93

Даола

преди 11 години

Най-сетне разбрахме кое е най-голямото постижение на упраавлението Борисов - той работи по системата, храни административните кучетата, да не те лаят. Останалите да ***.Никога не е публиквана статистика, колко % от бюджета отиват за издръжка на цялата държавна администрация? Има нещо цинично с данъците на бедните да се осигурава нормален живот на шепа некадърници, които всъщност нищо не вършат. Ами оинази Комисия по дискриминация ? Днес в България 80% от народа е дискриминиран !

92

до 78

преди 11 години

Не си мисли, че всички софиянци са добре. Тези, които работят по частни фирми взимат по 400-500лв, ама тук трябва да си платиш градски транспорт, разстоянията са големи - демек с кола или такси е скъпо, всякаква храна се купува - не като на село дето гледаш и спестяваш от месо и яйца, наемите са по 450-600лв на месец и накрая само отбрани софианци са добре.

91

Анонимен

преди 11 години

А Герберите обещаваха да намалят администрацията, че щата и бил много раздут... ама то това беше на изборите.Опаа ми те пак избори идват и същите обещания, като преди 4 годинки повтарят Герберите.

90

Анонимен

преди 11 години

еми нека всички да почнем да работим за държавната администрация... то там най-големите заплати явно...

89

Анонимен

преди 11 години

Правилно са казали старите хора,със стари ***.и,нов бърдак не става!

88

Анонимен

преди 11 години

ЕТО КЪДЕ ВИ ОТИВАТ ДЪНЪЦИТЕ ДРУГАРЧЕТА ЧАВДАРЧЕТА. ЗА ЗАПЛАТКИ НА ЛЕЖАЧИТЕ И КЛАТИКУ.ЦИТЕ. А НА ВАС МУТРИТЕ ЩЕ ВИ ПЛАЩАТ КАТО ЗА БОГ ДА ПРОСТИ А ТЕ ЩЕ СИ КАРАТ ЖИПЧЕТАТА И ЩЕ СИ ХОДЯТ ДА СЕ ПЛИЦИКАТ НА КАРИБИТЕ. А ВИЕ ЩЕ ДУАТЕ ТАРАТОРА ДА НЕ СИ ИЗГОРИТЕ ЕЗИЦИТЕ. ДОГОДИНА ПАК СИ ИЗБЕРЕТЕ ОТ ТРИТЕ НАЙ ДЪЛГОТО КАКТО НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ПРЕЗ ТЕЗИ 23 ГОДИНИ И ЩЕ ЗАЖИВЕЕТЕ КАТО ХОРАТА АМА КАТО МИ ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ.

87

Анонимен

преди 11 години

74. Толкова са " КВАЛИФИЦИРАНИ" държавните служирели , че няма нужда от конкурс . Това значи че влизаш ако си на някой ...В САЩ , служителите в частните фирми получават повече от държавните служители ! Какво става с разпределението на средствата в България ?

86

do 83

преди 11 години

До колкото знам и малко повече от програмист, но и тя е пожизнена и се унаследява след това .

85

Анонимен

преди 11 години

Предлагам провинцията да поискаме от Брюксел да се отделим от София и да ни дават пари директно, а не през София. Или да се присъединим към Гърция и да станем пак по-добре от София. Както Каталуния се отделя от Испания, така и провинцията на България да може да се отцепи от България и да си има отделен парламент в Търново или в Пловдив.

84

до 85

преди 11 години

От комисията за защита от дискриминация май се хранят само със свинско.

83

чиновник

преди 11 години

Аз си бачкам като главен експерт в МРРЗ, на 31г. съм, брутото ми е 1350лв и си ми е екстра баце :)

82

до 74

преди 11 години

Отворко, обиждаш човека, ама айде като си много знаещ и запознат, кажи ми колко човека в администрацията се назначават според стаж и образование? Ти в кой свят живееш или пък ти си просто едно смешно връзкарче? Недей да разсъждаваш защото очевидно се затрудняваш с тази функция, след като си си втълпил че в България на тези длъжности се назначават случайни кандидатствали за позицията хора!

81

Анонимен

преди 11 години

Средната заплата в администрацията на МС и министерствата към 1 септември е 1181,72 лв., което е увеличение с 13,16 на сто спрямо 1 юли същата година.Това е като манджата свинско със зеуе.Един яде свинско друг яде зеуе значи средностатистически всички ядат свинско със зеле.Особено като чухме за заплатите на оная комисия с онези бонуси дет не са бонуси

80

богати безделници

преди 11 години

Правилно! Повече пари за богатите безделници - министрите и чиновниците. И по-малко пари за онкоболните, майките с малки деца и пенсионерите!

79

ku4eto

преди 11 години

///Средната заплата в администрацията на МС и министерствата към 1 септември е 1181,72 лв.////........................какво ще рече това ,че една чистачка в министерски съвет взима колкото начинаещ програмист без стаж ли??????????//

78

999

преди 11 години

Какъв Волен бе пич, трябва да е *** някои да гласува за тези политически ***. До вчера държеше ББ за оная работа, сега воевода! Що не се скриеш че голям срам.

77

бивш служител

преди 11 години

А така а ние ще се гърчим със смешните 400 в държавния сектор. И ние се водим държавни служители. Ей тоз пицар ми писна вече. Ако не споделяш неговите виждания изхвърчаш веднага от министерството на финансите. Не стига , че е некадърен ами и нагъл.ПП ама искам пак Бойко да изберем , че хептен да я втасаме.

76

Иванов

преди 11 години

НАРОДА ДА МРЕ !!

75

по Вазов-2

преди 11 години

До до по ВазовОплачи се на Иван Вазов за стихотворението му!Все едно, че теб те е имал предвид!

74

боц

преди 11 години

Кой каза, че София е България? Боко си ги омагьосва софиянци с подлези, метро, естакади ,южна дъга и т.н. а в провинцията един гол к...р. Ей така се разделя нация. Срам ме е от нищетата в която живеят българите в малките градчета и селца. Не бъдете егоисти мили софиянчета хората ужасно мизерстват. На вас не ви се стачкува, защото сте окей добре, а ние не можем да стачкуваме защото не можем да дойдем в София.