190

Анонимен

преди 11 години

Какво лошо наследство от тройната коалция бе.. 2008ма година страната беше набрала незапомнена от много време инерция. за 4 години заплатите и пенсиите се вдигнаха с 30 40%. от личен опит го казвам,че преди 4 год заплата от рода на 1000 лева не беше нещо необичайно в София.. сега такава заплата е мираж поне за 70% от Софиянци. Герб спряха инерцията и фалираха всичко. Плащали договори на предното правителство. естествено - договри не се подписват за 2 години.. що са глупости са това

189

До 220

преди 11 години

Станишев е построил ПОВЕЧЕ километри магистрали от Борисов и правилно отбелязвате, без да се блъска в гърдите като маймуняк, както прави Борисов, а километрите обикновени пътища, направени от Станишев, Борисов НИКОГА не може да достигне. А Борисов ги строи с пари от бюджета, защото европарите му бяха спрени заради лошо качество- пепел под асфалта и корупция.

188

Анонимен

преди 11 години

Дянков е пич

187

румен221

преди 11 години

ВЯРНО Е....:"- Брюксел ще ни даде повече пари, надява се Борисов..."ЩОТО КАТО ИМ РЕКЪЛ:- БЕ БАТЕ-Е-Е..., ДАЙТЕ НЕКОИ ЛЕВ...МУ КАЗАЛИ....:- ЩЕ ДАДЕМ, АМА ДРУГ ПЪТ...!

186

Анонимен

преди 11 години

Някой да ми каже къде, кога и как е гласувал за тоя циркаджия Херман ван Ромпой за президент на ЕС? Или пък коя държава от ЕС го е избрала за такъв? Тия мошенници освен да сасъпват икономики и да дават парите на данъкоплатците на банките друго не правят.

185

Просто питам

преди 11 години

"... сега България започна да усвоява така, както останалите държави, това са лоши стартови позиции за нашата страна,..." Не трябва ли да е обратното - това да са добри стартови позиции? Или нещо не разбирам!?

184

Герб фалира държават

преди 11 години

Борисов унищожи икономиката, малкия и среден бизнес, като Герб най-цинично заявяват,че в България ще има малък процент много богати- олигарсите на Герб и приближените им и огромният процент българи ще бъдат крайно бедни. За да не личи от далеч фалитът на България, Герб се надяват само на пари от ЕС, но и от там усвояват едва 800 млн./год. и за некачествените магистрали вземат от бюджета.Преди 2 дена лекари и пациенти поискаха оставката на Дянков, защото е откраднал 1,5 млрд. от Здравната каса.

183

Анонимен

преди 11 години

Тоя странджата е като самичък Левски срещу безбройните турско-бесепарски заптиета . Много народ приказва срещу него ама сите са прости и никой не може да го надговори с факти и доводи :D

182

Анонимен

преди 11 години

До СТРАНДЖАТА KAKVO KA4ESTVO NA MAGISTRALI RABOTIL LI SI TAM 4E ZNAESH ?A ZA METROTO ZA TOVA LI PROTE4I I BOIKO SE BIE V GARDITE 4E E SPESTIL OT KAKVO E SPESTIL OT ARMATURA OT BETON OT IZOLACII OT FOND RABOTNA ZAPLATA OT KAKVO ???

181

Дядо Петър

преди 11 години

"Като застрахова от евентуален неуспех за получаването на повече средства премиерът Борисов заяви, че България е в лоша стартова позиция заради наследството на тройната коалиция."ИЗТЪРКАНИ ЛАФОВЕ, ИЗНОСЕНА ГРАМОФОННА ПЛОЧА."но предстоят нови срещи с канцлера и с председателя Ромпой, за да постигнем максимума, който България заслужава"НА КОИТО РАПОНЪТ ЩЕ ГИ СРАЗИ С АРГУМЕНТИТЕ СИ, ИЗЛОЖЕНИ НА ЧИСТ НЕМСКИ И АНГЛИЙСКИ ЕЗИК.ТОВА НЕ ТИ Е КАТО ДА РИТАШ ТОПКА В РАБОТНО ВРЕМЕ, БЕ. . . .

180

БОКОООООООООО

преди 11 години

БОКО........ ТИКВО КУХА........ НАДАЙ СЕ МУТРО НА ПАРИ, КАТО ВДОВИЦА ЗА UY!КОЙ ТЕ ЕВАВА ТЕБЕ БЕ, ТА И ПАРИ ДА ТИ ДАДЕ!

179

do 217

преди 11 години

Всички освен теб знаят,че най-лесно се краде от пътища.. там има комисионни, има поръчки има фирми.. бтв Станишев е построил точно толкова магистрали колкото и Бойко без да го изтъква.. А за тези от вас, който удобряват всичките пари от данъците им да не се връщат при тях. а да отиват за магистрали.. за такива глупци какво да кажем ?

178

бик

преди 11 години

до 152 -----ако това е верно то е много учудващо.... баба Вуна требва и тях да продаде и тогава ще има шанс.

177

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Освен, че строи много като количество... - качеството също е характерно за ГЕРБ... - некачествената магистрала при Сливен близо 15 километра се изрина и се направи отново... - сигурен показател, че няма далавера и корупция - характерни при батко и братко...

176

Анонимен

преди 11 години

"Герб строи за да краде след това!" - изказване на "политика" СтанишефБСП признава, че ГЕРБ строи и не краде!Благодаря :) Сигнализирахте за неуместен коментар

175

Анонимен

преди 11 години

"Финансовият министър Симеон Дянков остана извън класацията на британския делови ежедневник The Financial Times на най-добрите финансови министри в ЕС. Класацията включва само 19 от 27 министри на финансите на ЕС"- това е признанието на нормалният финансов свят за политиката на банкянския и неговото пале-дянков.без коментар,за съжаление!

174

Анонимен

преди 11 години

"Герб стри за да краде след това!" - изказване на "политика" СтанишефБСП признава, че ГЕРБ строи и не краде!Благодаря :)

173

Анонимен

преди 11 години

В този сайт им 348959348593485 човека против герб и един ( СТРАНДЖАТА ) ЗА ГЕРБ.. не ти ли е малко неудобно бе момче.. не се ли чувстваш малко как да кажа.. не на място поне

172

Анонимен

преди 11 години

Платени БСП драскачи, как може да членувате в тази антибългарска партия?Или не сте българи?

171

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Основният стълб в ГЕРБ и дясната ръка на Борисов - Цветан Цветанов е най-успешният вътрешен министър в историята на България... - не случайно цялата енергия на *** е насочена срещу него... - бяха готови, дори президент да го направят само да се отърват от него за да си правят далаверата с наркотици, цигари, ***, но Борисов правилно прецени, че Цецо е най-необходим на поста вътрешен министър и го запази като такъв - за ужас на ***...