23

Анонимен

преди 11 години

Като гледам коментарите ... вече съм сигурен, че каквато и новина да се напише, винаги разни б*клуци ще почнат да плюят по коренно различно нещо. Сняг да завали на Марс, пак някой ще ви е виновен, нали ?!Вместо да плюете за щяло и нещяло, погледнете себе си. Защо някой друг трябва да ви оправя в живота? Като не можете сами друг не ви е виновен. Аман от дребни, злобни комплексирани човечета...

22

Анонимен

преди 11 години

какви народни будители,народа изнемогва,гладен,бос,безработица голяма

21

.

преди 11 години

Първо Честит празник българи ! Ако някое от имената не ви е познато - прочетете , на мястото на безбройните новини от типа с коя би си легнал Роби Уилямс. Прави ми впечатление , че след 1945 безродните комунистически *** забраняват едва ли не всичко българско , радвам се че празника го има и днес ! Вземайки предвид празничното настроение на нашия "покровител" оСМАН пАША , мисля че в листа спокойно може да се впише и Фердинанд , който им е гонил маймунските *** чак до Цариград.

20

Анонимен

преди 11 години

един път годишно ще напрвим вид че помним, а истината е друга _НЕ ПОМНИМ , НЕ УВАЖАВАМЕ, ЗАБРАВИХМЕ !!!! това е и с т и н а т а !!!! защото реалноста е друга- чалга, Азис, турски сериали и неграмотни младежи... защото днес трябва да ни е срам, ще сме паднали толкова долу, че когато турци се гаврят с историята ни- никой не излезе на протест !!!!така, че СПИ ДЯКОНЕ ! НЕ СЕ СЪБУЖДАЙ !

19

без име

преди 11 години

Честит празник на всички българи!А на теб "хасан паша" пожелавам и в турско да имате такъв празник,ако въобще си турчин?!

18

АШИМ

преди 11 години

Честит празник!

17

Честито, нооо ...

преди 11 години

Дълбоко заспал е българският народ. Толкова дълбоко, че спейки остарява и е напълно възможно в съня си да умре и да изчезне от лицето на земята.Самоизядаме се, а сме слепи за истинските ни душмани. Псуваме ги по кръчмите и вкъщи на ракийка, а после вместо да излезем на улицата и да потърсим правото си на достоен живот, ние предпочитаме да се снишим и да продължим жалкото си съществуване.Преди е имало истински народни будители. Днес такива няма. Интелигенцията ни бе смазана или купена.

16

хасан паша

преди 11 години

Честит ви празник мои поданици!!!

15

alantoin

преди 11 години

Отварям календарчето и какво да видя - 1 ноември, свети безсребърници и чудотворци Козма и Дамян. Всичко е казано просто и ясно - от вас се искат чудеса, направете ги. И не чакайте пари за това. Честит празник, народни будители!

14

до 15

преди 11 години

Не обръщай празника в политическа игра. Всеки си има право на избор. Иначе да ни е честито на всички и нека не забравяме делата на великите ни предци.

13

Tina

преди 11 години

Честит празник! Винаги ще има такива достойни българи! Може медиите да ви натрапват само чалга-певици и мутри, но има много умни и способни истински българи, които будят националната ни обич и достойнство.От нас се иска само да ги пазим, помним и следваме примера им.

12

Анонимен

преди 11 години

честит празник на всички будни българи и на всички спящи тиквопоклнници с пожелание да прогледнат

11

Анонимен

преди 11 години

POKLON PRED VAS ,VELIKI BULGARI , 4E SLED VAS samo mar6I ostanahme ! ! !

10

Анонимен

преди 11 години

Снощи една съседка учителка в голямо столично у-ще ми звънна на вратата с маскираните си деца и светеща тиква , а децата искаха да ги черпя. дадох им по една ябълка, но повече ми се искаше да тегля една на тая провинциална чуждопоклонничка , която възпитава нашите деца. И ще отмаря 4 дена заради това.

9

РОДОЛЮБЕЦ

преди 11 години

Поклон пред тези , които даваха мило и драго за запазване на българщината !!!

8

до 6

преди 11 години

Предполагам ,че 2 е употребил метафора. че трябва всеки ден да сме като тези честни и родолюбиви хора, които всеки истински българин почита с ума и сърцето си.

7

Анонимен

преди 11 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИ БУДНИ БЪЛГАРИ!

6

ЗАПОЗНАТ

преди 11 години

KAKВИ СА СЕЯ БУДИТЕЛИ УА ? МЕН СИ *** БУДИ ХОДЖАТА СУТРИН АГА ПЕЕ. 500 ГОДИНИ ОТИ НЕ ВА САБУДИХА? ИЛИ БЯХТЕ В КОМА А? ЕРДОГАН ЩЕ ВИ ОПРАВИ.

5

Анонимен

преди 11 години

Честит празник на всички будни българи. България е нашата родина - не го забравяйте. Не четете и не гледайте новини и бъдете щастливи с това, което имате.

4

Анонимен

преди 11 години

До 2:Ако се чества всеки ден, няма да работят училищата и тогава съвсем ще я закъсаме :)