43

...

преди 11 години

До ВОИти какво правиш тук тогава? обичаш да си малцинство ли

42

Анонимен

преди 11 години

да питам какво стана с онзи човек ,които през последните три години всеки ден по един-два пъти реже националния флаг във формата на ленти за поредното откриване на нещо важно само за него и свитата му....и няма ли да го задържат за 24 часа и него с закриване на сайта му

41

ВОИ

преди 11 години

Ей проста рая си бяхте и такива ще си останете булгури :)))) а сега дайте газ и псувайте и нареждайте всяка една новина и всяко едно изречение съдържащо сричките тур и циг ....!!!Чюкелеци :))))

40

Анонимен

преди 11 години

"Нацисти", "евреи", "роми".За нацисти и евреи съм съгласен - има такива думи.Но дума "роми" няма, и компютъра ми даже я отчита като грешка, т.е. като дума несъществуваща в българският.

39

ССС

преди 11 години

Гнусна полицейска държава работеща с парите на Българите за да ги унизява публично,това е България в момента!

38

анонимен

преди 11 години

***

37

Анонимен

преди 11 години

Точно така трябва да постъпва с тези които сеят омраза време е органите да вземат мерки срещу нацистчетата пишещи в този провокативен сайт срещу евреите и ромите , да ги тикнат за дълго в затвора и да ги спукат от бой

36

до 38

преди 11 години

на *** , да им ядеш оная работа и ти и сестра ти и *** ,да не си намерил компютъра до като ровиш по кофите , та вече пишеш и в интернет

35

Анонимен

преди 11 години

три години затвор да му дадат и друг път няма да пуска

34

...

преди 11 години

да ви кажа често, боят няма да оправи нещата. нека го приберат и повече хора да разберат за случилото се, дано така тези, които имат подобни намерения, разберат че ги чака наказание.

33

Анонимен

преди 11 години

Да му скъсат шортаците на тоя Бургазлия!Ей, аман от ***.

32

тцЪ

преди 11 години

Интересно. Само да попитам какво стана с трите ***, които се изгавриха с портретите на Левски, княз Борис и цар Симеон ?Какво стана с охранителя, който бе осъден, затова, че е попречил на един кирлив *** да се гаври с флага.Не защитавам този *** от статията, но си мисля, че сериозни мерки трябва да се вземат за ВСИЧКИ такива случаи.

31

@19

преди 11 години

ББ голем го вадеше, но е доста зависим заради миналото си.. и бързо му спадна..Наш си е проблема, че даваме шанс на компрометирани хайлази да ни определят бъдещето!

30

Анонимен

преди 11 години

а варненеца Мишо Парцала ? задържан ли е ?

29

Анонимен

преди 11 години

За съжаление не съм запомнил името на *** сайт.Беше преди около година.В един форум го открих.

28

Анонимен

преди 11 години

ami tos sait koka steko zatvorit fseki den rasi omraza me6du hora ot druka opstnos

27

Анонимен

преди 11 години

Цяла статия новина... как некъв тролил из фейсбука, некви му се вързали и пропищели, понеже са големите патриоти... ама само когато са седнали на фотьойла вкъщи или докато скучаят в офиса. То най-лесното е да лаеш. Но стане ли въпрос някой да свърши нещо, или да застане зад това, което е написал в тоя или оня форум - тишина в залата, бате. Самосъзнанието ни като общество е повече от трагично...

26

Анонимен

преди 11 години

Да попитам нещо булгаристанчосите дето се пенят тук - нямаше ли едни пънкарки Пуси Райът които се гавриха с православен храм и всички ги защитаваха защото били арестувани за това - и *** министри пратиха декларация, и Обама, и Хилари Клинтън, и Барозу, и Катрин Аштън, и Стниг и Мадона и Бьорк и Пол Макартни. Всичките тия няма ли сега да се обявят в защита на този бургазлия - нали има свобода на мнението и изразяването - България не е Путинска диктатура - нали така. И даже тия пънкарки бяха предложени от ЕС за наградата за мир Сахаров за това, че са се изгаврили с православен храм. Много са жалки *** - за пари и майка си ще продадете а сега седнали да се пенят за знамето.

25

.

преди 11 години

Kolko pandela moje da otnese toq *** e vajnoto ?

24

Анонимен

преди 11 години

,,Задържаха бургазлия, сеел омраза във Facebook ,,това новина ли трябва да е,Бургазлии и като се радват злобеят.