12

Патриот

преди 11 години

оста на сатанинското зло пиндостан-нов пакистан и исраел!

11

Анонимен

преди 11 години

Някой трябва да спре тези изчадия!!!!!!

10

ПорЦелан

преди 11 години

ЦАХАЛ ще спре конфликта! :)

9

АМАН

преди 11 години

Да изпратиме и нашите *** в палестина малко на Екскурзия... там им е мястото... Палестина е ГЕТО

8

Анонимен

преди 11 години

Само дето първо се прицелват в чуждестранните медий ,а после ще почнат геноцида.Някак света се изкриви на лоши -еврейослушни и обективни които им се запушва устата.

7

Роската

преди 11 години

Абе няма ли кой да ги премахте тези евреи. И без това държават им е 100км на 100 км...

6

правото на първи ядр

преди 11 години

Израел е най-голямата опасност за световния мир! Израел притежава атомни оръжия, на борда на произведени в Германия подводни лодки, които никой не контролира. Израел си запазва правото на първи ядрен удар срещу Иран, с което може да унищожи от лицето на земята цялата персийска нация и персийска култура. Ако ние сътрудничим с Израел, автоматично ще станем мишена за терористични актове.

5

служили във вермахта

преди 11 години

Според американския историк Bryan Rigg, около 150 000 (сто и петдесет хиляди) евреи са служили във вермахта по време на Втората световна война.

4

доказани терористи

преди 11 години

Аз не съм срещу евреите! Живея, работя и дружа с евреи. Моят баща е спасявал цели еврейски семейства от фашистката власт преди 9.Септември. Аз съм против сегашното правителство на Израел! Правителство от доказани терористи и убийци, желаещи не мир, а война!

3

Aligudri

преди 11 години

На евреите им стана навик да бомбардират цивилни то не бяха болници , не бяха училища , плажове , а сега ги мятат дето им падне. Защо това се случва след преизбирането на ОБАМА ?? И ТОВА ЛИ Е съвпадаение .../??

2

ттт

преди 11 години

До 20 години кризата между палестинци и евреи ще бъде решена. Не знам обаче как. Важно е Китай кои ще сметне, че са му по-полезни.

1

Анонимен

преди 11 години

а бе вие не ги знаете какви *** смръдливи са тия палестинци бе .. пффффф за тях кръвосмешенията са нещо съвсем нормално , баща да спи с дъщеря си и да му ражда деца . те затова половината там са ненормални