107

осакати човек

преди 11 години

За всеки лекар, който поради некомпетентност нарани или осакати човек от 5- 15 г. затвор!!!!!!!!!!! Нека да нямаме двойни стандарти, защото в България лекарите са касапи и убийци!! Моля ви не се изказвайте, че лекарите напускали България, че Европа ви се смее, само сестри и санитари напускат и то след като са ходили 10г на уроци по език!! Навсякъде в Европа се знае, че лекарите в България са с купени дипломи и са ***!!! Та те са неграмотни, не знаят езици и на всичкото от горе са мързеливи!

106

до 110

преди 11 години

Ами хайде ела да те видя всезнайко приготвил съм ти една голяма кожена инжекция а после ще лежиш 15 год в панделата да се научиш следващия път.

105

бг мафия

преди 11 години

Ееее, това е върха!!! Значи за обикновенните граждани няма никаква защита и могат да бъдат пребивани на светофари и в заведения и навсякъде, а за некадърните алчни и безотговорни *** доктори, ченгета. съдии, депутати и т.н. има специални закони! За вкарване на този и подобни закони съд в Страсбург!

104

ДО 103

преди 11 години

ДО 103Знаеш ли "ТОЯ" е човека който се чуди как да ти помогне.като не си доволен търси отговорност от министри и депутати а не от екипа с линейката,вие залупен народ ли сте или да???

103

Анонимен

преди 11 години

До до 112Нова грешка!Аз ако те видя нейде ще ти надупча *** ама няма да е с инжекции :).Така че може само да си благодарен че не сме се виждали.Лекувай си съселяните и внимавай да не сгазиш някъде лука,че лоша работа....

102

до 112

преди 11 години

Кой какво е научил не е твоя работа гледай си в собствената паница и внимавай в картинката да не ти надупча *** със инжекции ако не си ми симпатична оплачи се на арменския поп.

101

Анонимен

преди 11 години

До до 109Ми мога само да съжалявам въпросното село.Защо обиждаш останалите че са селяни като ти самият си такъв?Това ли успя да научиш за толкова години-да се самокомпрементираш?

100

Анонимен

преди 11 години

до 105И как го изчисли това че съм *** пък и селянин?Някъв гении недооценен си може би?Айде ходи там дето ще те оценят както ти се полага!Има ли такова място под слънцето въобще за теб?Според мен има и то е именно в свинарника,като главен пастир!

99

Анонимен

преди 11 години

102Добре, че са тия 'селянчета', дето с парите им си учил за лекар..... неблагодарник.

98

до 102

преди 11 години

Много разбираш личен доктор съм на цяло село, тука пациентите ми имат избор да избират между мене и мене, аз съм един гуру в медицината ще правя каквото си искам и не забравяй да си платиш здравните осигуровки дрОгарю

97

Българин

преди 11 години

А, кога ще има затвор за лекарска небрежност, до кога ще има смъртни случай и после оправдателни присъди, до кога...... Ще ги бият и още как....некадърници.

96

Анонимен

преди 11 години

Чакам линейка 40 минути, след като болницата е на 2 км. от проишествието ..... какво да го правя тоя ?

95

Анонимен

преди 11 години

Моля администратора да обърне внимание на коментар 103 !

94

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 102Не знам 101 дали е доктор,но ти че си *** селянин(да не ми се обиждат хората,живеещи на село) спор няма.

93

Анонимен

преди 11 години

Моля администратора да обърне внимание на коментар 101!

92

Анонимен

преди 11 години

До ???Нищо не съм изчислявал,само пример дадох.

91

Eлена

преди 11 години

А за побой на учител,който няма как да не пише 2 на чаавето,което идва 2 дни в месеца на училище,а и трябва да му спреш детските?

90

???

преди 11 години

До АнонименАз за личната здравна осигуровка съм 100% ЗА с двете ръце,но как го изчисли точно преди/след 1975 г.?

89

Анонимен

преди 11 години

До ???Защото така се прави реформа!Ти как предлагаш евентуално да се премине към такава реформа,а именно всеки да има лична здравна осигуровка?

88

Анонимен

преди 11 години

*** са защитени от българите ,...А БЪЛГАРИТЕ КОГА ЩЕ БЪДАТ ЗАЩИТЕНИ ОТ *** ,....КОЙ ВЕК?