158

Велес

преди 11 години

"Българите - по-стиснати за Коледа и Нова Година"Неее... не по-стиснати,по-безпарични...Ама то говедата платени журналисти това заглавие по ги устройва...Както и *** наречена ГЕРБ!!!!!

157

Анонимен

преди 11 години

БългарияГОЛЯМАТА ИЗМАМА Джакпотът: Ще падне на 22 ноември, който не вярва ХВАЩАМЕ БАС за 100 лвvarna-sport 12.11.2012 15:00Голямата измама Джакпотът: Ще падне на 22 ноември, който не вярва ХВАЩАМЕ БАС за 100 лв. Защо на 22 ли? Защототака е наредил. Трябва да се съберат мангизи за бъдещи плащания. 9-те милиона до 22 ноември (четвъртък) ще набъбнат до 12 млн. Половината отиват в Спротният тотализатор, другата половина в държавата. 6 милиона са си 6 милиона, обърнете ги в 20-левки и ще разберете колко гласове са за изборите през лятото на 2013.Пак ще измислят някой град като Кубрат и никой няма да разбере кой е милионерът, защото такъв няма да има.Който не вярва на конспирацията хващаме бас за 100 лв, че Джакпотът ще падне на 22 ноември.Виждате голямата измама Джакпотът. Рибите чакат милиони, а Геноцида ще пусне милионите на 22 ноември, но не в народните джобове, а в своя собствен - държавния. Добрата новина е, че след 262 дни мутрата пада от власт.

156

26694

преди 11 години

ТИЧАЙ до БАНКАТА, ако имаш влогове, защото партия ГРОБ прие: Удържаме данъка и върху авансово изплатени лихвиvarna-sport 15.11.2012 09:17Тичайте до банката, ако имате влогове, защото партия ГРОБ прие: Банките удържат данъка и върху авансово изплатени лихви. Имате няколко дни докато законът излезе в Държавен вестник за да влезе в сила. Тоест дори падежът ви да изтича през 2013, новоприетият вчера законще ви отнеме 10% от лихвата, защото партия ГРОБ гласува допълнително прилагането на данъка върху лихвите, който вече важи и за авансово изплатени лихви през 2012 година по депозити, чийто падеж изтича през 2013 г.В най-близката банка обясниха, че не знаят за гласуваната в парламента вчера промяна, но ще се съобразят с нея, защото законът си е закон.Банките не са готови с нови предложения за заобикаляне (спестяване) на новия десетък, но скоро щели да измислят алтернатива, въпреки че са изненадани от решението на парламента.Ще ви дадем пример! Ако имате в момента в банка депозит от 10 000 лв при средна годишна лихва от 7% печалбата за една година от влогът ви е 700 лв. Тоест, ако до няколко дни не отидете до банката да си вземете лихвата нищо, че изтича през 2013 законът на ГРОБ ще ви прибере 70 лв.Карикатура Христо КомарницкиИмате няколко дни да си изтеглите натрупаната лихва. Ако не го направите върху вас ще се стовари бухалката на партия ГРОБ.

