76

Анонимен

преди 11 години

ох като си прдставя комшииката какви хубави ..мм прави не искам да я оставям

75

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Стефка . Е па аз вече съм на гурбет ! А това ,че си толкова нервна ми говори само едно : няма кой да те начесва ! Нали знаеш поговорката : наебаната жена сутрин рано усмихната и весела двора метяла ,а неначесаната цял ден била крива ! Помоли комшията да ти направи една услуга !

74

Анонимен

преди 11 години

stefke ako si vkaras edin pat rezania salam nema da iskas dako iskaras ot mirezlivatati kukutka a sikorno i kazasi ne mies i capas kasti

73

joro

преди 11 години

sled nqkoq si rasporetina,ima o6te milioni jeni moje po dobra ot neq da se nameri.no jivota e edin

72

Стефка

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ Отивай на ГУРБЕТ и не се обяснявай.А за жена като мен може да си мечтаеш боклученце :)Теб явно са те тъпкали и изнасилвали като малък.Изкривил си се момчеее!

71

Анонимен

преди 11 години

Пожелание към българските мъже:СТЕФКА ДА ВИ СТАНЕ ШЕФКАВСЕКИ ДЕН ДА Й ДАВАТЕ ДОКЛАДИ ДА Я ОПЪВАТЕ ОТЗАД

70

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Стефка . Мари Стефке ,да ти се чуди човек на акъла ,какво общо има Турция с моя коментар ?! Пак пък българските мъже се самоубиват за жени като тебе без грам мозък ?! Ае вие щом се самоубивате заради жени като Стефчето значи и вие не сте много тамън !

69

fes.bg

преди 11 години

"но все още няма официална версия дали наистина е така." първо се самоубил. после от любов. и сега съвсем случайно е завещал бизнеса си на *** и свъкнята. големи съвпадения изтипосали сте го в заглавието все едно вече е доказано с което целите да подведете хората. второ ако беше заради жена дали нямаше да им тегли и на двамата по един откос в меките части и после да ги осакати за да го помнят дорде са живи?

68

Тарампаджик

преди 11 години

Аре, ве, жените били еди си какви, мъжете и те не знам си какво... Нищо не знаем, само гадаем тук. Ако се е самоубил - жалко, но той така е преценил. Ако е убит - дано хванат виновните.Да си гледа всеки семейството и не си причинявайте драми сами.

67

Анонимен

преди 11 години

НЕ СЕ ВЛЮБВАЙТЕ БРЕ *** , ЧУ.АЙТЕ И БЕГАЙТЕ !

66

Стефка

преди 11 години

До ГУРБЕТЧИЯ Ами "приятелю" какво правиш тук.Турция е голяма държава и за теб ще има място-ааа да не би да няма какво да правиш там,никой ли не те иска?

65

Анонимен

преди 11 години

Кофти новина, но пък да се гътнеш от любов не си заслужава.

64

ПБ

преди 11 години

На 17 години прилючи първата ми врзъка с много драми, рев, депресия от моя страна бях малък и наивен. Сега дори съм благодарен на това момиче, че изядох голямата брадва рано някак си се имонизирах към жените и станах пълен ***.ал.

63

Един Бастун

преди 11 години

Софиянец и ние Варналиите като дойдем в софия е.ем вашите булки .. :) не се притеснявай и ние имаме маркучи отдоле .. :D

62

Алов

преди 11 години

Навярно съществува трети тип ,който е внесъл транслации в взаимоотношенията на двамата влюбени.Подозирам,че това е Кънчо -винаги отпуснат с наведена глава постоянно гледа земята.

61

ГУРБЕТЧИЯ

преди 11 години

До Бобий Благодаря са съвета и много се радвам ,че с интерес четеш коментарите ми ! Един съвет и от мен батко ти гурбетчия : никога не се надценявай и не подценявай хората дори и от най-глупавит човек може да получиш някаква поука ! По принцип надценяването на способостите си е типчно българска черта ,но всепак да и го кажа !

60

Анонимен

преди 11 години

в тази история вони ама яко вони на нагласено убийство

59

Свиреп

преди 11 години

Мъжете сме изумително *** понякога. Вкарваш и един юмрук на пачата за да ти олекне, по възможност без свидетели и си продължаваш живота.

58

mango ot 6ekerMahala

преди 11 години

100 na 100 taz rabota e MAFIOTSKA ne mi se verva 4e e samoubiistvo

57

Ангел

преди 11 години

Надявам се самоубилият се да е бил ***:-)Най-вече защото още не е цъфнал с *** си коментари..