25

Анонимен

преди 11 години

И андроида има ограничения, едно от тях е изискването за да работи добре някоя програма, трябва да се инсталира на вътрешната памет, която е ограничена разбира се. А и в плей стора добрите програми не са безплатни естествено. Но така или иначе в над 50% от телефоните с ОС е инсталирана именно тази ос и тенденцията е за покачване на дела.

24

Анонимен

преди 11 години

Бих поправил колега по-долу....Samsung в никакъв случай не са основен играч в сферата на бялата техника! Там водещи са италиянците и северните народи.

23

chicago

преди 11 години

До 21 Ити приятелю си някой 15 -16 годишен,виж камерите и мониторите на големите тв,всичко е SONI.

22

Зомбита

преди 11 години

Съгласен съм,че еднакво са зомбирани и Apple-феновете и Apple-хейтърите.Даже напоследък вторите са доста по-зле.Всеки си има право на избор и въпрос на мение,но лошото е когато го налага върху това на останалите.Аз имам iMac и Windows based PC,ползвам iPhone,но харесвам самунг г3.Важното е да ти върши работа или пък да имаш възможности(винансови) само за дрънкулки. То за какви ли не глупави аксесоари се дават луди пари,а за телефон ли? всеки иска,но копува, който има - нали искахте капитализъм:)

21

милен

преди 11 години

Андроид е най добрия софтуер правен някога,вече каквото и да измислят не може да бъде по добро от Андроид .Apple е вече залязваща компания едно време беше хит ,но сега не е актуално.За качество на устройствата им няма спор яки са но този ограничен софтуер с тази *** iTunes е толкова тежка и ненужна.Всичко е направено да се смучат пари.

20

от 17

преди 11 години

И като казах Sony...това е пътятя, който очаква и Ябълката, ако не се осъзнаят скоро! Sony така се забатачи с телевизорите, че само този отрасъл почти успя да фалира компанията. И познайте каква им беше грешката - много по-високи цени на телевизорите за сметка на еквивалентно и дори по-лошо качество на продукта в сравнение с конкуренцията (главно Самсунг и Филипс). Конкурентите, особено холандците извадиха убийствени матрици...а Сони лежеше на стари лаври. Сега уволняват наред в Япония...

19

chicago

преди 11 години

До edin.Най вероятно си 15-16 годишен патриот.Бъркам ли ?Ако си по голям жалко за знанията ти.

18

от 17

преди 11 години

А, то имало още по-голяма...Епъл не може да се сравни само с оборота на корейците при мобилните телефони! Хората са ти казали, телефоните реално са най-евтината технология, която Samsung изнася на пазара. За тях е въпрос на чест да са първи във всяка област. Размазаха доста по-големите от Apple Sony, няма да имат проблем и с Ябълката. За високотехнологично оборудване да не говорим....там сумите не можем да си ги представим!

17

Анонимен

преди 11 години

До няколко години Епъл ще станат просто един от многото производители на телефони, защото моторът Джобс го няма вече.

16

Анонимен

преди 11 години

Такава глупсот скоро не бях чел!!! Ябълката да смени своята платформа с Android! Това знаеш ли какво ще означава?!?! Ще означава, че Епъл признават, че са *** и ще се влеят в голямото семейство на Андроид и просто ще правят телефони...В момента Samsung е водеща марка при тези телефони и с оглед на недоразумението Iphone 5, това ще се засили.

15

edin

преди 11 години

Ахаххахахаха ейпъл щял да купи самсунг........че и htc......виждам пък ти колко разбирач си, ей големите сте ми сладури с тоя ейпъл.Толкова сте наивни и заблудени, че няма на къде :):):) Значи мойто момче, само да ти кажа че ,самсунг е най-ГОЛЕМИЯ прозводител на електроника в света, като флаш памети,твърди дискове,цифрови дисплей,двд и блу-рей плеъри,камери,фотоапарати,телевизори,климатици,прахосмукачки,пералнии и още мн други.През 2007 стана най-големият прозивдодител на телефони....

14

mindo

преди 11 години

Трудна работа епъл да купи дори само самсунг... Ако можеха само... Сятай да купиш конкурента си, който продава 4 пъти повече от теб... Само телефоните... А Самсунг продават доста неща, включително и индустриално оборудване.

13

макс. 10 процента

преди 11 години

Епъл са големият губещ на бъдещето. Ще се сринат стремглаво и ще заемат традициония за тях дял от под 10 процента :) Така се случи при настолните компове, така ще стане и при смартфоните и таблетите.

12

10

преди 11 години

10, Епъл ще купи Самсунг, ама някой друг път. Кагато Епъл почне да произвежда кораби и престане да се занимава с надуване на борсови балони, може и да се случи :) Идея си нямаш колко голяма и силна е Самсунг.

11

Анонимен

преди 11 години

ако Apple реши да си смени платформата с Android какви ще започнете да ги бълвате"Това ако се случи, ще докаже, че андроид е по добрата платформа, нещо в което ви убеждаваме епъл тиквочите от години насам, а вие лаете ли лаете.Та не се чуди ние какви ще ги бълваме, а мисли вие какво бихте бълвали, както си го направил в поста си.

10

Анонимен

преди 11 години

До 10Друг разбирач...Епъл никога няма да замение iOS с Андроид.И това, че може да ги купи двете компании не прави ябълката по-стойностен конкурент, нито пък двете компании са за продан.

9

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 8Да, хайде познатите позиции за всичко антиамериканско :)Само, където Apple може да купи и Samsung и HTC взети заедно, но пак американците са виновни :)Да видим, ако Apple реши да си смени платформата с Android какви ще започнете да ги бълвате...много ми е интересно :)Вие Apple хейтърите сте по-зомбирани и от Apple Маниаците.

8

Анонимен

преди 11 години

Apple им е ясно, че само лаят и не могат да хапят, сключват премирие иначе ще ядат бахура на HTC

7

Анонимен

преди 11 години

"А и...не си мислете, че от Samsung не им се иска да имат Маркетинга на Apple. "Никоя корейска китайска и т.н. фирма не иска да има маркетинга на американска фирма, защото нямат американския манталитет. Всички знаем за какво говоря.

6

Анонимен

преди 11 години

Хаха, пак започнаха големите разбирачи да погребват Apple и да се изказват за световния бизнес :)Разберете, тези компании не правят телефони, те правят пари.Така че..който, както може ги прави.А и...не си мислете, че от Samsung не им се иска да имат Маркетинга на Apple.