87

123

преди 11 години

До 102 - Жената трябва да ражда така както природата е решила, че трябва да се ражда, без значение как ще го "издриска" детето. Като нещеш да те боли пак има упойки.

86

Анонимен

преди 11 години

102 - Да раждаш със секцио само заради собственото ти удобство е също толкова противно (и тъпо) колкото да раждаш у дома си.Цезаровото сечение е неестествен процес.

85

Анонимен

преди 11 години

Проклети хипита - не искат да се ваксинират, не искат да раждат в болница... Ами като не искате, после да не плачете!

84

БЕРКЕНБАУ

преди 11 години

НЯМА ЛОШО ДЕЦИГАН ЕКАРАЙ

83

Анонимен

преди 11 години

Имам приятелка акушерка, която по нейно настояване ми мереше кръвното всеки ден докато бях бременна. Аз се чувствах добре и не мислех, че е нужно, но да не я разстройвам минавах през тях. Две седмици преди термин ми измери кръвно с горна граница 200, долната не помня. Чувствах се перфектно, а тя се притесни, изтича до една съседка да вземе друг апарат и ... пак 200. Закараха ме в болница, сложиха ме на системи и по спешност извадиха бебето със секцио.Ако не беше бързата намеса на лекарите ...

82

do 93

преди 11 години

От колко дълго разбирам ти едва ли ще знаеш;) пък и защо да знаеш?! Кой убеждавам тук, че да се налага да ми вярва?! Позиция и убеждение са думи с две различни значения. Вместо сега да ги търсиш в гугъл купи си речник :) Неграмотен към неграмотен не се обръща :Д Успяваш ли да преброиш местата, на които трябва да сложиш запетая ?:)

81

ku4eto

преди 11 години

страхувала се е да не и го откраднат в болницата В ЛОВЕЧ,едно време така са откраднали моята близначка и са казали на родителите ми че е мъртва,...............сега я открих ,но са и сменили годината на раждане и тя не ми вярва....ПРИЛИКАТА НИЩО НЕ ЗНАЧЕЛА А НЕ ИСКА ДНК

80

Rudolf Hess

преди 11 години

Vav vseki edin moment kogato se setia yaciganite me yaboliava glavata.Ri6ti6 6te napravi edna demonstracia pred kirche

79

123

преди 11 години

Цифром и словом - 4 (четири) години, ако е от толкова голямо значение за достоверността на информацията.

78

анонимен

преди 11 години

тва са всички тия *** хора, които изплякаха напоследък с естествените си потребности за живот. едно време е било така , щото са нямали друго. ще раждат с "дула" и кво ?! Колко по-велико е като е родено вкъщи? Ето затова се е случило. Много фалшиви дъновисти станахте.....неразбиращи и фанатизирани....

77

Manuelle

преди 11 години

И какво ако се наеме екип, за да асистира домашно раждане? Ами апаратура? Условия за операция, ако се наложи спешно? Анестезиолог, операционна? Веднъж да сме на позиция, различна от тази в Европа и БХК и да сме прави.

76

123

преди 11 години

До Анонимен - не разбирам демонстрацията на познанията ти по български фолклор какво общо имат със статията и въобще станало ли е ясно аз за какво говоря...ама хайде.

75

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно сигурно е, че никой няма да принуждава акушерки или лекари да асистират при домашни раждания. Но аз пък съм сигурна, че ще има достатъчно желаещи, дори очаквам да се появи конкуренция.

74

Анонимен

преди 11 години

До 123Ти очевидно си твърде краен, негативен и агресивен човек. В крайна сметка не си ли чувала, че каквото повикало, това се обадило?!

73

Анонимен

преди 11 години

Хайде бе сайта...кога ще публикувате снощната победа на Малкият брат Кличко срещу полският гигант 202 сантиметровият Вах дето му се заканваше да му отнеме поясите??? Тоя поляк баси чугунената тиква дето има...не падна след толкова тежки удари добичето.Велики братя Кличко!Наздраве на всички техни привърженици!

72

МD

преди 11 години

Аз никога не бих поставила в услуга на разни майки - глезли медицинските си познания, за да раждат в къщи, защото ако нещо се обърка - отговорността ще е моя, а има ситуации в които всяка секунда е важна и всички ръце са важни. Но това лаиците няма как да го оценят, защото не са носили отговорност! Да не говорим, че Цв. Цв. ( в качеството си на главен гинеколог на републиката) дебне на всяка крачка за всяка грешчица на съсловието ни. Моля, обръщайте се към него за домашните си раждания!

71

Manuelle

преди 11 години

Никакво раждане вкъщи според мен. И не, едва ли е ***, по-скоро поредната беге мамма, нахъсана с лозунги за био живот, раждане вкъщи и тем подобни али-бали. На подобни патици им препоръчвам директно да ходят в гората, да си живеят био, да раждат както им се иска, само много ги моля да престанат да пишат по форуми и да се изказват публично. Нали сте много био, защо постоянно сте в медиите да промивате мозъци?!Може и да искат пари докторите, но ако дори за бъдещото ви дете ви се свиди...

70

123

преди 11 години

До Анонимен - Браво, ако щеш вярвай искрено се радвам за теб.

69

Анонимен

преди 11 години

Баба ми казваше : "Когато жена ражда е с единия крак в гроба. " Струваше ми се крайно ,но когато аз родих видях за какво става дума. Да рискуваш живота си и този на детето си е уникална глупост! Няма оправдание за такава постъпка!

68

123

преди 11 години

До 64 - в България никъде не се публикува официално и достоверно статистика като се започне от смърността на новородени и се стигне до коя фирма колко трактора е продала...