155

Анонимен

преди 11 години

БългарияСбъдна се мечтата на ГЕНОЦИДА на БЪЛГАРИЯ: Бистрица e шампион на BG! 30 ПЛАТЕНИ *** бе агитката на клоуна!varna-sport 15.11.2012 22:02Голямата измама 20% по-малко пари за газ от Русия е в джоба на Геноцида на България Бойко Борисов, защото в 15 г договор България няма да получи нито лев за транзита на руския газ към Европа и по-страшното е, ченито парното нито каквото и да е свързано с газа от Русия няма да поевтинее за крайния български потребител като теб, който четеш тия редове. Пирът на Геноцида е двоен."Витоша" (Бистрица) стана шампион по футбол при ветераните. Финалът се игра в Стара Загора, а "Витоша" победи "Мастер" (Бургас) с 5:3. Премиерът Бойко Борисов бе подкререн от агитка от 30 платени мангара. Феновете на "Берое" отказаха да застанат зад клоуна. Геноцида вкара последното пето попадение за бистришките тигри. В *** на Борисов играха още бившият нападател на "Миньор", "Марек" и "Локо" (Сф) Ивайло Паргов, ексхалфът на "Марек" Анжело Кючуков, бившият национал Гошо Гинчев и други. За "Мастер" личеше присъствието на друг бивш национал - Радостин Кишишев, на Митко Трендафилов, Милен Георгиев, Антон Спасов, Пламен Крумов.Иво Паргов изведе "Витоша" напред, а Пламен Крумов изравни. В 33-ата минута Анжело Кючуков с удар от далечна дистанция даде ново предимство на "тигрите", а само две минути по-късно Паргов вкара и втория си гол в срещата за 3:1. Малко преди почивката Мирослав Косев намали на 2:3. Ивайло Паргов покачи на 4:2 за "Витоша", но Антон Спасов върна интригата 4:3. Минути преди края Бойко Борисов пропусна дузпа. След това обаче премиерът се реваншира и отбеляза за крайното 5:3. При гола обаче останаха съмнения за засада.След края на двубоя играчите на "Витоша" вдигнаха шампионската купа, а пред тях беше донесена и наградата - печено агне.Снимка в-к СегаТова е България днес - Измама всеки ден за умиращите от глад българи и печено агне всеки ден за Геноцида Борисов от село Бистрица.

154

Анонимен

преди 11 години

ЦИРК БЪЛГАРИЯ: Президентът наруши Конституцията, Джакпотът остава, Дянков: След 4 г ще сме по-богати от гърците....Цирк България забавлява умиращите от глад българи по класически начин. Президентът Мистър Бийн наруши Конституцията, Джакпотътостана, Дянков: След 4 години ще сме по-богати от гърците, където чиновник след голямото орязване взема 3000 евро.Мистър Бийн наруши няколко пъти Конституцията: първо - не спази азбучния ред при клетвата на съдиите, второ: заклеването става едновременно, трето: за нарушената Конституция трябва да се произнесат съдиите, които се заклеха, но не всичките. Ясно е, че Мистър Бийн изпълни заповед на капитана на бистришките тигри.Джакпотът остава. Още преди седмица ви казахме, че Капитанът на бистришките тигри е определил датата 22 ноември за падането на Джакпота. Целта е да се съберат повече пари, избори идват, трябва да се плаща. Още преди седмица обявихме, че хващаме бас за 100 лв, че Джакпотът ще падне на 22 ноември, който не вярва 100-те лева вече са 200! На бас?Световната банка предупреди България: След 10 г всеки 5-ти във вашата държава ще е ***. След 20 г населението което работи в България ще е с 40% по-малко от днешното.Час след това Пуделът Дянков стана за смях с изказването си: До 4 г ще сме по-богати от гърците, но не защото българите ще стават по-богати, а защото гърците щели да станат по-бедни. Страхотен цирков артист е този Дянков. Умните веднага го шамаросаха с цифри: Чиновник в Гърция взема 3000 евро и в момента, лекари и учители са с по 1500 евро, минималната пенсия е 772 лева, а средната пенсия над 1000 евро. Така, че не всички в Гърция са зле. Гърците са наясно, че не могат без пари от ЕС, но знаят също и че ЕС не може без тях и могат да си фалират още 10 години с 1000-3000 евро.В Италия национален вестник излезе днес със заглавие: Хитлеристка Германия ще ни учи на демокрация?Италианско списание пусна на първа страница снимка на Меркел с вдигната ръка като Хитлер.

153

СТИСНАТ

преди 11 години

Днес БГ ПО ПРОСТИ и ПО -НЕКАДЪРНИ С ИЗМИНАЛ ДЕН! ИЗМЕКЯРСКИ ТОАЛТЕН НАПЪН СТЕ ВИЕ!

152

Shark

преди 11 години

Ако ще и 20 месеца да важат намаленията, нищо няма да купя. Отивам за Нова година в Турция, това ще е. Не ми трябват измислените намаления на хипермаркетите, нито преопакавонати ем *** с изтекъл срок на годност. Ще си направя Коледа както подобава, с постни ястия и за Нова година - дим да ме няма.

