7

Анонимен

преди 11 години

Феодалните старци и те се карат като другите феодални старци от църквата.Ние сме държавата на старците.

6

Анонимен

преди 11 години

До Яню Яневватмане, все-пак 2/3 от всички международни научни проекти са спечелени от БАН, а всички останали 54 Университета имат принос по-малко от половината от БАН. Добре че има няколко свестни между тях като СУ че останалите хич ги нямаА ти ако беше грамотен щеше вероятно да се пишеш Батман но нищо карай си трамвая

5

optimist

преди 11 години

до 2 - Абе шебек, БАН е пълна с твойте хора от БКП/ДС. И не е само БАН за съжаление. Затова ни е бедна държавата, а не защото нямаме пари. Казал съм ви 1 милион пъти - в денят, в който на територията на България няма нито един комунист - тогва ще се оправим и ще тръгнем напред!

4

Ники

преди 11 години

Абе , Ейй "Изумения" Или си някое псевдо инфантилче ,което биберона му е още в устата ...или *** чалгар ...Фолклора и традициите му са основота на една нация и се узучава и съхранява за да може някога да кажеш ,че си Българин ...А не *** ...абе няма да го разбереш !

3

От 2 до 4

преди 11 години

До СоняМен не ми плащат за да казвам истината! Ти си резултат на прехода моето момиче! Това им беше целта - всеки да мрази другия! Ето ти си пример за човек потънал в омраза! Няма да погледнеш ти как си а гледаш в паницата на учените! Когато народът е разединен тези мутри могат да ни управляват! Учените ни не са нито некадърни нито алчни! Просто на фона на другите учени по света нашите са като клошари и се чудят какво да правят! А ти спокойно можеш да се давиш в злоба!

2

Анонимен

преди 11 години

До СоняДрага Соня, ти много компетентно пишеш за учените. Би ли споменала поне две научни статии в международни научни списания които ако не си писала то поне си прочела. Колко истински учени познаваш и по какво съдиш че са учени а не самообявили се за такива след като Игнатов отмени ВАК.Все пак една истинска дама не говори некомпетентно, нали

1

Гарантирано от ГЕРБ

преди 11 години

ГЕРБ допуснаха(това им беше целта) всички да се карат за пари и да изместват гледната точка на народа встрани от истинските проблеми!