601

RCI

преди 11 години

696,Може ли някой да каже какво точно е БСП. Без пропагандата и без овчата маса.Като политически субект какво е?Такова животно в политическия живот на нормална държава не може да има.Самите те не са опраделят какви са-комунисти ли,соц.демократи ли,социалисти ли ,най-общо леви ли ... Що са? Дори 5% да събират,пак не го разбирам-нали избираш някой да те представлява,някой като теб;ти какъв си?Затова говерех по-долу-в такива лъжи са ни набутали,че в която и торба да бръкнеш-все змия!

600

Истината

преди 11 години

След 1989-та година на власт дойдоха демократите независимо от партийната има разцветка. Лошото е, че огромната си част тези демократи на власт бяха и са най-голямите некадърници в България, но некадърници с власт. В това е проблема на България. Като допълнение на некадърността на демократите на власт в България се оказа, че в България има само десни партии, а лев и центристки партии няма. С други думи десните демократи вече 23 години са без конкуренция, а без конкуренция няма напредък.

599

Анонимен

преди 11 години

Знаем ги вече, в коя област са експерти... всичките!

598

ИВАН

преди 11 години

ДЯНКОВ, КОЙТО КАЗВА ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ И ЧЕ ТОВА ГО ПОКАЗВАЛИ НЕГОВИТЕ ДАННИ, ДА ДОЙДЕ В ПРОВИНЦИЯТА И ДА ВИДИ КАК ОЦЕЛЯВАТ ХОРАТА С ТЕЗИ МИЗЕРНИ 240ЛВ С ТЕЗИ НИСКИ ПЕНСИИ И ДОХОДИ, С ТАЗИ БЕЗРАБОТИЦА И ДА СИ КУПИ ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ ЗА АМЕРИКА, ЗАЩОТО ХОРАТА И НЕГО НАМРАЗИХА. ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИТЕ, СОФИЯ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!

597

Анонимен

преди 11 години

Ба.и явния *** е тоя "социолог". Колко ти платиха м.ршо продажна?!

596

Анонимен

преди 11 години

Нямаше да гласувам за тиквон, но сега ще го направя защото отново прозират комунистически планове за дране на кожи от народа.

595

RCI

преди 11 години

В България има стотици партии.Българинът е политикан по традиция.В България всички имаме мнение и позиция.България е в криза и всеки Българин неизбежно реагира на политиката в страната.И сега,внимавайте! В същата тази България ... 50% НЕ гласуват.Защо?ЗАЩО?Не е каприз,това са милиони!От тук трябва да тръгнем.

594

ИВАН

преди 11 години

И ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е ЛОШО, ВЪПРЕКИ, ЧЕ НЕ ВЯРВАМ ЗАЩОТО СТАНИШЕВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ С МНОГО, А БОЙКО ЩЕ СИ ОТИДЕ САМО С ГОЛЯМОТО ПЛЮЕНЕ ПО БСП И С ГОЛЕМИТЕ ОБЕЩАНИЯ КЪМ ХОРАТА, НО ТЕ ВЕЧЕ ГО РАЗБРАХА ЩО ЗА МУТРА Е!!!

593

ГРАЖДАНИН

преди 11 години

ПО-ДОБРЕ ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО НА БСП, ОТКОЛКОТО МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ.

592

Анонимен

преди 11 години

Никога повече тройна коалиция! Положението не е добро, но не чувам никакви смислени предложения от опозицията! Щели да връщат подоходното облагане.. и това щяло да реши проблемите! Пълни тъпотии! И от партията на Кунева никакви смислени предложения не съм чул.. Само повтарят колко било зле, ама как ще подобрят положението не разбрах... ГЕРБ и те каквото предлагаха не сработи.. хаос и безсилие, от което само ДПС имат полза! Въпреки това пак ще подкрепя ГЕРБ защото другата алтернатива вече я знаем

591

до 683

преди 11 години

в това спор няма, хората го знаех още на предишните избори, но помисли до какво отчаяние е бил доведен народа щом гласува за него, а и пак ще гласува.

590

Анонимен

преди 11 години

Бивши мощни спонсори на БСП депутати от ГЕРБ. Какво себеотрицание!!!!

589

бай иван

преди 11 години

те пък едни пручвания....., на предните избори имаше разминаване до 5%

588

Анонимен

преди 11 години

България още дълго време е обречена от пари медии и всичко да я управляват скапани правителства. Предпоставка за това е ултразатъпялия народ. Само вижте колко *** гласува за Фънки. Къци ако му заведе дела за обидите ще го докара до просяшка тояга толкова обиди отнесе.

587

Анонимен

преди 11 години

Борисов е най-слабия и некомпетентен министър председател на България от освобождението насам.В това не може да има никакъв спор .Малко народи могат да изберат такава карикатура да ги ръководи .Но пък ние нали не сме народ а *** ,така че е нормално.

586

Анонимен

преди 11 години

Гери стига ни возихте по "магистралите" моля. Ще се извозите така като гледам.

585

Анонимен

преди 11 години

Експертните правителства са най-лесния начин за съсипване на държавата. Но все пак ще гледаме кои стоят и гласуват зад това праветелство. Да не излезе коалиция между двата водещи коня.

584

ГЕРИ

преди 11 години

Не знам защо не се замислят хората какво беше и какво е. Моля, шофьорите, като пътувате по магистралите, има ли разлика с предишните пътища? Колко пъти софиянци и сие ходихте в новата спортна зала да гледате известни певци и др? Хубаво ли ви е да се возите в метрото? На Борисов му бил падал рейтинга, дрън-дрън, жалко ще е да се върне СерГЕЙЧО и неговата тайфа, т.е. тройната коалиция. Ако не беше правителството на ГЕРБ досега България да я бяха погребали, и наши и чужди. Мислете!!!

583

Т.Дончева

преди 11 години

Вчера бях на Позитано 20 и чух Кънчо и Стойчо да спорят кога да обяват следващото проучване в което БСП вече е спечелило изборите. Остави , че Станишев е куха лейка ама и тия уж били социолози. Абе трагедия ви казвам- не повече от 11 % това е .

582

кукумявката

преди 11 години

И ГЕРБ бяха експерти ама на бедност,полиция ,стагнация,мизерия,стрес и намалени инвести-ции,болно управление болен народ.