151

Анонимен

преди 11 години

И това било правителство..ВИЖДАТ КАК МИЗЕРСТВАМЕ НО МАГИСТРАЛИ ТРЯБВА ДА ИМА ,КОНЦЕРТИ ТРЯБВА ДА ИМА .ВМЕСТО ДА ПОМОГНАТ НА РОДИНАТА СИ!НЯМАМ ДУМИ ..ГЕРБ НЕ СА БЪЛГАРИ В ТОВА СЕ УБЕДИХ..НЕ МОЖЕ ДА СА БЪЛГАРИ ОТКАЗВАМ ДА ПРИЕМА ..НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПОДОБНИ ЖИВОТНИ НЕПУКИСТИ ДА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДА НЕ ИМ ПУКА ,ЧЕ ВСЕКИ ДЕН УМИРАТ ХОРА ЗАРАДИ МИЗЕРИЯ,ЧЕ НЯМА КАКВО ДА ЯДАТ,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СИ КУПЯТ ЛЕКАРСТВА...ПРОСТО СЕ СРАМУВАТ ОТ ''ПРАВИТЕЛСТВОТО''-КРАДЛИВИ ***

150

Анонимен

преди 11 години

Не знаех, че днес е 17ти юни...Днес БГ,събудете се,Ноември е!

149

Анонимен

преди 11 години

Баба ти е стисната бе ***!Как хората ще са стиснати,след като ги нямат тези пари.АМА КАКВО ВИ ПУКА НА ВАС КРАДЕТЕ СИ МИЛИОНИТЕ И ВИЕ И БЛИЗКИТЕ ВИ СА ДОБРЕ НЕ МИЗЕРСТВАТ КАТО НАС!***.И ТУК ИСКАМ ДА КАЖА ,ЧЕ ГОВОРА ЗА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ-СТАНИШЕВ,ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ И ДРУГИТЕ ***/

148

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Голема криза пр - получаващи и ГЕРБ ейййййй- Банките набъбнаха с нови 7 милиарда влогове...- Хипермаркетите пращят по шевовете и правят по-голям оборот от всякога...- Бензинът скъп, но задръстванията са по-големи от преди...- Форумите пълни с хайлази - получаващи пари наготово...

147

Анонимен

преди 11 години

Една кутия сладки бяха лев е десет преди три години сега са 1,70..няма увеличение на доходи. Средна заплата 400 лева както преди 3 години само дето безработицата е по висока. Положението се влошава с всеки изминат ден.

146

Анонимен

преди 11 години

"стиснати" ще рече, че имат пари, но не искат да ги харчат. Не отговаря на реалността в България

