32

до40

преди 11 години

40 коя литература,кажи иначе си (вечен)лъжец.

31

до 38-превода

преди 11 години

Щом все още вътре в сърцето,еврейска душа милее,и от пред ми изтока - напредокото ми към Цион гледа.--Още не престана нашата надежда,надеждата е двехиляди годишна,да бъдем свободен народ в земята ни

30

do 39

преди 11 години

Смешен,чети си литературата си за конспирациите )).Като нямаш мозък вярвай им

29

за 35

преди 11 години

Пак ли вечните лъжи си пробутваш на фона на истинските СЕМИТИ палестинци обсадени ,убивани и тероризирани на собствената си земя от хазарски пришълци от Русия и Европа самообявили се за "Израел".Тяхната идеология е "Велик израел"и никога мир,иначе как ще се постигне,да откраднеш толкова земя и етнически прочистиш ИСТИНСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ.

28

Israel

преди 11 години

Кол од ба левав пенима -нефеш йеуди омияулефаатей мизрах-кадимааин ле цийон цофия.Од ло авда тикватенуа тиква бат шнот алпайим:лийот ам хофши бе арцейну -Ерец, Цийон Йерушалаим

27

Israel

преди 11 години

Аман от плиткоумни коментаторчета.Дето си мислят за познавачи на световната политика.*** без пари))

26

421

преди 11 години

мръсен чифутен !Адолф много малко ,трябваше повече ... !!!

25

до 30

преди 11 години

Не се опитвай със злобни клевети и нечовешка омраза срещу Германия да отклониш разговора за ционистка агресия в концлагера Газа,Палестина.

24

не на агресията

преди 11 години

Мongoweiss съобщава за международни мирни протести срещу ционистката агресия в Газа(Палестина).Египет е отзовал посланика си от израел в знак на протест.ЕС е одобрил финансов пакет/помощ за Египет от 6.4 милиарда долара,заслужава си да се вмъкне.

23

истината

преди 11 години

Постът 24 не е мой.Относно жертвите във ВСВ никъде не споменавам, че това са само руски жертви.Постът ми е насочен изцяло за несъществуването на Холокоста, такъв какъвто го описват евреите.И по точно за техните действия в момента спрямо палестинците.

22

Анонимен

преди 11 години

Някакъв пък спами за ВСВ... от къде се пръквате такива ненормалници ....

21

до 22

преди 11 години

60 милиона каваш че е убил Сталин за 110 милионна Русия не е ли малко множко, на мен ми е чудно какво е ставало със пленените руски и немски воници.

20

Иво

преди 11 години

Всички сме жители на планетата и имаме еднакво право на нормален живот.СаЩ и евреите са злодеи

19

Анонимен

преди 11 години

Направо ми настръхва косата, като излезе инфото за резултатите от разследването на атентата в Бургас.........

18

истината

преди 11 години

По време на Втората св.война евреите плащат на Сталин за да победи Хитлер.Сталин страдайки от параноя че някой му готви заговор е убивал по цели девизии свои войници.След края на войната в която жертвите са 60млн. души от които военни са били 2 млн,Сталин продава оръжие на евреите за да си създадат своя държава, там където Бог им бил завещал-Палестина.Каква вина имат палестинците?И имало ли е изобщо Холокост, или сега евреите го провеждат в Палестина? Вижте това: vbox7/play:9df5e9be

17

Юсуф

преди 11 години

Газа е концентрационен лагер.Ограден, изолиран и това пред очите на цял свят.Къде им е демокрацията на ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА ? Най сетне трябва да се реши въпроса за Палестинска държава.САЩ и евреите създават кофликтите по целия свят.Дано бог ги накаже.

16

Анонимен

преди 11 години

*** това е систематичен терористичен геноцид над една нация, не е война. Война е ако са на наравно и другата страна също има шансове за ответен удар... Какви шансове имат цивилни ?

15

Анонимен

преди 11 години

11 месечният син на ББС кореспондентът в Газа Жихат Маршави беше убит при попадение на израелска ракета в домът му. При попадението бебето е изгоряло живо... Ето снимка, НЕ Я ТРИЙТЕ , АКО СТЕ ИСТНИСКА И ПОЧТЕННА МЕДИЯ, НЕ НАРУШАВА ПРАВИЛАТА ПО НИКАКЪВ НАЧИН: https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/558834_10151238259969411_1802453932_n.jpg

14

Анонимен

преди 11 години

Асад да не си изстреля ракетите че над системата железен купол ще се посипят куп болести, някой се мъчи май да запали религиозна война която да придърпа Иран някак си в конфликта.

13

молба

преди 11 години

Хора,молете се за нещастните обградени и беззащитни цивилни мъже,жени и деца на Палестина,Абас завърши речта си в ООН с молбата към света"Не позволявайте втора Накба"!