54

Реалист

преди 11 години

Най-много обществена собственост се открадна в България през 1997-2001 години. Затова СДС е обречено, както и отцепилите се от СДС партии на Костов, Софиянски, Бакърджиев, ... Обречени са и партиите, които приемат за членове бивши видни политици от СДС. СДС е като зараза - разлага всичко, до което се докосне.

53

IQ146

преди 11 години

До Спонги9 от 10 човека, ако ги попиташ, ще ти кажат, че по времето на Костов започна ГОЛЯМОТО ОГРАБВАНЕ на България. Според теб, това мнение само от *** пропаганда ли е формирано? Несъмнено СЛЕДВАЩИТЕ ги НАДМИНАХА ПО КРАЖБИ! Но това оневинява ли КРАДЦИТЕ от костовите партизани(ако ги е имало:О)))? Но да видим какво се случва с КРАДЦИТЕ . Напр. НДСВ - НЯМА ГИ. БСП да се благодарят на тъпия си електорат, но с измирането му и те ще вървят натам... ДПС са бетон, но това потвърждава правилото..

52

Спонги

преди 11 години

До IQ146Нека разграничим хората на Костов, както ги наричаш не са всъщност неговите хора. Те са по-близо до някои други структури създадени от ДС. Не бъркай Костов със Посочи някой от ДСБ. Всъщност примерите за заграбени предприятия от лица близки и в БСП и сега в ГЕРБ може би са много повече.Нека да посочим Банев. Покойниците няма да споменавам. Не бъркай Костов със Софиянски, Бойко Борисов и Петър Стоянов.

51

Анонимен

преди 11 години

СДС--4-та категория комунисти ,не стаАт за нищо ,само за ШКАРТ!

50

Анонимен

преди 11 години

IQ ,на СДС ----2%!

49

избирател

преди 11 години

В този откровенно комунистически-социалистически сайт се оказа , че са най-големите разбирачи на СДС . Понеже не им мина номера техния любимец Костов да разтури СДС и да оглави Синята коалиция-БСП-ДС и да "спаси" България от злоба ще се пръснат. Абе глупчовци не разбрахте ли , че Б.Борисов и Цветанов играят с два хода напред. Не виждате ли какво ви готвят в Америка и с какви хора се срещат. Къде сте тръгнали да си го мерите с тях.

48

IQ146

преди 11 години

До До IQ146По-добре късно, отколкото никога...:О)))! А бях и ЗАЕТ! Зает с грижата за собствения си просперитет... И добре се справих, без да влизам по какъвто й да е начин във властта. Сега ми остава време да споделя туй-онуй, с този или онзи, по всякакви въпроси. А информацията и оценката ми, особено за икономиката, е от ПЪРВА РЪКА! И доста компетентна, ако съдим по резултатите...

47

Анонимен

преди 11 години

43 стига с този градки фолклор ето виж : В бившата ГДР например, чиято икономика би трябвало да струва в пъти повече от българската през 2007 г., приватизацията приключва окончателно с колосалната загуба от 104.5 млрд. евро. Това е прието от Бундестага за нормално, защото по думите на Ханс Шрьодер, президент на приватизационната агенция Тройханд, Нито Тройханд, нито обединена Германия биха могли да преодолеят по друг начин резултатите от 40-годишната комунистическа диктатура в икономиката.

46

Анонимен

преди 11 години

42 Кире като си тръгнат тези хора какво според теб остава от СДС ,в една партия винаги е имало едно ядро което е движило нещата , кой според теб тези от пресконференцията са бъдещето на СДС.

45

Партиец

преди 11 години

Тоя на снимката защо ми мяза на тиква от ГЕРБ ?

44

Разбирачев

преди 11 години

Нормално би било да се разпуснат СДС и отлюспилите от СДС партии като ДСБ, ССД и останалите. Те вече нямат смисъл. В началото СДС беше създадено, за да може новоизлюпените демократи да ограбят обществената собственост. Сега, когато остана малко за грабене от СДС няма смисъл, а и повечето хора вече си научиха урока и спряха да гласуват за крадците. Малкото останали да гласуват за тях са вече пенсионери, подрипвали и ревяли като магарета по площадите и не искащи да признаят, че са се излъгали.

43

IQ146

преди 11 години

До СпонгиХора на Иван Костов, начело с благоевградския депутат Илиан Попов, ОТКРАДНАХА ЗСТ-Благоевград, чрез РМД и в момента предприятието е ЗАКРИТО! бРАТЯ дЖАНКОВИ откраднаха мелниците на София, няколко хотела, Копитото, Славчо Христов ОТКРАДНА Стопанска Банка, ЛИЧНО познавам ПОНЕ 5 мултимилионера от ПАРТИЗАНИТЕ на Иван Костов... Какъв е Данчо Ментата, сега от ДПС, кой го произведе в милионер... И т.н...., и т.н....Наивно момче си ти...А аз съм скачал на Александър Невски, за МЕНТАТА...

42

Киро

преди 11 години

То това явно беше грандиозния план на Костов - обединение, което да оглави...но тоя път не му мина номера, освен, че привлече няколко продажници-депутати, на които е обещал места в листата за новия парламент. СДС трябва да се изчисти от продажници - 20 години все от предатели страда

41

лекар

преди 11 години

Явно другарите са с тежка диагноза. Такава мъка се изля в този сайт, че да се чудиш и маеш БСП да не са се обидинили със старото СДС. Червените *** така и не разбраха , че на всичко идва края. Успяха дълги години да крият скритата лимонка Костов , но ето , че свърши. Сега спокойно може да се гласува за истинското СДС.

40

1111111

преди 11 години

Някога имаше нещо като СДС но то се певърна в ''СДС''-ООД

39

До IQ146

преди 11 години

Чета, че някога си скачал по митингите. Добре си написал тезата си, принципно вярно, но много късно си осъзнал какво всъщност се случва в Отечеството след 1989 г. Някога, през 1992 или 1993 г. разговарях с едни високоуважавани и почтенни граждани. Накратко, от това което научих ме изби изобилна студена пот и усетих тежък, неприятен, лепкав метален вкус в устата. Психолозите казват, че това е панически страх, но тогава не знаех. В онзи час разбрах това, което днес виждаме, като се обърнем назад.

38

Спонги

преди 11 години

До SedesarТака ли ти наредиха да "мислиш" от Позитано, а може би от Банкя.

37

КЛОУНът

преди 11 години

когато изчезнат героите, на арената излизат КЛОУНИТЕ...този на снимката е главатар на клоуните

36

Анонимен

преди 11 години

ИМА ПРЕДЛОЖЕНИЕ- ДА СЕ РАЗПУСНАТ И ДА СЕ ВЛЕЯТ В ГЕРБ. ДАЖЕ НЕ Е САМО ПРЕДЛОЖЕНИЕ- НАПРАВО СИ СЕ СЛУЧВА. ЛЕКА Й ПРЪСТ НА СИНЯТА ИДЕЯ- ТОЛКОВА ПОХАБЕНА ЧОВЕШКА ЕНЕРГИЯ !

35

Sedesar

преди 11 години

Аз пък много се радвам , че хора без един работен ден като Димо Гяуров напуснаха.Така вече никой не може да обвинява СДС за стари грехове-няма Надки,няма Костов и прочие *** които използваха партията.Сега с тея депутати-*** окончателно се изясни картинката-вече има СДС на депутатите(и костов) и СДС на народа!!!