145

Анонимен

преди 11 години

В момента нета се взривява от подигравка на гръцки студенти за българите и днешния живот в България. Гръцкият поглед за нас: Властта им набива заслепителни глупости в тъпите им кратуни и всеки с 300 евро се мисли за богат! Прочети:Гръцки младежи издигнаха на площад Синтагма в Атина плакат на който пишеше Тихо да не събудим българите и предизвикаха смях сънародниците си, протестиращи непрестанно вече няколко седмици срещу пагубните за тях управленски решения на правителството им, МВФ, Световната банка и други поучаващи ги европейски институции. Те привлякоха вниманието и на редица местни, и чуждестранни медии, като бяха запитани какво ги е накарало да се явят на протеста с подобен не традиционен плакат. От отговорите на гръцките младежи стана ясно, че те са студенти в България и от престоя си там недоумяват как може връстниците им да живеят по подобен начин и да приемат всичко което се случва с държавата им, и със самите тях с примирение, търпение и пиене:Ние съжаляваме българите, но мислим, че те сами са си виновни за положението до което са докарани. Смятаме, че нашите управници искат да ни докарат до тяхното положение, което ние няма да допуснем. Голяма част от тях са изключително прости, въпреки, че жените им са хубави и достъпни. Те всички са недоволни от живота които водят, но въпреки това не протестират, едно защото не могат ясно да си определят исканията, друго защото ги мързи, трето защото са свикнали винаги някой да им каже какво да правят, четвърто защото не вярват в самите себе си, а може би и осъзнават подсъзнателно, че не притежават умствените способности да променят нещо в собственото си бъдеще, че какво остава за бъдещето на цялата им красива, но изкорубена и ограбена държава. Нашите връстници там, са се отдали на кючеци, маанета, пиене, ***, наркотици и побоища. Тези които не споделят подобни възгледи за смисъла на живота, емигрират постоянно. Рядко можеш да срещенеш някой с който да говориш за нещо по-различно от новия му телефон, блузка, как е минал вчерашния купон и колко пиене се изпило. Българите приемат учението като време отдадено на купони и разврат, което се толерира от техните управници, много от които сами се ползват от сексуслугите предлагани в така нареченият студентски град.В редките случаи когато излязат на протест, то той не продължава повече от няколко часа преминаващи в празно блеене, а ако се случи и да го отразят някакви медии, то всички изпадат във възторг и смятат, че са постигнали голям успех. Не само това, но и ако самите те са забелязали че са снимани от медиите, бързат да се изфукат пред приятели и познати, да ги гледат довечера в новините, и сами бързат да се приберат за да се насладят на собственото си медиино величие и потресающи протестни действия, явно според тях в това се състои същността на протеста. Тяхната простотия не спира до тук. Техните управляващи им набиват в главите, че трябва в името на собственото им бъдеще и бъдещето на държавата им да работят за 100-200-300 евро, което ги правило конкурентно способни на световния пазар на труда и привличало неимоверни инвестиции в страната. Колкото и невероятно да е това не предизвиква никакви реакции у населението освен, търпеливото полагане на робски труд и изпиване на неимоверни количества алкохол затъмняващи мисленето. Направо уникално е, какво щастие изпитват българите ако получават заплата от 300 евро. Тогава те смятат себе си за богати и се издигат в очите на околните, като си купят някоя нова маркова дрешка или друг аксесоар.Те не могат да осъзнаят, че бъдещето както на тях, така и на държавата им зависи основно от степента на познанията и уменията им и то актуални за съвременното развитие на науката и техниката, а не просто някакви знания за историята на науките. В същото време, докато управляващите им набиват подобни заслепителни глупости в тъпите им кратуни, самите управници получават заплати минимум от 3000 евро, участвайки в различни комисии, управителни съвети, отговорни постове и др. длъжности, които те самите са създали за себе си. Не само това, но те са уредили и бъдещето си, като са си гарантирали огромни пенсии в сравнение със средните пенсии на останалото робско население. Българите все още са роби, но явно не го осъзнават и така се чувстват добре. По техните телевизии почти не се излъчват репортажи за ставащото в нашата държава, а и по света. Затова Тихо да не събудим българите.

144

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Гладни ли сте дрОгари... - нямате оросяване на мозъчните клетки... - то не, че някога сте имали...

143

брикета

преди 11 години

Гладен съм ва!!!

142

179

преди 11 години

Има пазар, бе гербич. Във фалирала България няма потребление и веригите се чудят как да разбутат малко стока. Чети статията - "Заради свитото потребление търговците..." А за Миро Мазния ... този е завършен мошеник !

141

mhmh

преди 11 години

де да беше 17 юни...

140

155

преди 11 години

Странджа, "Малчик" ?!?!?! С това ли сменихте "другарю" в ГЕРБ, като станахте "антикомунисти" :) Вашия лидер не беше ли мутра и охранител на червения диктатор Тошо Живков? Не са ли половината от ГЕРБ диви ***??? Кажи ми?????А за ***... Естествено, че Путин кляка на ЕК. Ти какво мислиш, че Боко го е заплашил с Дянков и той е смъкнал цената :) А и както ти писаха, свалят цената на газта, но ни прецакват по Южен поток. Това е системата !

139

Анонимен

преди 11 години

ДOЛУ ДРУГАРЧЕТА БOKO, ЦЕЦO , ДЯHKO MУТРО-КОМУНИСТИ. ДOЛУ ГЕРБ АЙДУЦИ КОИТО ОГРАБИХА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА.