49

Анонимен

преди 11 години

Искам да бъде издадено родословно дърво на работещите в БАН.

48

Мартинес

преди 11 години

В България вече трудно ще намериш честен човек!Всеки втори краде,лъже и ***.Давайте само такадо 100-200 години ще се оправите.

47

valya.doncheva

преди 11 години

От всички калинки и калинчовци, най ме е стреснал Иво Димов, когото герберите бяха сложили в Парламентарната комисия по ОБРАЗОВАНИЕ ?!?! Добре, че димитровградчани саможертвено спасиха българското образование, като го избраха за кмет. Но не носел наказателна отговорност, защото дипломата, която размахваше пред камери и за която говореше по телевизията, не бе открита, а за депутат и кмет висше не се изисквало.

46

Анонимен

преди 11 години

Ей,тия са наследство от тройната ламя!Ама много крадът бе.И сега само си представям какво ще стане ако Станишев успее да се докопа догодина до кокала,а и дружината която е покрай него.Много са огладнели тия хора ей,откакто Бойко дойде на власт.

45

fdhg

преди 11 години

КО ПРАИТИ УА КРАДЕТИ ЛИ УА ?МАЛКИ ДУШИЦИ .

44

Анонимен

преди 11 години

Където и да бръкнат все смърди.Цялата държавна машина работи от старому. Научени веднъж да точат държавата и да крадат, кадрите на БСП не могат да се спрат.С всичките им кусури, браво на ГЕРБ.

43

ДЯНКОФ

преди 11 години

Къде спахте господа от централно управление.Как се разпределя бюджетната субсидия???За едни може -та да се източат,за други които не са от вашите не може!!!Да се провери дирекцията на г-жа Андреева ,там да се види за какво става на въпрос!! Има и едно звено СБК,там как се боядисва и ремонтира!!!!!

42

SP

преди 11 години

Най-важното е заплатите да са минимални, това е приоритет на всички държавни учреждения. Явно, за да може да се източва!

41

До 56

преди 11 години

Парите са откраднати след 2010 г - чети внимателно неграмотен гербаджия.

40

епидемия

преди 11 години

тези калинки само от БСП умират, напръскаите ги

39

??

преди 11 години

ГЕРБ какво прави 3 години, има ли още калинки неназначени на отговорна работа, ако трябва да издирим още?Голямо котило е цялата им партия барабар с шефовете ББ и Цв Цв.

38

Анонимен

преди 11 години

Ха ха ха червените кадри пак се издъниха.Няма я БСП да ги покрие.

37

Анонимен

преди 11 години

Браво , че са ги хванали и дано проверката не е тендециозна. Дано да се извършат подобни проверки повсеместно в администрацията за да видим откъде ще изкочи заека. Да не се окаже, че навсякде има подобни злоупотреби? На БГ администрация и трява подобен вид контрол и то постоянно , защото господата и дамите във властта честичко се самозабравят и се чувстват недосегаеми. Жалко, че случаят е изключение а не тенденция ... Дано нещата тръгнат в по - добра посока, БГ има нужда от това

36

Анонимен

преди 11 години

Пълно е с "калинки".Жалкото изчадие гл.експерт в ДКЕВР по евроинтеграция което ходи от старец на старец и гради кариера. 42 годишна кукунделка без семейство и деца и само измрели старци след нея. Срам за Семерджиев, че държи такава служителка, която е падение за цялата ДКЕВР. С тези фалшиви дипломи уредени от старците с които се е търкаляла едва ли би могла да е полезна с нещо в комисията. Цяла България страда от гнусните "калинки"

35

калинки

преди 11 години

ГЕРБ ги пръсна като зараза тези калинки

34

асистент в БАН

преди 11 години

Чакам най-големите защитници на БАН-Гоце Първанов и Станишев да се изкажат по въпроса. Нали не мислите, че можеш да си крадеш цяла година без някои академици да знаят.

33

Тодор Живков

преди 11 години

Другарки и другари,това е крупна кражба.20 години заточение вСибир.

32

а

преди 11 години

Добре са се пооблажили, ама сега ще им излезе през носа. Тези жени не разбраха, че в БАН могат да крадатСАМО АКАДЕМИЦИТЕ. Да получаваш по няколко хиляди лева без да ходиш на работа и да се отчиташ сам пред себе си е наистина далаевра. Пък си е и законно. АлександъЙорданов казваше "По малко (не много малко, но завинаги"

31

Анонимен

преди 11 години

Браво на чочарките!!!Оправни жени.Де да бяха всички българки такива.......ама не са.Конгратулейшънс!!

30

ДО 42

преди 11 години

Яедин се позна моментално.