93

съмняващ се

преди 11 години

Ако доживеем , ще видим !

92

Анонимен

преди 11 години

Абе вие наистина ли вярвате че сметките за парното ще поивтинеят с 5, 10, 15 %? Кога се е случвало такова нещо в цялата ни демократична история? Газа може и да поивтинее, но парното - никога.

91

проститутка-дилър

преди 11 години

И ние сме зад Герб!

90

Полицай

преди 11 години

И цялата полиция сме зад ГЕРБ !

89

Нютон

преди 11 години

Всяко тяло запазва състоянието си на покой или на равномерно и праволинейно движение дотогава, докато външна сила не го изведе от това състояние.

88

IQ146

преди 11 години

До .Газът ща поеВтинее, когато измрат *** като теб!!!

87

Нютон

преди 11 години

Всяко действие има равно по сила и обратно по посока противодействие,този закон е в сила и за елементарните човешки взаимоотношения и за бизнеса

86

.

преди 11 години

За бъдещето на страната ни има само един път и то е физическо унищожение на мафията!Едва след това може да има съд и присъди!

85

Кавър

преди 11 години

Всичко ще намалее така, че да си остане същото !

84

IQ146

преди 11 години

Обръщам внимание на НЕГРАМОТНИТЕ журналисти, които не умеят даже и ДА СЛУШАТ. Буквално Гогов каза: "Ако цената на газа се намали с 10%, това води до намаление на парното със 7%". А аз добавям, защото *** не владеят и елементарното просто тройно правило, че ако намалението на газа е 22%, парното би трябвало да се намали с 15,4%. Нека са 15%. Ако има съображения за покриване на загуби, може и да поевтинее с по-малко. Но имайки предвид, че сме пред избори и Борисов ще иска максимално да осребри това постижение, батко ви с голямото IQ прогнозира 15% намаление цената на парното от Нова Година!Което предизборно деяние не омаловажава неоспоримия факт, че ЗА ПЪРВИ ПЪТ(за кой ли път...) от 1989 г. насам, цена на енергоносител СЕ НАМАЛЯВА!!!Браво, Борисов!

83

Българи

преди 11 години

Аз страдам от излишни газове ! Ако желаете с/у скромно заплащане ще ви дам да ми ги дишате !!!

82

Анонимен

преди 11 години

До IQ146В момента метанът по метан станциите е 1.60-1.80,очаквам да стане 1.30-1.40.Това е реално намаление.Ако цената е повече от това значи са ни хвърлили прах в очите.В което не се и съмнявам с оглед предишните им постъпки..

81

IQ146

преди 11 години

Не мога да не отдам дължимото и на ПРЕСТЪПНИЦИТЕ,които направиха възможно това намаление-КРАДЦИТЕ от тройната коалиция.Които,начело с НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ,ГАЗОВИЯ И ЯДРЕН ПРЕСТЪПНИК Р. Овч.,вдигнаха(за да гепят комисионните от руснаците-та как стана Р.Овч. мултимилионер?)цената на газа от 170$/1000 до почти 600$/1000.Ако бяха осъществили плавен преход към пазарни цени,сега щеше да има НЕ НАМАЛЕНИЕ,а УВЕЛИЧЕНИЕ на цената от около 300$ до към 400$. И спестени МИЛИАРДИ за България!!! Диалектика...

80

.

преди 11 години

Газът ще поефтинее много единственно след смърта на мутрите!

79

Адвокат Узунов

преди 11 години

Аз и цялата адвокатска гилдия ще изберем отново партия ГЕРБ !!!

78

IQ146

преди 11 години

11% бяха поставени като условие, че ще подпишем за Южен Поток. Те НИКОГА не бяха калкулирани. Газпром беше обещал, че ще ги свали като сума при изравняване на сметките в края на годината! АКО ПОДПИШЕМ ЗА ПАТОКА!!!

77

...

преди 11 години

Реално за крайните потребители отстъпката ще е нищожна. Отново ни излъгаха.Сега ще разберем какво е популизъм. Жалко за всички българи, защото не заслужаваме такова отношение.

76

Анонимен

преди 11 години

От предното намаление не усетих нищо , а беше цели 11%сегашното приемам че е 20 % значи сега евентуално ми обещават около 7 % да ми падне топлото Не ми излиза сметката , макар че съм на централно ГАЗ изобщо не мога да усетя тези намаления И моля някои да излезе и да обясни защо ако цената е 400 $ , като мине през булгаргаз цената става 800$ за краиния потребител мога да покажа фактура на която си пише , че един кубик ми струва 1.21 лв с ДДС - които иска да смята

75

IQ146

преди 11 години

Чак дитирамби и ентусиазъм не трябва да има. Поне не към ценовите параметри на сделката... 20-25% в общи линии е МИНИМАЛНОТО, което можеше да се постигне при наличието на Южен Паток, ако преговарящите бяха технични и вещи в преговорите. Но какво да направим, когато техничните и вещи експерти във властта 2005 г. намалиха МНОГО ВЕЩО цената от 170$/1000 куб.м. до...близо 600$!!! Така че това, което постигна тоя екип е ЗАДОВОЛИТЕЛНО! СЕГА ТРЯБВА ДА СЕ НАСОЧИМ КЪМ БЪРЗА ДИВЕРСИФИКАЦИЯ и до 3-4 години да имаме достъп до терминал на Бяло Море. За втечнен газ. И тогава ще дойде КРАЯТ НА ДИКТАТА НА ГАЗПРОМ! И да не пропусна-лично БЛАГОДАРИМ на г-н Путин, че се държа цивилизовано и не извади газовата бухалка! Могло да се водят и цивилизовани преговори, а не само от позиция на силата! А също и от позиция на ОБЩИЯ, СЪВМЕСТЕН ИНТЕРЕС. Така че вчера беше един хубав ден за българо-руските икономически отношения. И за първи път от 1999 г. имаме що годе равноправни и взаимноизгодни отношения. И чия е отново заслугата? Вездесъщия Бойко Борисов. А ако цената на парното за ПЪРВИ ПЪТ от 1989 г. се НАМАЛИ и то с очакваните 15%, комай Конституционното мнозинство на Борисов следващите избори не му мърда!!

74

Анонимен

преди 11 години

До IQ146Иска ти се да е так,както и на мен всъщност но извади 11% от 20%,защото видиш ли те били предварително договорени и са действащи към момента-до 31.12.2012г.Остават ти едни миризливи 9%....които също ще изчезнат в небитието-ВЯРВАЙ МИ!