263

Анонимен

преди 11 години

Те девойчетата са наясно с процентите ама как да му обяснят на Тиквуня,че иликтУратъ му се е изпарил?Той(премиера) се помля милия да се показва по медиите и ся кфо?Няма *** иликтУратъ...Ще вземе да се поболее,да се спомине-дай боже...

262

Стъкмистика

преди 11 години

Тези рейтинги са ташаклъръ. Правени са от някаква канцеларийка. Въпросните девойчета сигурно не са си показвали носа извън центъра на столицата. Само че всичко е една много голяма ЛЪЖА. На изборите ще има изненади. Тези девойчета, поне да бяха следили пресата, новините по телевизиите. Има огромно брожение срещу ГЕРБ, на СДС и ДСБ, на АТАКА - доверието е сринато. БСП вече е пълна с млади хора; пенсионерите ще гласуват за НФСП. Така че, поне да не стават за посмешище.

261

Анонимен

преди 11 години

В България може и да умрем но от смях по бисерите на г-н премиера..мухахаххха

260

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ АГЕНЦИИ СА ЕДИНОДУШНИ ЗА СПАДА В РЕЙТИНГА НА ГЕРБ И НА БОЙКО. ДВЕ МНЕНИЯ ПО ВЪПРОСА НЯМА. И ВСИЧКИ АГЕНЦИИ СА ЕДИНОДУШНИ, ЧЕ ОТ ТРИ ГОДИНИ РЕЙТИНГА НА БСП Е ОКОЛО 20%. ТВЪРДО.

259

Анонимен

преди 11 години

От НАСА казаха че няма да идва краят на света на 21 декември.Как ще изтърпим още половин година да ни управлява Герб?

258

Анонимен

преди 11 години

5% СА В РАМКИТЕ НА СТАТИСТИЧЕСКАТА ГРЕШКА. ПО-ВАЖНО Е ДА СЕ ПРОСЛЕДИ ПО МЕСЕЦИ ОТ ЕДНА И СЪЩА АГЕНЦИЯ И ЩЕ ВИДИТЕ ХОД НАДОЛУ НА ГЕРБ. СЛЕД ОЩЕ 6 МЕСЕЦА ЩЕ БЪДЕ ПОД РЕЙТИНГА НА БСП.

257

Анонимен

преди 11 години

я да видиме има ли герберастчета ,че нещо 5 % ми се виждат многос (-) аз съм герберчес (+) аз не съм герберче

256

до 318

преди 11 години

Народът няма да избира кой е по добър. Народът ще избира от двете злини по-малката.Аз няма да гласувам за полиглота милиардер Борисов.Ясно е защо.А от заболяването ГЕРБЕРАСТИЯ лечение няма.

255

Анонимен

преди 11 години

Аз ще гласувам за Атака,там поне има някакъв шанс да намалее корупцията,иначе вече 23 години си препредават властта и ни крадат най нагло...

254

anonimen

преди 11 години

BSP I GERB SA OT EDNO I SA6TO KOTILOMEGLENKA ITQ MI KADE OTIDE SDISETO

253

Анонимен

преди 11 години

До до 317Може и така да стане а може и да се *** взаимно в кауша...Ще поживеем ще видим.

252

до №317

преди 11 години

Ей така както казваш, че "герлерчетата" са смешни, по същия начин за СЕДМИ ПЪТ ще ви *** на изборите догодина!... На СтанишГЕЙ думите отлитат, а построеното от ГЕРБ остава и се помни!

251

Анонимен

преди 11 години

Вие герберите сте много ограничени умственно...1.Кой е основният електорат на БСП-пенсионерите2.Колко пенсионери в БГ имат интернет-не повече от 100003.Въз основа на горните 2 как определяте всеки който не е за Герб като комунист при положение че повечето гласове са против Герб?Може би 10000 пенсионера надделяват над многомилионните симпатизанти на Герб...хаха4.Ставате смешни-Герберчета недорасли!

250

Do 5%

преди 11 години

Всъшност на държавната ясла са повече от 750 000 души според Огнян Минчев

249

муспи

преди 11 години

Окупаторът не само пише тези цифри, но и не брои при избори гласовете. Изникват въпросите: Защо единствената партия защитаваща българските интереси АТАКА има тези жалки проценти? И защо ако тя не "защитава" интересите ни, не се появи в драстичния вакум друга/и партии?! Нашето безхаберие е база върху която вилнее дявола!

248

5 % ?

преди 11 години

Какви 5%, какви 5 лева ? Като изключим около 200 000, които са на държавна ясла всички други са готови веднага да свалят Полиглота от власт. Свинаря от село Хераково е готов на всичко, само да се задържи на власт. Той отлично знае, че ако падне отива на улицата, а там го чака Сретен Йосич, който му е подготвил оловни ордени и медали. След ордените за кратко ще настъпи пълна тишина. А след тишината - всенародно веселие.

247

Sos

преди 11 години

ТОВА САПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.КАКВИ 59 % ЗА ПОМАКА И ДЕБЕЛАТА БЕРТА(ЛИЛЯНА)?ЛЪЖЛИВИ ПРОЦЕНТИ ЗА ЛЪЖЛИВИ ХОРА.ОТВРАТ И ГНУСОТИЯ.

246

za 308

преди 11 години

И от кога кокаина е успешен бизнес.......запалка , ти ли си ?

245

Анонимен

преди 11 години

GERB E NOMER 1 !!!

244

Анонимен

преди 11 години

Само БСП!! Записвайте, ушати Ушевци!!