88

Sunny

преди 11 години

Браво! Тия работеха за друга партия и интереси.

87

Хитър ход

преди 11 години

Браво на ГЕРБ,че сложи ръка и върху СДС.!

86

Браво на СДС

преди 11 години

Жената на Мартин Димотров е 2-ри братовчед от рода на Лукановците. Факт, факт, фактБСП вече не пее в СДС, браво на Кабаиванов че махна тези *** от там

85

Истината за ДСБ

преди 11 години

Костов е пратен с пари на БКП да учи за летец в СССР, кандидатства за БКП през 1987 година и го отхвълят, след това прави сделки с Луканов и Жан, ужасна работа, Мавъра да говори за принципност, дайта шанс на истинското дясно СДС е 1 ще бъде 1, защото е на хората, а не на БСП и Костов, долу Тиранина Командира

84

тактика

преди 11 години

Оглежда се матряла.Погледът се спира върху най-податливите на корупция и се действа.

83

КНК

преди 11 години

ПРЕДАТЕЛИТЕ ВЗАИМНО СЕ ХВАЛЯТ И ПОДКРЕПЯТ !!! ПРЕДАТЕЛЯ ПЕТЪР СТОЯНОВ РЕШИ,ЧЕ Е МНОГО ВЕЛИК И ЗАТОВА : "...ВЕЧЕ НЕ СЪМ ПРЕЗИДЕНТ ОТ СДС,А ПРЕЗИДЕНТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.ТАКА ПОДАРИ ПОБЕДАТА НА ПЪРВАНОВ !!! СТАНА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС И ТОТАЛНО СЕ ПРОВАЛИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ !!! ПРОБУТА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ АГЕНТА ЮРУКОВ И РЕЗУЛТАТИТЕ СТАНАХА ОЩЕ ПО-ПЛАЧЕВНИ !!!ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО 2009 КОГАТО ИМ ОТКАЗАХА РЕГИСТРАЦИЯ.ЕДИНСТВЕН КОСТОВ ИМ ПОДАДЕ РЪКА,А ТЕ ПЛЮЯТ ! ПРЕДАТЕЛИТЕ ОСТАНАХА В СДС

82

Svilen75

преди 11 години

СДС умря. Кръста го сложи световнонеизвестния лакей на Бойко - Кабаиванов.Да живее СДС - Костов и Димитров - сега е ваш ред :)

81

Спонги

преди 11 години

До МЛЪК !!!Преди 1989 година не е имало СДС. След 2012 също няма да има, защото Кабаиванов го погреба.Единствената дясна партия остана ДСБ.

80

ДО 101 !

преди 11 години

Говоря за онези ,КОИТО СЪЗДАДОХА СДС ***,но бяха ЧЛЕНОВЕ НА НЕФОРМАЛНИ ОРГАНИЗАЦИИ преди 10 ти ,а после СЪЗДАДОХА СДС ,,,ииииииииии ти не беше между тях .... ,А БЕШЕ В КУХНЯТА ,ПОД МАСАТА НА ТЪМНО- ПОД ПОЛАТА НА ЖЕНА СИ и с "ДИСИДЕНТСКИ МИСЛИ...",ама наум ...!!!

79

КНК

преди 11 години

ДСБ остана единствената партия,в която няма агенти и доносници на ДС.Няма интересчии,подмазвачи и предатели.ЗАТОВА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДРУЖНО СКАЧАТ СРЕЩУ ТЯХ !!! нА ФОНА НА ПРИНЦИПНАТА ПОЛИТИКА И ПОЗИЦИИ НА ДСБ ДРУГИТЕ ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ***!!!!!!!!

78

hagen

преди 11 години

До johnny walkerА ти чуваш ли се драги.С кого да се съюзи СДС.Или няма нуждая да се съюзява с БСП защото са от един отбор.С Атака която играе една игра с ДПС.С ГЕРБ за която си писал че е структура на БСП.Значи няма да се съюзява с никого и от 2013г е политически труп.

77

Анонимен

преди 11 години

Всеки доброволно си избира партията и поведението. И отговаря пред себе си и обществото за това.Алчността и завистта погубват всичко добро и тези "добри християни", които почнаха модно да се тълпят в храма, би трябвало да го знаят.Много е удобно да се избавиш от конкурента си.Агент Виктор си свърши работата, която ББ му постави.Това е дясна политика - браво! Да накараш опонентите да се самоунищожат.Дано доживея, за да видя "коалициите"догодина след изборите.Така е, когато няма принципи.

76

до МЛЪК !!! 100

преди 11 години

Аве, ***, СДС е основан на 7 декември 1989 г. Ти за 8-ми и 9-ти ли говориш?

75

МЛЪК !!!

преди 11 години

НИТО ЕДИН ОТ ТУК ПИШЕЩИТЕ НЕ Е БИЛ ЧЛЕН НА СДС преди 10 ТИ,когато заради това вкарваха в затвора ... !!!Затворете си устите -кои сте вие ,та да съдите ...!!Е,има хора ,които са били членове на СДС и не са били АГЕНТИ ...!!!МЛЪК ...СТРАХЛИВЦИ ...!!!!

74

1

преди 11 години

1700 0 lewski преди 0 секундиЕмил Кабайванов правиме ти чест че си достоен водач на СДС тя ни беше най обичаната партия но Костов и Мартин Димитров я порязаха от всякъде 1 501.Надявамесе силно да несе измятате като другите обречени на провал партии.Виждаме че сте разбрали правелната политика на ГЕРБ и се надяваме да я подкрепяте за винаги.Само ГЕРБ И СДС.Искаме да бъдеш като гн Борисов данесе чудиш какво да правиш като видиш някои в издънка на секундата и го отстранявай браво.

73

Браво на СДС!

преди 11 години

Айде махайте ги тия интриганти и да не говорят повече. Това са последните издихания на депутатчетата. Болезнено е за тях, но ще трябва да го приемат. Започвайте на чисто!

72

АНТИ

преди 11 години

ДУХЪТ НА ЛУКАНОВ НАЙ-ПОСЛЕ ЗАКРИ ТВОРЕНИЕТО СИ!

71

повторение

преди 11 години

Бойко няма да миряса,докато не стопи БСП до санитарен минимум.

70

нешо

преди 11 години

НАЙ-ПОСЛЕ ЕДНО ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ НА СДС!!!!ЗАПОЧНА ИЗЧИСТВАНЕТО ОТ КОМУНИСТИ И ЧЕНГЕТА ОТ СДС! СДС Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ КОЯТО ЗАСЛУЖАВА ВНИМАНИЕ!

69

10

преди 11 години

Селенията заля и СДС.За втори път пускат хора от провинцията и за втори път ядем хурката/Данчо Ментата-Бургас,Христо Бисеров и т.т./.