167

Анонимен

преди 11 години

Хората са казали с чужда пита помен прави. Значи Борисов нито лично е направил нещо, нито пък е дал свои пари. Все други са свършили и двете. Парите са от данъците, а работата от работници. Борисов само реже ленти и обира чужди овации!

166

Анонимен

преди 11 години

Боко като дойде на власт се надявах поне да краде по-малко от предишните и да вкара някой от тях ефективно зад решетките. След три готини тиквенско управление стигнах до там да се сещам колко по-хубаво е било при Станишев, въпреки, че го ненавиждам. Бих гласувал за някой истински националист, ама и такива нямаме, България е обречена!

165

Мира

преди 11 години

Българите сте като пу**ите....вечно недоволни ! :)

164

дедо

преди 11 години

Тоз гавазин каквото и да прави си отива от политическата сцена.У наше село и прасетата вече не ручат тикви,а момите вече не берат гербери/били прости цветя/ Имаме един ***-*** лудия,та само той говори за бат*Бойко и неговата групировка ГЕРБ.Жените като го видят тоя го кълнят,а мъжете го попържат.За мен "ТИКВАТА" си е един селски бабаит и тарикат който ще свърши лошо.Айде деца,останете си със здраве и на изборите мислете.

163

ЕВАЛА

преди 11 години

Е тва е ....за първи път от 20 години се вижда, че някой върши работа за вечно мрънкащия и недоволен българин !!!!

162

Анонимен

преди 11 години

Като има 2,2 милиона пенсионери на 7 милиона откъде народа ще има пари за деца и т. н. то половината държава е пенсии значи другата половина деца трета половина *** е кой работи, а тоя си играе на асвалт за евреите ли го строи тоя асвалт те и маите строили ама народа изчезнал.

161

Анонимен

преди 11 години

Както е казал Наполеон (сякаш за наш Боко го е казал :)) : Глупакът има едно предимство пред умния човек - винаги е доволен от себе си.

160

Анонимен

преди 11 години

Оставете другото, вижте как се измята, както много пъти досега.Само преди 20 дни се аргументираха, че думичката ,,Белене'' трябва да отпадне от въпроса за референдум, защото било юридически неиздържано, а иначе - ,,разбира се, че ставало въпрос за Белене, за какво друго?'' Последното го говореха от Герб, поне Фидосището бе убедителна.Сега виждаме как най нахално Бойко казва - Белене, ама друг път!Парите дадени за пенсии направо му се свидят, защото няма да ги лапнат изпълнителите на проектите.

159

Анонимен

преди 11 години

До 180Искаш да кажеш че Боко е сметал толко много - ми нали ще му експлодира главата. 33 милиона по 4 по 12 ... я по добре да го сметнем за 6 години та да уцелим на боко сметките от над 2 милиарда. Няма какво да обясняваш че Тиквуна не е ***. Няма смисъл

158

Анонимен

преди 11 години

Още един мандат за Бойко и България ще има инфраструктура на европейско ниво, което ще е добра база за развитие на бизнес и покачване на доходите!

157

Анонимен

преди 11 години

За какво е тогава този референдум, щом тиквите и сащ са решили да строят в Козлодуй! Само че да кажат и на каква цена ще стане!

156

Анонимен

преди 11 години

178, ти кога за последен път си бил в западна Европа, че говориш, че нашите цени били равни с техните? Имотите ни са 2-3 пъти по евтини, услугите ни са 6-7 пъти по евтини, токът и горивото са ни с 10-30% по евтини и единствено храните и техниката в големите хипермаркети е горе долу на една и съща цена.Като цяло живота в България е с 60-70% по евтин от колкото в която и да е западна държава!

155

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 180Да, съгласен съм. Пръво обаче те за сега нямат 4 години мандат, а само една. И второ, искаш да кажеш, че държавата за 4 години не може да генерира 1.6 млрд лв, т.е по 33 млн на месец?

154

хихи

преди 11 години

До 176ми Боко не е учител по математика - той е пожарникар и научният му труд е по темата за шлауха

153

румен221

преди 11 години

БОКО, ИСТИНАТА, МИ Е ПО-СКЪПА!!!- До 2020г. Европа иска от нас 16% ЗЕЛЕН ток!!! - Дори сребролюбеца Касчие ще признае, че доклада за сигурността на правещите зелен ток АЕЦ в Европа се оказа гадост.., за ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ЛЪЖЦИ И КЮМУРДЖИЙСКИТЕ ПРОПАГАНДАТОРЧЕТА на кафявата енергия!!! - Но, защо се крие информацията за БЪЛГАРСКИТЕ РЕАКТОРИ:1. Защото 5 и 6-ти блокове са в "ТОП-10" на реакторите в Европа по ядрена безопасност и ЗАТОВА НИ СПИРАТ ПАРИТЕ ЗА ЯДРЕНА БЕЗОПАСНОСТ... ЗА КОЗЛОДУЙ!!!2. Защото 3 и 4-ти блокове н Козлодуй са в "ТОП-30" ПО БЕЗОПАСНОСТ...3. Защото дори и спрените 1 и 2-ри блокове в Козлодуй, са в "ТОП 50" ПО БЕЗОПАСНОСТ..4. Защото 1 и 2-ри блоковете в АЕЦ-Белене са НЕДОСТИЖИМО БЕЗОПАСНИ, прямо ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ РЕАКТОРИ В ЕВРОПА(Издържат на 9-та степен по Рехтер и удар на 400 тонен самолет)...!!!И най-важното:- СЕБЕСТОЙНОСТТА НА ТОКА, СРЕДНО ЗА 60 ГОДИНИ Е 1,21 евроцента = 2,42 стотинки а на фото-тока е 36 стотинки!!!Да можеш за 3 години да имаш нещо, което е НАЙ-ДОБРОТО В ЕВРОПА и... да спреш строежа му, за да му продаваш НАЙ-СКЪПИЯ възобтовяем ток в Европа... е:- ГАДОСТ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ПОДЛОСТ СПРЯМО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ...!!!

152

Анонимен

преди 11 години

176, това са 33 милиона на месец, но за един мандат от 4 години това са 1,6 милиарда лева! Пенсиите, като се увеличават, няма да се увеличават за един месец!

151

До 162

преди 11 години

не ББ смачка целия народ а не червените ***.Всички виждаме че където има далевера работи с тях.

150

Анонимен

преди 11 години

Човека си е прав най-зле ни е инфраструктурата, и от там идва и бизнеса,обаче не разбирам как цените в България са еднакви като в западна европа да не казвам и по високи а заплатите са 400 500 лева,

149

Любен Гоцев пред:

преди 11 години

Вестник "Време" (бр.123/2011 г)."Сбъркахме, че създадохме ГЕРБ през 2006 г. По голямата грешка от тази е, че овластихме тази партия, три години по късно. Надявам се, през 2013-та да поправим грешките си."

148

Анонимен

преди 11 години

"За пенсионера е много важно да му увеличим парите с 10 или 15 лева. Но имаме 2,2 милиона пенсионери. Тези пари, те почти няма да ги усетят и даже ще кажат - подиграват се с нас. В същото време това са над 2 милиарда лева"Не знам дали някой си е направил сметката, но ако извадим калкулатора и умножим 2 200 000 пенсионери по 15 лева се получава 33 000 000лв. Къде ги видя тези 2 милиарда лева???