288

а

преди 11 години

Врачка ли си? Нещо ти се иска,ама не става. САЩ винаги са били най-силната държава и са такава. А ти си плямпай каквото искаш. Русия не ни трябва. Русия като си разпродаде петрола и газат остават на сухо,защото нямат конкурентна промишленост. Докато САЩ имат всичко и могат всичко! Дори браузърът ти е американски. Ако не са американците ще се бръснеш с бръснарски руски ножчета, а не със самобръсначки, ***.Ама ти на село си свикнал. Време беше да кажеш за Ванга.Редуваш го през 2 мнения.

287

Анонимен

преди 11 години

Ей,нагъл ***, защо не погледнеш бразура ти,чрез който пишеш, руски ли е, или американски?

286

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

Те твоите другари от СССР говореха същото,че САЩ щял да се разпадне в продължение на 80 години, пък СССР се разпадна :)) Цял свят е в добри отношения със САЩ- цивилизованите държави са партнъори със САЩ,само диктаторските държави си имат проблеми със САЩ. Геноцид извършваха твоите другари руснаците от СССР и останалите комунисти! Геноцид и днес извършват комунистите в Северна Корея!САЩ не разпалва конфликти и войни - какви войни и конфликти разпалиха тази или миналата година?

285

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

Не се ли усещаш колко си пародиен? Империята на злото е СССР и той се разпадна, въпреки че ,като теб, предвещаваше разпадането на САЩ в продължение на 80 години :))

284

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

Много омраза,събрана в един жалък комунист, разчитащ да я предаде чрез омразен американски браузър :)) Колко жалка и смешна ситуация.

283

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

Психиатри,психиатриии! Успокой се,нагъл *** и погледни браузера ти дали е руски или американски,че ако не са американците няма да можеш да пишеш простотиите си! Нито българите мразят най-великата държава САЩ,нито света. САЩ има над 100 държави съюзници, това не значи омраза,а партнъорство. Всички цивилизовани държави са партнъори със САЩ,а не с Русия . Германия,Франция,Англия,Канада,Австралия и т.н. са партнъори със САЩ,а не с Русия! Сащ са най-развитата държава в света заедно с Япония!

282

Анонимен

преди 11 години

Разбира се,че е имало съветски военни бази в България.Дори е имало предложение България да стане 16-та Република на СССР.

281

А

преди 11 години

Наглият *** с големите букви само се "секне" в темата за САЩ, но защо не даде обяснение защо пише на Американски браузър? И защо ползва свободата на словото,която беше забранена в Русия 80 години, за да плюе по САЩ, които му дават това право?

280

Анонимен

преди 11 години

До До 346 да но никога не е имало съветски бази в България но американски има

279

До 346

преди 11 години

Благодарни сме на Русия. Но не сме благодарни от Съветското им робство!

278

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

Евреите са чудесни хора, каъв е този расизъм,каква е тази агресия,какво е това деллене. За другото- ти тая статистика на улицата в твоето село ли я направи? Каква е извадката ? Ти насериозно ли се приемаш с твоите смешни селски статистки с няколко селянина? Аз ти казвам факти и истина - България е член на ЕС и НАТО, партнъор на САЩ. Това са фактите,а не селската ти улица.Народът ни НЕ Е русофилски,а про-зжападно настроен. ти живееш в миналото. Ако беше русофилски, щеше само БСП да управлява

277

Анонимен

преди 11 години

До Ало с големите БУКВИ ало къде бяха тоя запад когато турцие клаха българи в априлскито въстание къде подкрепъха турците българите винаги ще са признателни на руския народ и винаги ще обичат руския народ

276

До 342

преди 11 години

Абе ти от коя провинция си ? И от кое село по-точно? Комунзимът вирее най-добре сред ниските слоеве на обществото и предимно селяните. Като чета на какъв диалект еслки пишеш, си перфектната жертва на комунистическата пропаганда.

275

До комуняга 342

преди 11 години

В коя война участваха тая или миналата година САЩ? В кой екоконфликт участваха САЩ? Що говориш неверни работи,а ***? Вися тук,защото тук НЕ СА ***, а България е партнър НЕ НА Северна Корея,не на Русия ,а на САЩ и ЕС, защото сме член на ЕС и НАТО и така ми харесва.

274

алоооооооо

преди 11 години

аве,чалгарчето с абстиненция,хората пишат по едно мнение и отиват за си гледат работата,а ти висиш тука като *** и крещиш сам на себе си-я се фани у работа нещо,а колко са демократични щатите,дето всяка година по една война си предизвикват и/или участвуват в нея,както и са в дъното на кризите,етноконфликтите и прочие,го знаят всички!И май от целия свят само ти обичаш американците.МИ ХОДИ ТАМ ВЕ,що висиш тук при ***,ето,аз си обичам РОДИНАТА НАЙ-МНОГО и си седя тук-АМА *** ТАМ НЕ ЩАТ!

273

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

Остави ме мен. Фактите са ,че българите са със САЩ и ЕС. България е член на ЕС и НАТО. А ти *** си в малцинството. Никой не се интересува от Русия. България е със запада и това са факти.Ще ти го повтарям колкото си сикам,защото е факт ,а твоето са измислици. Българите били с Русия,ама е точно обратното и фактите потвърждават моите думи.

272

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

Българите обичат демократичен САЩ и за това избират дясно правителство, затова България е в ЕС и НАТО, затова сме партнъор на САЩ,а не на Русия.Останалото са твои измислици, а не фактите! Ние демократите не мразим никой!Русия има своето място в света, но то не е в България. България е със запада. Това са фактите.Малцинството сте вие *** и с това поведение ще си останете малцинство,нищожно,както сте от 89-та насам. Хаха По целия свят сте малцинство :))Много хубаво,че България НЕ Е С РУСИЯ

271

до 331

преди 11 години

Пич/ка като пишеш с включен Caps Lock показваш само твоето безсилие. Но то явно от спаруженият ти пиянски мозък друго не може да се очаква

270

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

Аз не плюя по българското! Нито по руското- това,че са пияници,разпродаващи ресурсите си е световно -известно и не е плюене,а факт. Както чета ти плюеш по САЩ в тема за САЩ.Дали ти плащат от съветското посолство? Тоест руското? хаха :))

269

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

Как това е истината,като българите гласуват за дясна партия, България е партнъор на САЩ,а не на Русия. Стига си си измислял. Разбирам да се партнъори с Русия,ама ние сме на другия западен полюс. Така че повечето хора мислят като мен демократично и про-западно. А не като теб- агресивно и измислящ си, фактите те оброрват,***, колкот и да ме обиждаш в безсилието си.