35

american boy до 34

преди 11 години

Кае ги виде македонците во Бугария господине Фиром-е?

34

Маке Донски

преди 11 години

Назе ни не требува да волазяме у Европейскиот Союз. Веке бидохме един пат част от Югославскиот Союз и знаеме какво е да си во союз и некеме повече союзи!

33

Македонец

преди 11 години

Драги мои приатели, македонците во Бугариа и бугарите во Македониа треба да бидат мост за соработка помеу двата народи. Имате погрешна претстава дека Ве мразиме.Ние не сме воинствен народ.Ние македонците во Македониа имаме искуство во почитуваето на национална, верска определеност на секо поединец.

32

Анонимен

преди 11 години

Абе България с коя държава от комшиите е на ниво кажете ми?

31

hop

преди 11 години

te tolkova ni mrazqt....usloviq.....ne iskam da gi 4uvam...

30

Георги

преди 11 години

Абе к'во се занимават с тия *** бе? Ти му прайш добро после ядеш *** тъпично по Български! Признахме ги първи като държава,дадохме им оръжия и тн за да имат армия и сега само простотий от тяхна страна. Ако не бяха Българи ся щяха да ни благодарят а те точно по Български те ***.

29

Анонимен

преди 11 години

До il_choНедей да бързаш. Стъпка по стъпка, дипломатично, и на това ще му дойде реда.

28

il_cho

преди 11 години

Условията към античките шиптъри трябва да бъдат:1. Премахване на планина Пирин от герба им - тази планина е българска и няма място в македонския герб. 2. Признаване, че говорят, четат и пишат на един от диалектите на българския език.3. Премахване на всички текстове в учебниците на история, които насаждат омраза и особено словосъчетанието "фашистички окупатор"!4. Да престанат да нападат, обиждат и преследват хората, които не се срамуват да се нарекат българи!

27

естествен подбор

преди 11 години

Кои сме ние да казваме каквото и да е на най-великата нация в историята на човечеството, люлка на цивилизацията, културата и всички религии ????

26

Анонимен

преди 11 години

Добър диломатически ход.

25

nqkoi_si

преди 11 години

Тоя щеше да ми е анти само ако го видех на улицата без да го познавам и щеше да ми се прииска да го тупна ей така, но в тази си позиция на абсолютен предател ми е изключително противен. Пълно *** и политическа ку*рва, а взел тъпия гнусен чи*фут да ми се прави на български патриот.Ако иска да се докаже като патриот, да вземе един автомат и да ги почва на ред но първо да пръсне тиквата на Тиквата, а накрая да се нахрани и себе си с няколко куршума.

24

народно условие

преди 11 години

този от снимката не е бил войник,не искал да ходи и не отишъл, има шанс да стане и то кадрови, а да остави на мира македонията, тя я изгубихме и гаче ли за винаги.

23

бг

преди 11 години

Не можем да отречем, че това е първото българско правителство, което зае твърда позиция относно македонските безобразия.Досега всички правителства мълчаха като нас.ани, а макетата се самозабравиха.

22

Анонимен

преди 11 години

Никакъв ЕС за тези родоотсъпници....смачкани от Югославската пропаганда...като сме има толкова криви и лоши ...и ние се отричаме от това фалшиво безродно племе

21

Валя

преди 11 години

Айде да ги вземат в ЕС и да спрат да вземат български паспорти!

20

Георги

преди 11 години

Твърдо Референдум по този въпрос независимо коя партия управлява в момента България. Макар че ми е ясно, че ние сме твърде малки в ЕС за да имаме крайната дума така или иначе, но въпреки това Референдум е единствения начин. А иначе те колкото и да се опитват немогат да ни откраднат историята. Това че петнят името на общите ни деди си е за тяхна сметка. Важно е ние Българите на каква история ще учим нашите си деца, за да знаят и помнят, според мен това е по важно.

19

Гошо Тъпото

преди 11 години

От тези...три точки,нито една няма да...приемат македонските българи.И Младенов знае...това,затова ги е...написал,защото реално бившата...юго република се управлява още отБелград.Тези там,държат енергетиката,търговията,образованието,културата,икономиката...всичко,а в Скопие са марионетките.Скоро няма да се...даде на македонският народ,свобода за...самоопределение.

18

цар Севт Тракийски

преди 11 години

А кога Тракия и Тракийците ще добият своята национална независимост и национална еманципация, Николайчо?

17

тото

преди 11 години

Не виждам нищо конкретно в условията, които поставя господин министърът.Много по-съществени са проблемите, свързани с опитите на македонските власти да присвояват и преиначават общата ни история. Именно по тези въпроси е необходимо да се изяснят отношенията между двете ни страни.

16

Ташунко Сапа

преди 11 години

Долу ГРОБ и смешниците от правителството !