114

възмутен

преди 11 години

Десните избиратели трябва да са нащрек! Техните "любимци" въртят далавери с управляващите, което за мен е продажба на сините идеи, ако има все още такива, за място на държавната хранилка! Свидетели сме как един човек разбива една след друга партиите и им гледа сеира! Срам за политиката и за нас! Управляващите на това разчитат - разделяй и владей! А подкупни в нашата държава дал бог!

113

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен,И кой е ***,нормално ли е според теб член на партия да бламира решение на ръководния си орган.

112

Каба---оф

преди 11 години

Досега имахме една политическа -***: Яне Янев. Е станаха ДВЕ.

111

Петков

преди 11 години

JOHNNY WALKER - 141 - Това което си написал го чета за стотен път в различни форуми. Два пъти ти задавам едни и същи въпроси, но не благоволяваш да отговориш. Напиши ми моля те:1. Името на бащата на Нона Караджова.2. Името на бащата на Диана Ковачева.3. Името на съпруга на Диана Ковачева.Не, че изразявам несъгласие с това, което си написал, но ми е любопитно кои са тия хора.

110

Анонимен

преди 11 години

Още едно доказателство, че няма политика, а само цирк в България! Днес жълт, утре червен, зелен, другиден син, по-другиден турскосин, пембян...А в бардака к*рвите все едни и същи!

109

Анонимен

преди 11 години

Ако се предприемат действия за изключване на който и да било от депутатите изразили позиция различна от тази на сегашното ръководство това ще бъде равносилно на действията на БКП за търсене на врага с партиен билет.Не може да оправдаваш собствената си глупост с номинирането на екс президент за конституционен съдия под давлението на чужда политическа сила с изключване на несъгласните с такава глупост.

108

ля ля

преди 11 години

Костов си прави каквото си поиска от 1996г насам!

107

П.Петров

преди 11 години

До johnny walker 141, Може пък и да излезе нещо полезно за България от сливането на СДС с ГЕРБ. Няма да се чудим къде са пръснати агентите на ДС с изгорените досиета, ще знаем, че са при ГЕРБ и няма да се колебаем.

106

му-ха-ха!

преди 11 години

Новото пале на ББ! *** и маха с опашка!

105

Георги Пиперков

преди 11 години

До демократите и техните симпатизанти: Господа! Още ли не можете да излъчите единен кандидат? Освен да сте "против някой", можете ли да бъдете "за някой"?

104

Спонги

преди 11 години

Ха ха ха ха ха . Кабаиванов, *** не схваща колко смешен стана. На всички им е виновен Костов. Кабаиванов е маша в ръцете на ББ.Друго няма.Хайде у лево мушморок.

103

Бате Гойко

преди 11 години

Само Единство и максимално широка Синя коалиция вдигне десницата!Продажниците правят мръсно бозав шут като патерица на ГЕРБ!

102

Гражданин

преди 11 години

Машата на ГЕРБ нарича другите маши ! Крадеца вика "Дръжте крадеца" ! Тзи филм сме го гледали другарю Кабаиванов

101

Анонимен

преди 11 години

калинка ли е кабаиванов

100

Анонимен

преди 11 години

Воленчо бодна онова младото девойче Гаджева мисля, че беше и след това каза, че Бойко Борисов бил виновен, феновете на ЦСКА от лятото скандирват вън *** от ЦСКА (става дума за собствениците), после се чудят защо газпром не иска да ги спонсорира и накрая казват Бойко Борисов бил виновен. Сергея обвинява Бойко заради спрените еврофондове заради братко и батко по времето на БСП ... ако от холивуд разберад какъв сценарий се разиграва тука, ще направят много успешен филм!

99

johnny walker

преди 11 години

Г-н Карловски колбасарино, ти даваш ли си изобщо сметка какви чудовищни нелепици говориш? Даваш ли си сметка кои си, къде се намираш и с какво си се захванал? Искаш от десния избирател да подкрепи коалиция със следните хора:1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР.2. Цветан Цветанов комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !3. Цецка Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Николай Младенов комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .7. Симеон Дянков стипендиант на фондация Людмила Живкова !8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд Чавдар !10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...13. Аню Ангелов Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като Социалисти !, Ти си изключително изтрещял човек, за какво говорим изобщо??? Както винаги, Иван Костов се оказа прав. Ама има ли кои да сллуша?

98

Анонимен

преди 11 години

А така! Както БКП ... инакомислещите да го ду*ат! Всичките ни "партии" са такива. Кръжок по интереси. Хахахаха! И после някакви "комунисти" им били виновни... или пияните руснаци... Простите ви тикви са виновни, че си останаха едни и същи както преди 23 години!

97

Георгиев

преди 11 години

После-е-еден валсСбого-о-ом любима-а-аЗа друга любима ставаше дума май че ама тя си е още налице, а пък тия дето я пееха тая песен...

96

Анонимен

преди 11 години

НейнскА е любовница на Кабаиванов и затова остава.

95

Анонимен

преди 11 години

СДС=Слуги на Държавна Сигурност