212

Анонимен

преди 11 години

Брееей пак имена ви се сменят. Тая практика я имаше по времето на Възродителния процес когато се смениха наименованията на десетки села.Сега по време на демокрацията вече и на градовеА защо не насела , квартали , улици...ХОРА...

211

Tina

преди 11 години

За да прекръстим Кърджали на Деловград, първо трябва да го изгубим.И ние ще го изгубим.Тогава ще разберат какво точно са означавали годините след 89-а.Тогава ще се прекръстят много.

210

Анонимен

преди 11 години

Глупостите на тариката Сидеров!Намери повод пак да изпълзи от нищото в което е изпаднал.С помощта на Доган,разбира се.Тия двамата си живеят в чудесна симбиоза,а тъпият им електорат ги е зяпнал във възторг,какви юначни битки водят водят помежду си.Кърджали е един красив,слънчев български град с вече преобладаващо турско население.Всички политици,включително и този *** допринесоха за това.Сега ако щете го кръстете Йерусалим -все тая.Това нищо няма да промени и тоя *** на снимката го знае.

209

Анонимен

преди 11 години

тоя пак изпращя

208

Анонимен

преди 11 години

Аз предлагам Кърджали да се преименува на Воленсидерово.

207

Анонимен

преди 11 години

Като начало великият патриот Сидеров да вземе да си смени фамилията ,която е турска,след него това да направи и оня от ВМРО -Каракачанов,която също е турска,после да предложат това направи и Плевнелиев,после има и един депутат от СДС-Гяуров и т.нататък.Горе долу половин България.И тогава да се смени и името на града

206

фреш

преди 11 години

отново възродителен процес? на нчкой му трябва да е мътна водата в българия, айде наслука )))))))))

205

Раковски

преди 11 години

Приема се безусловно ! Това да стане и навсякъде ,където още съществуват наименования на географски места и административни центрове на турски и други езици, различни от български

204

bobby

преди 11 години

смърт за турците

203

аз юриста

преди 11 години

още през 2000г. предложих да се приме закон с който да се премахнат турските имена наземеделските местности, гори и др. това произтича от суверенитета на държавата.Чуждиимена могат да носят само населени места и то на хора с освобожденчески заслуги за Бъл-гария.Да се приеме такъв закон, който да задължи обшинските съвети да приемат български имена.124 год. минаха, крайно време е, приемете закон.

202

Анонимен

преди 11 години

Предлагам Плевен да се преименува на Османпашево, в памет на доблестния генерал Осман Паша за самоотвержената му отбрана на града срещу руските окупатори.

201

аз юриста

преди 11 години

още през 2000 г. предложих да се приеме закон с който да се премахнат чуждите имена-турските на земеделски земи, гори и местноси в страната.Това произтича от суверенитета на държавата.Примете такъв закон,който да задължи общинските съвети да сменят турските имена.

200

аз предложих

преди 11 години

още през 2000 г. да се приеме закон с който всички земеделски местности, гори и др. да се наименоват с български имена.това призтича от суверенитета на държавата.Не може 124 г."след турско"в България да има турски имена на градове,села, земеделдси земи и горски ме-стности.Изключение правят имена на личности допринесли за свободата на България-Столетов, Тотлебен и др.

199

Анонимен

преди 11 години

Nujni sa novi nazionalisti i ve4e ima takiva-Ndp,Nfsb,te ste oberat nazionalisti4eskiq vot na izborite 2013

198

susipnik

преди 11 години

Siderov skapa i susipa sobstvenata si partiq,sega ste smenq imena-bolen mozuk,ako ima vuobste takuv

197

до 255

преди 11 години

То защото турците не са сменили всички гръцки и български имена в Туркестан. Не разбирам защо този град не е прекръстен след ОСВОБОЖДЕНИЕТО . Той носи името на османски пълководец Кърджа Али ?!

196

Киро

преди 11 години

Т'ва никога няма да стане,само се дига шум за да може мат'риала да не пита за Марковска и Чакъра :)

195

9667

преди 11 години

Хехехехе ... Българите само това умеят - да сменят имена!! А бе дангалози балкански, вие изобщо мислите ли да ставате народ като народ!? Ха!???

194

аз българина

преди 11 години

учил много, правен спецалист, още през 2000 г. предложих да се приеме закон с който всички земеделски земи, гори и местности да получат български имена.това произтича от суверенитета на държавата.не е никак логично 124 год. след турско горните да имат небългарски имена.чужди имена може да има заради заслуги към България-Столетов, Тотлебен и др.ДА се задължат със закон общинските съвети да сложат български имена.

193

Анонимен

преди 11 години

pravilno da se smeniat mnogo dobre prekrasno.