81

до 83

преди 11 години

До до 77пенсионерите преяждат с луканки ти ми разправяш,че не си купували месо,я се разходи из магазините и виж какво купуват,защото аз гледам и не съм видял някой млад човек така да си тъпче кошницата като дъртаците

80

до 23 и 29

преди 11 години

как не те е срам за признаваш,че сина ти от чужбина те издържа,ти поговорката"карва от теле не бозае" не си ли чувал,толкова сте гнусни българските пенсионери,,че нямам думи,няма такова нагло същество по цял свят като български пенсионер,а за никулден и коледа сигурно с прасе ще преяжадш или не ядеш себеподобни,отврат сте повдига ми се от вас,гнусните старци,които съсипаха държавата

79

????

преди 11 години

ДЯНК-OFF =JERK OFF!!!!!!!*** И КУХАТА КРАТУНА!!!

78

Анонимен

преди 11 години

Бюджета на КЗД е толкова голям, че за два месеца работа успяха да си дадат по 7000 лева за един месец заплата бонус - на човек, а тази комисия не е единствената,има още много други. Значи има нещо сбъркано в държавния бюджет още с гласуването му. Дянков да не говори глупости, а да каже защо за политически назначените в разни комисии има гласувани пари в излишък, а за майките, децата и пенсионерите не са биле заложени такива средства!!!

77

анонимен

преди 11 години

Много ми е Интересно,следното,може да се плаща Авансово за Магистрали,а не може да се дадат Коледни Добавки за Пенсионерите след като знаят,че има да получават пари от ЕС,според мен това е поредната Гавра с Българските Пенсионери,а за Бонуси ще има,или с една ГЕРБ са Лъжци

76

до 77

преди 11 години

Аз разбирам пенсионерите да взимаха 500лв пенсии, ама тези с по 200лв нямат ли право да си купят веднъж годишно месо или да не се засрамят пред внучето. Много си *** - и без това ще дават само на тези с ниски пенсии и няма да им дадат милион, а едни 50лв надбавка колкото да посрещнат празника както всеки християнин трябва да го посрещне. И на такъв светъл празник пак си личи егоизма и желанието другите да са по-зле. Но за бонуси в държавната администрация, която е многочислена, ще има.

75

Анонимен

преди 11 години

Затова пък бонусите за *** бюрократи и приближени на властта не се бавят!!!!Дянков,създадохте 2 БЪлгарии! Едната се е разплула от преяждане и власт,другата-на нашите родители и на обикновените хора- умира в мизерия и отчаяние.Който отиде в провинцията и в някой по-беден квартал,ще разбере за какво иде реч. Господ да ви съди.

74

bolka

преди 11 години

Премълчава се фактът, че тези евентуални коледни добавки няма да бъдат за всички пенсионери, а само за тези с ниските пенсии. А това настройва хората срещу пенсионерите изобщо.

73

олигархия

преди 11 години

днес един си купи химикалка за 150 ЛЕВА...

72

!!!!!

преди 11 години

Да чакат,но много от пенсионерите може да не дочакат !!!

71

Анонимен

преди 11 години

Та значи "Тати каза че ще ми купи колело........ама после".

70

до 67

преди 11 години

много си *** бе, да не са ти длъжни въобще да ти дават.

69

56-комунист

преди 11 години

56-ти, селски комунистически агитаторе, всичко, което сега се прави, бе започнато преди години. Но тогава нямаше пари. Сега Европа все пак дава нещо. Защото точно предишните правителства си плюха на честта за да ни вкарат в ЕС, въпреки, че бехме полуфабрикат. И ни вкараха! А вие тотално ползвате тяхното кардинално постижение и глупашки се перчите като петли сред сто кокошки. Щях да ви гледам, хвалипръцковци, как щяхте да строите магистрали и как за година-две да ставате милионери, ако не бехме членове на ЕС.

68

възмутен

преди 11 години

Стига с тези гаври! Стига сте лъгали пенсионерите! Това управление на финансите от този "топ финансист", дето го няма никъде в класациите, е по-зле от халваджийски тефтер, даже бих казал, че е престъпно - от едно място взима, на друго го дава да запуши дупка не по предназначиние и така, докато дойде време да няма откъде да взима да запушва зейналата пропаст в бюджета! А такова явно подигравателно и нагло отношение към всички нас никой управляващ досега не си е позволил!

67

Анонимен

преди 11 години

доста недостойно - стоиш и чакаш да ти дадат(бг-пенсионер). сори. и на младини си живял като шушумига, ще живееш като такъв и на старини, и се оплаквай на Марс.

66

Анонимен

преди 11 години

Доста несериозно! Когато си решил, че ще раздадеш коледни бонуси направи го, а не търси оправдания.Много станаха ако...............

65

Анонимен

преди 11 години

Много нагла лъжа бре !ЕС нема нищо общо с пенционната ни системъ

64

LaRi

преди 11 години

Да, бе, днес започват изплащанията на пенсиите. Кога точно мислят да преведат коледните добавки на пенсионерите, АКО има такива? След Нова година като миналата година ли?

63

Анонимен

преди 11 години

Този *** ли е?Ааако дойдели европейски пари ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА, щяло да има коледни бонусиТова коледа е преди края на годината и европа не дава пари за бонуси

62

До 63 и 64

преди 11 години

Е,кой да ги помете?Може би трябва да си вкараме и народ от чужбина,щом по форумите само протестираме.Завиждаме на гърците,но те воюват за правата си,а какво правим ние?