32

Един стар емигрант

преди 11 години

Дянков ви е виновен, да не слагам първите 45, през последните23години аи льжът , ограбвт,направиха лъжлив преврат- демокрация, ограбиха цялата държава, а вие спите ли спите, малки *** душици! Там в мизерията спете спокойно!

31

123

преди 11 години

БЛС са кръвопиййци,това е ясно.Но да си мислят,че Дянков е "усвоил 2 млрд. лв без знанието на Бойко е повече от наивно.Та Дянков не може да пръдне без да пита Бойко,камо ли да прехвърли такава крупна сума...Разговорът е бил следният-Бойко:Дянков,няма пари за ....еди кво си...Ми г-н премиер,освен от парите за здраве,няма откъде да вземем другаде,бюджетът е изчерпан...Бойко-Не ме интересува,затова съм те сложил за финансов министър-намирай пари...Добре другарю Борисов,ама на ваша отговорност...Т

30

до30

преди 11 години

следващия път като те заболи коремче, ходи при дянков да те лекува, той е безгрешен

29

Анонимен

преди 11 години

31, качеството е свързано с пари, както и да го погледнеш, дори в нагазина качествените продукти са скъпи

28

ВВВ

преди 11 години

НЕ САМО ДЯНКОВ Е ВРЕДЕН И ТИКВАТА И ГЕРБ

27

Анонимен

преди 11 години

Алооооооооооооо, Райчинов!!! Стига само за пари сте ревали! Мъцни нещо за качеството на медицинските услуги!!! Ама за вас това е *** дума!!! Жалки търгаши! И вашата ще дойде за наша радост!!!

26

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРСКИЯ ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ ДА НЕ ЛЪЖЕ, ЧЕ МУ ПУКА ЗА НАРОДА!!! КАТО КВАЧКА КРИЕ ХИЛЯДИТЕ СМЪРТНИ СЛУЧАИ, ПРИЧИНЕНИ ОТ НЕКАДЪРНОСТ И ЦИНИЧНА ЛАКОМИЯ НА БЕЛИЯ БАШИБОЗУК!!! БЛС НИКОГА И НИЩО ДОБРО НЕ Е НАПРАВИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ И НЕ Е В ПОЗИЦИЯ ДА КОМЕНТИРА ДЕЙСТВИЯТА НА ДЯНКОВ!!! И ДЕЦАТА ЗНАЯТ, ЧЕ КОЛКОТО ПАРИ ИМ ОТПУСНАТ 98% ЩЕ БЪДАТ ОТКРАДНАТИ!!! ПО ВРЕМЕТО НА СТАНИШЕВ ПО ИМ ХАРЕСВАШЕ, КОЕТО ВЕДНАГА ИЗЯСНЯВА НЕЩАТА!!! ИДАТ ИЗБОРИИИИИИИИИИ.....

25

Анонимен

преди 11 години

здравеопазването гълта най-голям ресурс без резултат - болните стават все повече, което май е и целта на самото здравеопазване - да увличава клиентите си, звучи логично икономически, ако всички изведнъж станат здрави и ниокга не се разболяват (което и трябва да е истинската цел на здравните системи), какво ще правят лекари дали по 10 години за образованието си

24

Анонимен

преди 11 години

със замразени заплати, изяден резерв и нов заем и аз мога да съм ви финансов министър!

23

До многознайковците-

преди 11 години

Абе хора,вие сте много заблудени относно дянкофф.Не разбирате ли,че това Квазимодо вредно е изпратено в БГ с мисия да ни унищожи и го прави чудесно.Ония от Световната банка ще го издигнат *** за заслуги като се върне там.Гнусно,гадно създание,гробар на бедна България.Сега не се краде ли,ха,ха,ха!!!Наивници мили,вервайте му и на този, и на всички некадърници в правителството!И на края- за сведение ,не съм комунист ,а напротив,но виждам реалността,водевилът в който сме въвлечени.

22

Анонимен

преди 11 години

Токущо по радиото разбрах за тази конференция-среща, данните и фактите са наистина ужасяващи и тревожни. По всички показатели сме последни в Европа, но между нас и предпоследния има огромен ресурсен дефицит, демек сигурно сме последни и в Африка...

21

Обикновен Българин

преди 11 години

ДЯНКОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ГЕНОЦИД СПРЯМО НАРОДА НИ.НАРОД КОЙТО НЕ ГО УВАЖАВА И НАРОД КОЙТО ТОЙ НЕ УВАЖАВА.ДАНО СЛЕД ГРОБ СЕ НАМЕРЯТ ДОСТОЙНИ УПРАВЛЕНЦИ ЗА ДА МУ ПОТЪРСЯТ СМЕТКА...И НЕ СА МО НА НЕГО, А И НА ОСТАНАЛИТЕ ГЕРБАВИ НАГЛЕЦИ.

20

хаха

преди 11 години

До IQ146Хубав виц,хаха!!!

19

Анонимен

преди 11 години

До Анонименти по-добре хвани граматика по български език и после коментирай политика, здравеопазване и така нататък!

18

Анонимен

преди 11 години

Ами и на мен да ми спрът милиарди и да няма от каде да крада и аз ще кажа че е вреден.

17

Анонимен

преди 11 години

И що е вреден щото им спря точенето на милиони всеки знае докторите по колко хиляди вземат на месец и карат последни модели на коли.

16

Анонимен

преди 11 години

Този цвръкльо отдавна трябваше да бъде изритан, но народа спи.

15

Анонимен

преди 11 години

2 оттам колко от фискалния резерв и каде са ???Хехех маи е нужно съд за народните изедници:)

14

не син

преди 11 години

Това рекетьорско съсловие си измисля милиони и враг,който им пречи да ги " усвоят " !

13

Анонимен

преди 11 години

Дреме му на Дянков, още повече че съдията ще се избира на сляпо то май държавата върви на сляпо тия се разтревожили за дреболии.