

преди 11 години

хех, наревахте ли се!? олекна ли ви!? Ай сега на спокойна глава се замислете - какво да направите със и за себе си за да не са ви виновни - хамериканци, държавници, политици, футболисти и космонавти за да сте пълноценни за себе си. :) Това да си беден в която и да е държава и строй е - личен избор и манталитет и нищо повече. Това да си задоволен и само да мрънкаш как не си..нема оправия...или поне трудно се оправя. :)

166

КИКА

преди 11 години

ПАРИ ИМА ЗА НОВИ КОЛИ НА ДЕПУТАТИТЕ, НО ЗА ДЕЦАТА И СТАРИТЕ ХОРА НЯМА. УЧИТЕЛКИ ПЕНСИОНЕРКИ РОВЯТ ПО КАЗАНИТЕ, ЧИСТЯТ ВХОДОВЕ НА БЛОКОВЕ. ДЕТЦКИТЕ ДОМОВЕ СА В ОТЧАЙВАЩО СЬСТОЯНИЕ...НО НИКОЙ НЕ ГО Е ГРИЖА. ВАЖНО Е ЧЕ , КУШЕТО НА БОЙКО Е ДОБРЕ.

165

Мутри

преди 11 години

РАЗДАВАТ 27 000 000лв БОНОСИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ЗА ОЦЕНКА 6-ица НА ПРАВОСЪДИЕ.

164

ponti

преди 11 години

tezi upravlqva6ti sa balgaroubuci vreme naroda da gi izgoni s kolove ot parlamenta

163

кика

преди 11 години

ДРАГИ МИ 195, АЗ САМ НА 52ГОД. НЕ СЕ СЧИТАМ ЗА *** И НЕ САМ РАБОТИЛА 30 ГОД. ГОВОРЯ ПО ПРИНЦИП. ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДОБРО ЗДРАВЕ ДО 2037Г. ДА СИ ВЗЕМЕТЕ ПЕНСИЯТА И ДА СТЕ ДОВОЛЕН...АМА ТОГАВА ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕТЕ...ТОГАВА ЩЕ СТЕ САМО ВИЕ НА ТОЗИ СВЯТ. РАДВАЙТЕ СЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА И БЬДЕТЕ ЩАСТЛИВ.

162

АНТИ

преди 11 години

Пари за *** има!Тях ги подкрепят от ОТРОВЕНО ОБЩЕСТВО и други Българоубийци!

161

....

преди 11 години

Ei mnogo mi intersno tiq maikite s po 4-5 godini maichinski za 2 deca koga tochno rabotqt i plashtat danaci????

160

Анонимен

преди 11 години

И все в чуждата паничка да погледнем. Какви огромни били пенсиите на пенсионери. Леле с 200лв направо забогатяха, нека ги намалим на 100, ако искате. Ама тоя човек и да иска да работи има триста болести и не може. А ми е интересно тук майките на деца, които си седят вкъщи по 2-3 години какво им е оправданието - здрави, прави жени.

159

до 195

преди 11 години

Е то като има пари за работещите, те като не си плащат данъците няма да има пари ни за пенсионери, ни за майчински. Така че от това прикриване на данъци на нас работещите всички страдат. А за да има пари за пенсиите, трябва да има висока раждаемост, за да не е застаряващо населението. И сега пенсионерите като имат ниски пенсии кой ги издържа - пак работещите, защото никой нормален няма да остави майка ми да гладува.

158

до кика

преди 11 години

Ами интересно е.Как да вземате пенсии по 1000лв. примерно като средната работна заплата и 5-600 лв.?Откъде да дойдат тия пари?Ей ама нагла *** сте!Как не разбрахте че за да има за вас,първо трябва да има за нас,работещите!И заради вас,където сте работили по 30 години само,ние трябва да работим по 45!Засега!Като до 2037г.когато примерно аз навърша 65г. нищо чудно да ми предстоят още пет години до пенсия!Не сте само вие на тоя Свят!

157

мира

преди 11 години

пари само за работещите,това е истината,никакви професии майчинство,стига сме били развъдник на ***

156

аделин

преди 11 години

и ще се пъняме после как успешно се справя България в кризата... на гърба на деца, майки и пенсионери

155

кика

преди 11 години

МНОГО ИНТЕРЕСНО ВЗЕ ДА СТАВА. КАКВО ИМА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ. ХОРАТА СА РАБОТИЛИ ПО 30/40 ГОДИНИ И ПОЛУЧАВАТ 200 ЛЕВА. ТОВА ПАРИ ЛИ СА

154

Анонимен

преди 11 години

Майки и бащи сами сме си виновни.Помислете-защо има все за пенсии и за ***?Ами щото като има избори,пенсионерите и *** са първи пред урните,пък младите са за "гъби".тва е цялата истина!И докато това е така за бебетата на българите няма да има никога.

153

кика

преди 11 години

НАЛИ ИСКАМЕ ДА БЬДЕМ КАТО ЗАПАДА. МАЙКИТЕ ,ДА СА САМО С 4 МЕСЕЦА МАЙЧИНСТВО ....ТАКА Е НА ЗАПАД. ДА АМА КЬДЕ ДА РОБОТИ ТАЯ МАЙКА. ТО ЗА БАЩИТЕ НЯМА...НЯМА И ДЕТЦКИ Е КОЙТО ИМА ПАРИ СИ ВЗИМА ДОМАШНА ПОМОЩНИЦА ИЛИ БАВАЧКА, НО ТОВА НЕ Е ПО ДЖОБА НА ВСЕКИ.......Е ТОВА ВИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА, А КАК ХУБАВО БИШЕ ПРИ ТАТО.

152

анти ГРОБ/БСП

преди 11 години

Боже, тази Светлана Ангелова беше на вълната на наглостта и глупостта когато каза, че БСП били подтикнали майките да протестират и да дойдат в парламента!Отново тиквите и русите им *** показаха, колко за мезмозъчни, ако не си срещу ГРОБ си БСП-ар, или както каза Н.Младенов в ефир си ''***'' !!Оставка и съд !!!