166

Анонимен

преди 11 години

" ... Според Семерджиев обаче потребителите ще усетят поевтиняването още във февруарските си сметки" - е поне уточнете за коя година ще се усети това голямо намаление. Месеца да кажем, че долу-горе е ясен ( декември - февруари грубо казано :-) _

165

Всичко знай и помни

преди 11 години

Цената на парното и топлата вода ще намалее значително от 1 януари 2013 г., най-малко със 7 % до приключването на парламентарните избори догодина. Сетне отново ще нарасне с рекордните 27-29 % заради лошото финансово състояние на столичната Топлофикация, която ще бъде основен спонсор на ГЕРБ в борбата за тяхното спечелване.

164

ани

преди 11 години

Докато има Дявол Середжиев и "Мафиягаз" - нищо добро не очаквайте !

163

работещ

преди 11 години

Лъже, комунистът дърт, лъже предизборно. Колкото поевтиня парното при Станишев, толкова ще поевтинее и при Борисов. Как, бе *** червени ГЕРБави, ще поевтинее? Спрямо коя стойност? Вие му вдигнахте цената с 50% и сега МОЖЕЛО ЕВЕНТУАЛНО (след героичните усилия на др. Борисов) да намалее със 7%, ама било прогноза на хомосексуалиста Семерджиев.За разстрал сте, всичките - и Борисов, и Семерджиев, и Овчаров и Станишев и Шушелов (помните ли го?) и кой ли още не!

162

Анонимен

преди 11 години

7 % спад, но за колко време, да не е само предизборно и след 6 месеца да скочи със 70 % заради еврото. И защо само със 7 % като намалението на цената на газа уж е цели 30 %, 20 % от 1 януари + 10 % досега, които през юни Борисов лъжеше, че са договорени. Къде отива разликата от 23 %?!

161

лъгани

преди 11 години

ЩЕ ПОЖИВЕЕМ И ЩЕ ВИДИМ КОЛКО Е ВЯРНО.

160

Анонимен

преди 11 години

АААА и кво сега е 1.46лв ще стане над 1.50 после 1.60 , 1.70 и тогава ще намалят със 7%. да ги еее.а сичките беееееее

159

Анонимен

преди 11 години

До румен221Разликата отива за дълговете на Топлофикация, "умнико"...

158

Анонимен

преди 11 години

До моля помогнетеПо-добре си продай душата на Дявола, вместо да работиш за тази шайка разбойници...

157

румен221

преди 11 години

СЕМЕРДЖИЕВ И ГЕРБЕРИТЕ ДА ОТГОВОРЯТИСТИНАТА Е СЛЕДНАТА :- ИСТИНСКАТА ЦЕНА НА КОЯТО РУСИЯ ДОСЕГА ПРОДАВАШЕ ГАЗТА НА ОВЪРГАЗ БЕШЕ 339 $ - ОВЪРГАЗ ПРОДАВАШЕ ГАЗТА НА БУЛГАРГАЗ НА ЦЕНА 480 $. КОЕТО ОЗНАЧАВА 141 $ ИЛИ 41.6 % ОТ ПРЕДИШНАТА ЦЕНА (ЧИСТА ПЕЧАЛБА ЗА АНДРЕЙ ТЕНЕВ И САШО ДОНЧЕВ?!?!?!)- РАЗБИРА СЕ 50 % ОТ ТОВА ТЕ ДАВАТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕЗАВИСИМО КОИ СА ЗА ДА НЕ ГИ ЗАКАЧАТ ДАНЪК СПОКОЙСТВИЕ/МАФИЯ !- БУЛГАРГАЗ ПРОДАВА НА НАС БАЛАМИТЕ ГАЗТА НА ЦЕНА 570 $ КОЕТО ОЗНАЧАВА 90 $ ИЛИ 26.5 % ЧИСТА ПЕЧАЛБА ПАК НА НАШИЯ ГРЪБ !- ИЛИ ОБЩО 68 % ПЕЧАЛБА ЗА СУЛЮ И ПУЛЮ НА НАШ ГРЪБ !- МОЛЯ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗАСЕГА ДА ОБЯСНЯТ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ТВЪРДЯТ, ЧЕ СА ПРЕМАХНАЛИ ПОСРЕДНИЦИТЕ В СЛУЧАЯ ОВЪРГАЗ КЪДЕ ТОЧНО, КОЙ КРАДЕ СЕГА ТЯХНИТЕ 41.6 % И ОТ ЧИИ ПРОЦЕНТИ НАПРАВИХА НАМАЛЕНИЕТО ОТ НАД 20 %, КАКТО ТВЪРДЯТ, А ТО СЕ ОКАЗА САМО 7%...???

