10

до 11

преди 11 години

..е как нямате пари бе, не ви ли плащат да пишете против ББ....

9

до 10

преди 11 години

подозирам, че и на тебе в паспорта не ти пише sante_dog

8

партенки

преди 11 години

Стига с тези партенки. Хората нямат пари да си купят нещо за ядене и за лекарства, а вие ни занимавате с Македония. България е една независима държава! Което означава, че от нея нищо не зависи!

7

sante_dog

преди 11 години

аз за Македония не знам, официално е БЮРМ...

6

не син

преди 11 години

Когато ни приемаха бяхме принудени да направим много и тежки отстъпки,например спирането на реактарите. Сега сме от другата страна,но пак да отстъпваме на някакви смешни,болни сърбомански мозъци ! Не искаме "ръка за ръка да продължат да работим заедно, да си помагаме по пътя на Македония към ЕС" Да ни държат за инструмента !

5

BAY PANDEL

преди 11 години

NE NA NACIONALISTITE OT PORE4IETO NA VARDAR

4

геро

преди 11 години

абсолютно точно и вярно,само да допълня,че не всичко трябва да се приписва и оправдава с белградмакедонците са много по враждебно настроени ,със сърбите имаме едно хладно уважение и по добри отношенияи второ,когато говориме за македония винаге трябва да знаеме че там живеят два народа македонски и албански,бъдещето принадлежи на албанците,там процесите са вече необратими

3

феликс

преди 11 години

По-скоро съм съгласен Турция да стане член на ЕС отколкото гадните макета.

2

Гошо Тъпото

преди 11 години

Всичко ми е...ясно,само не разбрах какво искаме от македонците;сигурно да не ни...викат татарии ние да...подскачаме от радост.

1

Анонимен

преди 11 години

Каква Македония какъв ЕС!?!?!?Македония не е призната от гърците за суверенна държава а благодарение на гърците ЕС скоро няма да го има!