198

Анонимен

преди 11 години

Правителството на Бойко Борисов превърна България в пример за справяне с икономическата криза.Това обяви председателят на групата на ЕНП в Европарламента Джоузеф Дол. Ръководството на европейската десница обяви мощна подкрепа за управлението на ГЕРБ ден след като приключи конгреса й в Букурещ. "Аз съм възхитен от стабилното и далновидно правителство, което има България и което е способно да взема правилните решения в трудната ситуация на икономическа и финансова криза, обяви шефът на ЕНП Вилфрид Мартенс. Той е категоричен, че през последните три години, откакто кабинетът Борисов е на власт, България се е върнала на заслуженото си място в европейското семейство и се е доказала като надежден партньор. Мартенс похвали правителството и за провеждането на реформите и ги нарече впечатляващи.В същото време спазва стриктно правилата за финансова дисциплина и задържа ниски нивата на дълг, отчита шефът на ЕНП. Той съобщи и че предстои среща между него и Борисов скоро в София, на която ще го поздрави отново от името на ЕНП. "Правителството на ГЕРБ не се поддаде на популистките призиви на социалистите, които дърпат България назадказа още Дол, като изрази надежда, че българите отново ще гласуват за ГЕРБ.

197

9689

преди 11 години

Разкопките край Свещари се финансират от частна фирма,така че изтупването и хвалбите на мутрата и тук са излишни.Но какво да правим-идват избори.ШУТ!

196

юрист

преди 11 години

Най-големите *** бяха избраните от тройната ламя и Гоце-доносника. След тях който и да е ще изглежда като пионерче. Помислете си само 83 убийци е помилвал Ангел Марин и Гоце- трипера-ловеца, за пари. Каквото и да кажеш все ще е малко.

195

Батман

преди 11 години

е като и е гнила работата и дай да се върне да си е съдийка пак.. значи така ако си подкупен не може да си съдия в КС само заместник председател във ВАС .. ахахах боже опази. Тоя пожарникар е тотално сбъркан човек.. Вчера чета,че затваряли Рожен заради 250 000 лева.. То човек без грам акъл и никакво образование, не може да оцени нито образованието нито науката.. АКо всички хора бяха с интеректа на Борисов още щяхме да сме в каменната ера и да се катерим по дърветата

194

arhar

преди 11 години

След като ЕК неколкократно ни препоръчва да се въведе електронното гласуване при заседанията на ВСС , не разбирам тогава защо Л. Груев / бивш съветник на Гоце / и хората от ' квотата ' на Гоце се опитват да изкривяват нещата , като ни втълпяват, че по този начин имало непрозрачност при избора на нов Главен прокурор ?!Н. Пр. Дж. Уорлик многократно говореше за върховенство на закона и щом от ЕК са ЗА електронното гласуване при заседанията на ВСС , значи това е правилният избор !А Костов ЗА върховенството на закона ли е или е от ' квотата ' на Гоце ?Освен това в един от негативните доклади на ЕК Л. Груев беше споменат няколко пъти като един от виновниците за неефективната им съдебна система . А той през това време се покри в Кремъл, за да избегне критиките и неудобните въпроси .Ако Л. Груев беше човек с морал, трябваше отдавна да е напуснал съдебната система, задето е споменат поименно от ЕК в негативния доклад !Учудващо е и това, че ' Капитал ' и ' Медиапул ' мълчат по този неудобен въпрос !?

193

Анонимен

преди 11 години

На 7 ноември 2012 г. тръгва ново кърваво писмо, адресирано до Цветан Цветанов и до и.д. главен прокурор Б. Найденов. След като ни респектира с латински, този път упражнението е на тема Конституция. Позовавайки се на принципите на правовата държава, която брани честта и достойноството на гражданите, Марковска иска МВР и Прокуратурата за издирят автора на сигнала срещу нея. Правният резил в това писмо е много по-страшен от задявката с латинския. Точно принципите на правовата държава и чл.6 от Конституцията повеляват, че всички са равни пред закона и не допускат привилегии, базирани на лично и обществено положение. Затова, ако се чувства обругана, Марковска, както всеки друг, може да подаде частна тъжба, да плати дължимите държавни такси и да чака справедливост от съда. Противоконституционно е да се впрягат МВР и Прокуратурата, които ние издържаме за безплатни лични услуги. Противоконституционна е и целта на това занимание сплашване на медиите, чиито публикации са визирани в сигнала. Показателно е, че МВР заяви готовност да издири автора на сигнала, но няма да разследва изложените в него факти. Спонтанната употреба на Конституцията в личен интерес е заплаха за конституционализма в България.

192

Анонимен

преди 11 години

В първото писмо, адресирано до агенция Фокус, конституционната съдийка впечатлява с исторически знания и лингвистична дарба. Според нея: От библейски времена и до ден днешен е валидна максимата, надживяла времето: Datum mia faktum dare via us.. Този набор от букви сащиса опитни филолози. След разшифроването му те допуснаха, че Марковска е опитала да цитира популярната латинска сентенция: Da mihi faktum, dabo tibi ius (Дай ми фактите, аз ще ти дам правото). Едва ли има по-ярък символ за кухо претенциозно невежество от това непринудено епистоларно самоизобличение.

191

Инспектор Дюдю

преди 11 години

Този *** на снимката дето държи лупата, непременно на изхода на музея трябва основно да се преджоби. На крадлива мутра - никакво доверие! Със сигурност е свил някой и друг експонат.

190

Селски глупак

преди 11 години

"Създаде огромен шум"....казва нашия водач по отношение на Марковска.С други думи няма значение ,че си корумпирана / та и ние сме такива/ но се разчу и на Запад. Ето това е мисленето на нашите "водачи"......За тях ние " селските *** съществуваме, само за да ги избираме и ако не беше ЕС, несъмнено щяха да се отнасят с нас още по-зле. За тях държавата е пица която трябва да бъде изядена, а от трохите на тази пица,ще се облажат селските ***, стига да не им приседне,защото,много ядат......

189

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

ВРЕМЕ ТИ Е И НА ТЕБ ДА СЕ ОТТЕГЛИШ МУТРО ДОЛНА!

188

Анонимен

преди 11 години

10% от казаното за нея да е вярно то тя трябва незабавно да се оттегли.Борисов усети,че работата стана дебела и това ще повлияе на рейтинга му,затова сега се прави на дръж ми шапката.Техния човек бил Наско,както приятелски го нарича Цветанов.Той Наско бил чист или поне за него няма толкова доказателства.

187

LaRi

преди 11 години

Много Калинки, много нещо в тва чудо ГРОБ, бря!

186

мастика

преди 11 години

а ти Тиквоний Великии, жрецо на Хелоуин, защо не се оттеглиш. И около теб е същого - Бири, Вучки.

185

КЪШ,КЪШ,КЪШ БОКО

преди 11 години

А НИЕ НЕ ТЕ МОЛИМ, А НАСТОЯВАМЕ ДА СПАЗВАШ КОНСТИТУЦИЯТА И ДА СПРЕШ ТИ И ЦЕЦО ***, И.Д. МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ДА СЕ БЪРКАТЕ В РАБОТАТА НА НЕЗАВИСИМАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА. СБЪРКАНА ДЪРЖАВА, СБЪРКАН НАРОД, СБЪРКАНО НАГЛО И ТЪПО УПРАВЛЕНИЕ НА МУТРИТЕ.

184

над 1000000 лв

преди 11 години

Този молещият, мутроизглеждащ индивид на снимката не беше ли осъден за убийство от Европейския съд за правата на човека?Заради неговите престъпни действия мат'рияла трябва да пости и да стяга непосилно колана за да изплати над 1000000 лв.О господе, спиш ли и не виждаш ли, що се твори от слугите на лукавия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

183

Е га ти държавата

преди 11 години

Първо ГЕРБ подкрепя избора на Марковска, после Бойко я моли да се оттегли- изобщо аматьорски политически цирк! Ама не е смешно, а трагично да ни управляват такива *** вече повече от 3 години- "резултатите" са навсякъде около нас- скъпа електроенергия, повишаващи се цени, увеличаване на безработицата, ниски заплати и пенсии, корупция ...

182

arhar

преди 11 години

Абе избора си е баш на тиквата, ама нейсе. Калинки, калинки, калинки безброй и всеки ден. За сега кво каже той в тоя Тиквостан това става. Той избира съдии на секъде и вся власт бокум. За това до неколко месеца ще си сърба тва де е надробил. По некъдърно и нагло правителство не сме имале от Аспарух до ден днешен. Скоро ще му се пеее И ДИМ ДА ТЕ НЯМА

181

arhar

преди 11 години

Румен Петков, Л. Корнезов, К. Добрев, Ламбо, А. Гагаузов, Д. Дъбов, Масларова - това са все хора на Гоце от ДС, които подкрепиха Марковска и на практика изложиха БГ пред света .Л. Груев не беше ли и той бивш съветник на Гоце ? Няма ли да коментира избора на депутатите , близки до Гоце или той пак ще мълчи ?Както се казваше - каквото повикало, такова се и обадило ...

180

Анонимен

преди 11 години

Нищо лично!... Като християнин желая на г-н Борисов да е жив и здрав много години. Но като българин му пожелавам да е много далеч от политическия живот в Родината. А като самостоятелен човек ще кажа, че когато свърши житейският му път(дай, Боже, когато му е времето), екип учени ще изследват мозъка му, както на снимката по-горе. Ще го държат между палеца и показалеца (мозъка) и ще се пулят през някаква супер силна лупа, чудейки се как толкова едър човек има мозък, по-малък от на калинка.

179

Анонимен

преди 11 години

hubavoto na Borisov 4e uspia da ni dokaje kakv elosoto na Borisov e 4e prodaljava da go pravi