156

Анонимен

преди 11 години

До 267 .Пиши за ГРОБ .Те плащат по една допълнителна пенсия за коментар .

155

Анонимен

преди 11 години

До моля помогнетеНищо не плащат... По 5 ст. на коментар, това цена ли е? Няма да лъжа и плюя за жълти стотинки...

154

моля помогнете

преди 11 години

Чух, че от Позитано 20 плащали добри пари, за да се пише по форумите срещу Герб. Моля дайте някакво инфо, не се бъзикам. Интересуваме колко плащат и къде и кой да питам. Мога да пиша по 200-300 на ден. Предварително благодаря....

153

IQ146

преди 11 години

До UnufriЗа да може да им се отговори със същото, ако(като) дойдат ТЕ на власт. Но за това трябва да имаш национални приоритети и визия, а не да мислиш само да КРАДЕШ. КРАДЦИТЕ, на ноито са спряни КРАЖБИТЕ, отричат всичко, защото, ако няма КРАЖБИ, все едно няма НИЩО! затова плюят наред. КРАЖБИ няма за тях, значи НИЩО ХУБАВО НЕ СЕ СЛУЧВА В ДЪРЖАВАТА!!!

152

Защо така

преди 11 години

Много прос.... хайде да кажем наивен народ е българския :) Всичко с което се хвали ГЕРБ е благодарение на членството ни в ЕС. Магистралите, цените на газа и т.н. Тикви, Боко е НИКОЙ на международната сцена. Вярвате ли, че Боко може да се обажда на Путин по всяко време и да поставя условия :)))) С какво ще го заплаши? С Дянков пицарчето, което пляска Русия :)

151

Анонимен

преди 11 години

До UnufriВ колко ще е откриването на булеварда знаеш ли? И ще има ли борби на хора с кучета в чест на случката?

150

IQ146

преди 11 години

Семерджиев, тъй като тоя АПОКАЛИПСИС с парното и газа НИ ГО НАТРЕСЕ ядрения и газов ПРЕСТЪПНИК Р. Овч., и тъй като от лятото се готвят да УПРАВЛЯВАТ тия престъпни КРАДЦИ, оздравяването на Булгаргаз ЩЕ ГО ОСТАВИШ НА Р. ОВЧ. и компания. Не ни интересува СЪДБАТА НА БУЛГАРГАЗ! Който е дробил попарата, той да я сърба! Ние, ПРЕДИЗБОРНО, искаме с 15% да се намали цената на газа и с 10-12% да се НАМАЛИ цената на парното. За да се види, че за ПЪРВИ ПЪТ от 23 години насам, цена на енергоносители НЕ СЕ УВЕЛИЧАВА, а се НАМАЛЯВА!!!

149

Навсякъде е така...

преди 11 години

Полската енергийна компания PGNiG се договори с руския монополист Газпром за по-ниски цени на газовите доставки. Представители на двете компании подписаха във Варшава анекс към договора с газовия гигант, който предвижда промяна на финансовите условия в споразумението, информира ИТАР-ТАСС.Новите цени отразяват промените на европейския пазар през последните години. Формулата, до която стигнахме чрез преговори, ще отчита пазарните цени на синьото гориво, а не само котировките на петролните п.

148

IMENNO !

преди 11 години

Утре откриват чисто новото кръстовище на бул. Пейо Яворов и бул. Драган Цанков (при ТВ кулата) в София! Честито на всички софиянци и браво на управляващите!

147

Unufri

преди 11 години

Истината ще ви направи свободни!