227

Некой си...

преди 11 години

А пък ще гласувам за ГЕРБ! Проблем!? :)

226

SAVCHO51gdn

преди 11 години

БЯСНО КУЧЕ НЕ СЕ ГОНИ С ВИКОВЕ И ПЛЯСКАНЕ ПО МАСИТЕ, А СЕ УБИВА С КАМЪНИ И ДЪРВЕ !!!

225

lenin

преди 11 години

a koga niakoga komunistite sa se izvinili za neshto poslednite 50 godini ..za ubiistvata, grabejite ,porobvaneto na stranata ,za drujbata im s turzite,za okradenite pari na pensionerite,za krajbite ot dyrjavata i maluomnoto si dyrjanie

224

а сега

преди 11 години

Ама нали столетницата поема вината с мезета.Що се сърдят,а и празник е днес.ко толкоз са писнали другарите.По спокоино,народа си е пиян,гледаите да не изтрезнее.Че тогаз хубавата ще ви напляскат а руснаците ще ви се смеят.

223

Кара Колю

преди 11 години

Цоциализма си отива безвъзвратно ! Гнойния цирей БСП се спука !

222

Анонимен

преди 11 години

продължение от 238:тия дето ми слагат минуси и те ще го лапат, какво си мислите.

221

алек

преди 11 години

само прекалената толерантност на българина ви спасява от линч

220

алек

преди 11 години

такива смотани и нагли политици като герб не сме имали

219

Smurf

преди 11 години

Всъшност от БСП са доста толерантни относно репликата на Дянков, публична тайна е че Дянков и ББ са на доста по силни субстанции от алкохола и тревата , и ако не си шмръкнат дозата губят реална представа къде са и какво говорят. Това междувпрочем си личи някой път от окровенните дивотии които ръсят.

218

монах681

преди 11 години

бийте ги на изборите ***,а после им се извинявайте))

217

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

След 8 месеца ще има съд.процес срещу това недоразумение и неговия началник.След процеса идва съда със съдебното решение.Несъмнено това ще е затвор.Е, нека в затвора да стане ,,булка,, на пандисчиите.Това му пожелавам на него и целия МС. Другата опция е в гората при мен заедно с всички назначени ,,калинки ,малинки ,, от ГЕРБ.Ще го изпапкам като Червената шапчица.

216

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера защо търпим всичко това? Нима всеки си мисли че на него някак ще му се размине? Навсякъде мръсотия, ***, турците наглеят, бандити всякакви си развяват парцалите, всичко е съсипано, няма здравеопазване, няма образование, полицията е някаква никаква, съдебна система няма. Трябва всички да станем като един. Всеки да остави личните си проблеми - те ще се оправят после. Просто България се разпада. Ако не почистим сега от продажни политици всичко ще иде по дяволите!

215

Анонимен

преди 11 години

Те са искали гощавка, но не са били разбрани правилно. БСП/ДПС не иска друго освен да (го) лапат.

214

4est

преди 11 години

Гн Дянков е номер 1 в света по финансии така че можете само даму pry.нете на оная работа,а тези от тройната коалиция защо неса разстреляни още1,питаме ние1 защо какво са допринесли за БГ през последните 20 гн.Да живее ГЕРБ да живее Бойко Борисов.Товае пълководец на Републиката гн Борисов още 30 гн щее на власт БГ е jядна за такъв пълководец.

213

666! СУПЕР...

преди 11 години

...МНО Е УБАФ ЗА пич. ама с КА накрая

212

озлобен от герб

преди 11 години

До 225да Дянков е пич...., ама с КА накрая

211

не за учудване

преди 11 години

ДЯНКОВ БРАВО,ЧЕ ТИЯ ВЕЧЕ КОЛКО ГОДИНИ,МУЕВИЧ,КУЕВИЧ,ОВЧАРКА,МАСЛАРКА СТОЯТ БЕЗЧЕТ ГЕРОИ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ НА ГЪРБА НА НАРОДА И СЕ ЗАНИМАВАТ С ВОТОВЕ КАТО ТЪРКАТ БАНКИТЕ И НИЕ ПЛАЩАМЕ С ХАУСА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ,НАУКА,ИКОНОМИКА И ПРОЧИЕ.ДА НЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ СТИГА ,НО СПИН СКАНДАЛА КОЙ ГО МЪДРИ,ПАК ВИЕ ЧЕРВЕНИ ***!

210

Анонимен

преди 11 години

ДЯНКОВ Е НАЙ ГОЛЯМОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ КОЕТО СЪМ ВИЖДАЛ.

209

до 227

преди 11 години

Така е.С умният човек винаги можеш да се разбереш,с простака никога.Вари го печи го на гайда мирише.Костов е единствения държавник сред политиците.Но народът ни още дълъг път го чака.След социализма да мислиш самостоятелно е трудна работа.Верен ли си на своите убеждения моментално те превръщат в аутсайдер.Бай тошовият тарикатлък се котира и се е превърнал в национална черта

208

рудолф

преди 11 години

Циркаджийски истории.. вместо да се занимават да оспорват законопроекта депутатите се обиждат и искат извинения... ЦИРК е българския парламент!