27

Анонимен

преди 11 години

A MEN DA SA ME PITALI DALI ISKAM TEZI ZA SANARODNICI ?

26

Анонимен

преди 11 години

Нашествие на "македноци" - спасявайте сеееееее :)

25

ехолог

преди 11 години

по груби сметки за последните години едно 70-80 хиляди македонци са станали поне на хартия българи. Интересно тези 80 хиляди колко данъци плаща годишно в България и въобще плащат ли нещо или само ползват привилегиите на европейският паспорт

24

Наско

преди 11 години

Явно има престъпна група която урежда гражданство срещу заплащане,и много чиновници са се облажили и то под носа на министъра и властта.Това е цяла верига покупни служители който прибират огромни суми.

23

НЯКОЛКО ФАКТА

преди 11 години

Ако прегледате вестниците на националистите в Скопие и коментарите ще остане един лош привкус на яростен антибългаризъм. Всъщност обикновените хора не са толкова крайни и, сблъскващи се с много проблеми търсят решение извън Македония, търсят нови хоризонти.Близо 30 процента безработица, близо 30 процента радикализиращо се и консолидирано албанско население и затънала в духовния онанизъм на великата Антика държавна върхушка. Не се настройвайте срещу тези хора, десетилетия са промивали мозъците им

22

ля ля

преди 11 години

а колко са Българите които искат да стават македонци по паспорт (защто само това има македония)???странно също че ни псуват и гонят тяхното а то тяхното винаги е било общо!

21

WhatTheЦвък

преди 11 години

*** работа, дават им гражданство и после дръпват из Европата с българския паспорт и макешката простотия и чепатост!!! А на всичкото отгоре продължават да сипят помия по наш адрес!!! Това с визите за макетата е поредната *** държавна политика!!! Но какво пък ... седнал съм за това да се притеснявам , сякаш си нямаме други истинки проблеми свързани с оцеляването ни!!! Откакто Света се управлява от *** финансисти едни живеят на кредит други на дебит! И по-зле ще става!!!

20

Анонимен

преди 11 години

До mr_cecТова е сигурно някаква кръстоска между българин и сърбин шувинист:)

19

Аспарух

преди 11 години

македноци!?!?!?!?това някаква нова мода ли е?

18

american boy

преди 11 години

Огромна грешка! Дават се българско гражданство и паспорт на хора, които в голямата си част се определят като антибългари! Нищо добро няма да излезе от това. Напротив, може после да идват и да си регистрират македонистки партии в Пиринска Македония, с всички екстри произтичащи от това. И дори Хелзинския Комитет ще им помогне с изглаждането на всички юридически детайли. Който се наистина чувства българин трябва да е добре дошъл, но да живее и работи в България. Паспорт и гражданство след мин 5 год

17

Анонимен

преди 11 години

Редно е наследниците на хан Кубер да си призная ,че са си БЪЛГАРИ Накарани с насилие да се откажат от българските си корени.

16

Българин

преди 11 години

Това не означава абсолютно нищо! Трябва да се премахне двойното гражданство със страни извън Европейския съюз, САЩ и Русия! Само по този начин ще се отсеят хората, които наситина искат да са български граждани!!! Говорил съм с македонци и единствената причина да искат БГ гражданство е това, че България е в ЕС.

15

mr_cec

преди 11 години

какви са тези "македноци" ??

14

do 14

преди 11 години

baklkansko ***,tova e MAKEDONK

13

Krezo

преди 11 години

Veto,vizi i tormoz za BYRM tova e.

12

Nobody

преди 11 години

Какво е македнок?

11

Тони

преди 11 години

На тези изобщо не им пука за държавата те взимат тези паспорти за да работят в ЕС,и на много хора им е направило впечатлени е в определени дни в центъра София е пълно с микробуси с Македонска рег. и хора който попълват едни и същи документи и са напътствани как да казват че имат Български коренни,когато се заслушах на какъв език говореха в една от групите,това беше Албански не Македонски,тези хора плащат да ги уреждат с гражданство,това се е превърнало в бизнес,и се въртят много пари и подкупи.

10

ДО ЛЕО

преди 11 години

БРАВО ЛЕО.

9

maria

преди 11 години

a inache ne mogat da ponasqt Bulgaria , i sme gaden narod !!! pffffffff

8

LEO

преди 11 години

Някой пак е спал докато е писал статия: ... македноци.... :)